Samsung Crystal UHD 55TU8000 (2020) review

Samsung Crystal UHD 55TU8000 (2020)

4.6

De geluidskwaliteit

4.6/5

De bouwkwaliteit

4.6/5

De kenmerken

4.6/5

Voordelen

  • In de Samsung Smart Hub komen live televisie, apps en internet overzichtelijk samen.
  • Met de Game Mode minimaliseer je de vertraging tussen de controller en de actie op het scherm.
  • Als je geen tv kijkt, toont de Ambient Mode kunst, foto’s of informatie op het scherm.

Nadelen

  • Deze televisie beschikt niet over een hoofdtelefoon aansluiting.
  • Geluid valt tegen als je het vergelijkt met andere high-end modellen.

In deze Samsung Crystal UHD 55TU8000 (2020) review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Samsung Crystal UHD 55TU8000 (2020) review - Voorkant

SPECIFICATIES
Schermgrootte: 43 inch, 50 inch, 55 inch, 65 inch, 75 inch en 82 inch | Soort: LCD | Achtergrondverlichting:Edge LED | Resolutie: 4K | Ondersteunde HDR-formaten: HDR10, HDR10 +, HLG | Besturingssysteem:Tizen | HDMI-ingangen: 3 | ARC / eARC: eARC | Invoervertraging: 10ms | Variabele vernieuwingsfrequentie (VRR): Nee | Automatische lage latentiemodus (ALLM): Ja | 4K, 120Hz: Nee | Afmeting (BHD): 123,05 cm x 70,72 cm x 5,99 cm

Conclusie

De Samsung Crystal UHD 55TU8000 (2020) is een erg charmante QLED televisie van Samsung. De Samsung Crystal UHD 55TU8000 (2020) heeft bewezen dat deze televisie de beste beeldkwaliteit/prijsverhouding biedt. De prijs van de Samsung UE55TU8000W is erg verrassend. U kunt een 55-inch televisie krijgen met uitstekende prestaties voor een klein bedrag, vooral een televisie met HDR-inhoud, die het beste en meest omslachtige besturingssysteem heeft. Lees in de volgende alinea van deze Samsung Crystal UHD 55TU8000 (2020) review meer over de voor-en nadelen.

VoordelenNadelen
1. In de Samsung Smart Hub komen live televisie, apps en internet overzichtelijk samen.
2. Met de Game Mode minimaliseer je de vertraging tussen de controller en de actie op het scherm.
3. Als je geen tv kijkt, toont de Ambient Mode kunst, foto’s of informatie op het scherm.
1. Deze televisie beschikt niet over een hoofdtelefoon aansluiting.
2. Geluid valt tegen als je het vergelijkt met andere high-end modellen.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Zijkant televisie

Er zijn drie belangrijke audio-instellingen om uit te kiezen: Standaard, Adaptief en Versterken, ze leveren meer gewicht, maar gaan ten koste van de duidelijkheid. Uiteindelijk kiezen we voor de middelste standaard optie en dat beviel ons prima. Echter is een soundbar zoals de Sonos Arc een veel betere optie. We hebben de film “Illang: The Wolf Brigade” opgezet en is er voldoende gewicht om een ​​explosie te simuleren, genoeg middenbereik om het geluid weer te geven, en genoeg detai. Maar in tegenstelling tot de uitstekende beelden valt het geluid van deze televisie een beetje tegen. Lees in de volgende alinea van deze Samsung Crystal UHD 55TU8000 (2020) review meer over de bouwkwaliteit.

De bouwkwaliteit

Zijkant televisie

Naast helderheid, contrast, scherpte en kleur hoef je je op deze televisie over veel instellingen geen zorgen te maken, maar sommige zijn vooral belangrijk. Je eerste stop zou de sectie “Helderheid” moeten zijn, waar je het niveau van bewegingsverwerking kunt instellen. Dit is vooral een kwestie van smaak, maar we zijn blij om te zien dat hoewel het oefeningseffect niet het beste is, de Samsung Crystal UHD 55TU8000 (2020) review veel trillingen elimineert bij het kijken naar “Hunter Killer”.

We raden aan om het contrast en de helderheid iets te verminderen. Ze staan ​​standaard op het maximum, wat te sterk is, maar begrijpelijk omdat het paneel niet veel piekhelderheid heeft. De twee belangrijkste instellingen zijn echter de Contrast Enhancer en Samsung’s Shadow Detail, de laatste is een nieuwe functie voor 2020. Tussen de twee begrijpt u het compromis in het middensegment van deze betaalbare televisie.

