Samsung Galaxy Z Fold 2 review

Samsung Galaxy Z Fold 2 review

Samsung Galaxy Z Fold 2

4.9

Het design

4.9/5

Het display

4.9/5

De batterij

5.0/5

De flex-modus

4.9/5

De camera

4.9/5

Voordelen

  • Op het opengeklapte 7,6 inch scherm kijk je comfortabel naar je favoriete films en series.
  • Met de grote 4.500 mAh batterij raakt je smartphone niet snel leeg.
  • Je hebt veel ruimte voor je apps, foto's en bestanden 256 GB opslaggeheugen.

Nadelen

  • Het opengeklapte scherm is niet met één hand te bedienen.
  • Wanneer je het toestel dichtklapt, is hij een stuk dikker dan andere smartphones.

In deze Samsung Galaxy Z Fold 2 review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Samsung Galaxy Z Fold 2 review

SPECIFICATIES
2020 | Android 10 | 5G | 7.6 inch scherm

Conclusie

De Samsung Galaxy Z Fold 2 heeft 256GB opslaggeheugen. Zet het apparaat aan en gebruik het als een kleine iPad. Op het grote 7,6 inch scherpe scherm kijk je comfortabel naar je favoriete serie of lees je de krant. Wanneer je het toestel uitzet, bedien je het als een normale smartphone met een 6,2 inch scherm. Aan de achterkant van het toestel zitten 3 camera’s. Met een groothoeklens fotografeer je grote landschappen of grote gebouwen. Met een telelens zoom je 2 keer in zonder kwaliteitsverlies. De Galaxy Z Fold 2 is uitgerust met 12GB groot geheugen en een krachtige Snapdragon 865 processor, geschikt voor de moeilijkste taken. Met een krachtige batterij van 4.500 mAh kan je de mobiel een ​​hele dag gebruiken zonder op te laden. Lees meer over de voor-en nadelen in het volgende deel van deze Samsung Galaxy Z Fold 2 review.

VoordelenNadelen
1. Op het opengeklapte 7,6 inch scherm kijk je comfortabel naar je favoriete films en series. 
2. Met de grote 4.500 mAh batterij raakt je smartphone niet snel leeg. 
3. Je hebt veel ruimte voor je apps, foto’s en bestanden 256 GB opslaggeheugen.
1. Het opengeklapte scherm is niet met één hand te bedienen. 
2. Wanneer je het toestel dichtklapt, is hij een stuk dikker dan andere smartphones.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

Het design

Samsung vouw telefoon voorkant

Door het grotere externe scherm maakte de De Samsung Galaxy Z Fold 2 direct een betere indruk dan de De Samsung Galaxy Fold. Dit komt door het vergrootte display van 4,6 inch naar 6,2 inch. Het interne display van de Galaxy Z Fold 2 is ook groter met 7,6 inch, vergeleken met 7,3 inch voor het vorige model. Samsung heeft ook verschillende verbeteringen aangebracht aan de Galaxy Z Fold 2 om de duurzaamheid en bruikbaarheid te verbeteren. Dit omvat een nieuw ultradun glazen scherm dat is ontworpen om een ​​beter aanraakscherm te bieden dan een plastic opvouwbaar scherm. Net als de Galaxy Z Flip 5G zorgt het scharnier van de Galaxy ervoor dat de Z Fold 2 een CAM mechanisme gebruikt, waarmee je het scherm op meerdere locaties kan positioneren. De Galaxy Z Fold 2 is verkrijgbaar in twee kleuren: Koper en Zwart. Helaas biedt de Galaxy Z Fold 2 geen waterbestendigheid, dus je kan het toestel niet gebruiken in vochtige omgevingen.

Het display

Samsung vouw telefoon specificaties

Naast het grotere formaat heeft het 7,6-inch hoofdscherm van de Galaxy Z Fold 2 een verversingssnelheid van 120 Hz, dus in vergelijking met de 60 Hz-frequentie van de Galaxy Fold zou je moeten kunnen genieten van soepel scrollen. En omdat het paneel responsive is, is het slim genoeg om te vertragen of te versnellen op basis van de scherminhoud. Het cover display op de Galaxy Z Fold 2 biedt geen 120Hz verversingssnelheid, maar is toch veel beter dan het eerste model. Dit 6,2-inch OLED-scherm is groot genoeg om bijna elke taak aan te kunnen, en wanneer je het apparaat uitvouwt, kan je nog steeds meteen hervatten wat je op het hoofdscherm hebt gedaan.

De batterij

Samsung Galaxy Z Fold 2 achterkant

De Galaxy Z Fold 2 heeft een 12 MP groothoek camera, een 12 MP ultra groothoek camera met een gezichtsveld van 123 graden en een 12 MP telelens met 2x optische zoom en 10x digitale zoom. Je kan de achtercamera gebruiken om selfies van hogere kwaliteit te maken. Het enige wat je hoeft te doen is de camera op het cover scherm te openen en vervolgens op de knop in de rechterbovenhoek te drukken. De Z Fold 2 nodigt je uit om het apparaat uit te vouwen en de realtime preview te bekijken. In de Flex-modus kan je ook de meest recente foto’s in de onderste helft van het scherm bekijken, terwijl je de realtime preview in de bovenste helft behoudt.

Opgevouwen telefoon

De camera doet geweldig werk bij het maken van close-ups. Als je inzoomt zie je de fijne details op voorwerpen. Zoals verwacht valt de 10x digitale zoom tegen in vergelijking met de Samsung Galaxy S21. De iPhone 12 Pro Max deed het beter om details in voorwerpen te laten zien, maar over het algemeen gaven we Samsung in dit opzicht net de overhand. De nachtmodus van de Galaxy Z Fold werkt ook erg goed.

De flex-modus

Camera vouwtelefoon

Samsung beloofde een geoptimaliseerde kijkervaring te bieden in Microsoft Office en YouTube. De Flex-modus van de Galaxy Z Fold 2 biedt veelzijdigheid voor deze opvouwbare smartphone. Het idee is dat je bedieningselementen of instellingen aan de ene kant van het scherm en inhoud aan de andere kant kan hebben om de productiviteit te maximaliseren. Je kan ook videogesprekken voeren met andere mensen zonder dat je het apparaat hoeft vast te houden. Samsung verklaarde dat de Flex-modus compatibel is met verschillende Samsung applicaties, waaronder camera, videogesprekken, galerij en kalender. Google ondersteunt ook de Flex-modus van YouTube en Google Duo. Samsung werkt ook samen met externe ontwikkelaars om applicaties te ontwikkelen die zijn geoptimaliseerd voor de Flex-modus. Een andere grote update van de Galaxy Z Fold 2 is multitasking. Met de verbeterde multi-actieve vensterfunctie kan je maximaal drie applicaties tegelijk openen en voorinstellingen maken. Sommige Samsung applicaties ondersteunen slepen en neerzetten, net als Gmail, Chrome en Google Maps. Het idee is dat je een applicatie op het omslagscherm