Energielabel Samsung Crystal UHD 55TU8000 (2020) review

Als we tenslotte de instelling “Hoog” selecteren, met de “Contrastversterker” ingesteld op “Standaard”, kunnen we kiezen tussen subtiele maar ietwat doffe beelden. Hoe dan ook, de beeldskwaliteit is erg fascinerend en overtreft de prijs van deze betaalbare televisie. Het hebben van het hoogste niveau van schaduw- en perforatiemogelijkheden in dezelfde televisie gaat de mogelijkheden van de meeste televisies uit het middensegment te boven. En voor dit soort prestaties betaal je meestal een prijs die u zou betalen voor het gebruik van QLED- en OLED-technologie.

Als je terugkeert naar SDR met “Outlaw King”, dan kan deze set toestellen ook nog een rol spelen in kleur. Het is duidelijk dat het zoomeffect van deze televisie erg goed is. Dichter bij de actie hebben de kleuren nog steeds veel intensiteit, zelfs zo subtiel als wat we zien in 4K. De details kunnen soms zacht zijn, maar probeer de puntenslijper niet te veel te gebruiken, anders verspreidt de ruis zich snel. Desalniettemin zijn we nog steeds tevreden met alles wat we hier vandaag hebben gezien. Deze televisie van 55 inch is uitgespreid, duidelijk ver van het AV-effect, maar het beeld is solide en de kleuren zijn realistisch. Lees in de volgende alinea van deze Samsung Crystal UHD 55TU8000 (2020) review meer over de kenmerken.

De kenmerken

Samsung Crystal UHD 55TU8000 (2020) review - Woonkamer

Er zijn veel geweldige dingen aan het ontwerp en de functionaliteit van de Samsung Crystal UHD 55TU8000 (2020). De vierde HDMI-poort zou goed zijn, maar in tegenstelling tot andere tv-fabrikanten heeft Samsung al alle belangrijke applicaties, waaronder Netflix, Amazon Prime Video en Google Play Movies. De enige ernstige fout is de standaardinstelling. De Samsung Crystal UHD 55TU8000 (2020) staat op een paar brede plastic pootjes, je hebt een tv-meubel nodig van minimaal 103 cm breed om deze te ondersteunen. Meer gerichte beenpositioneringsopties zullen nuttig zijn. Anders is dit de klassieke Samsung. Dit is een vrijwel randloze televisie met een “driezijdig design”. Het heeft een nette achterkant en uniforme dikte van 6 cm.

Samsung Crystal UHD 55TU8000 (2020) review - Achterkant

Sinds het model van 2019 heeft de gebruikersinterface van Tizen enkele kleine aanpassingen ondergaan. Het bevat niet alleen apps en services, maar het is ook netjes en gemakkelijk te gebruiken. Het heeft ook de omgevingsmodus van Samsung om toegang te krijgen tot illustraties, achtergrondthema’s en andere visuele details, die allemaal zijn ontworpen om de Samsung Crystal UHD 55TU8000 (2020) er stijlvoller uit te laten zien dan een zwarte rechthoek wanneer deze niet in gebruik is.

Spraakbesturing gebeurt via Bixby, wat de afgelopen seizoenen de standaardpraktijk was, maar deze keer is de optie om Alexa te selecteren ook in het systeem ingebouwd. Druk naast alle standaarddiensten op de microfoonknop op de afstandsbediening en vraag naar inhoudstype, specifieke film of kanaal, wijzig invoer of open applicatie.

In theorie is dit allemaal prima, maar we vonden de tv-spraakbediening wat omslachtig. Het is moeilijk om de snelheid van een goede afstandsbediening te verslaan, Samsung heeft een van de beste afstandsbedieningen. Het is een gebogen zwarte plastic afwerking, niet het volledig metalen dat wordt geleverd met de premium QLED-serie, maar het effect is anders. Lees in de volgende alinea van deze Samsung Crystal UHD 55TU8000 (2020) review meer over onze conclusie.

Conclusie

De Samsung Crystal UHD 55TU8000 (2020) is een erg charmante QLED televisie van Samsung. De Samsung Crystal UHD 55TU8000 (2020) heeft bewezen dat deze televisie de beste beeldkwaliteit/prijsverhouding biedt. De prijs van de Samsung UE55TU8000W is erg verrassend! Hopelijk heeft deze Samsung Crystal UHD 55TU8000 (2020) review u geholpen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP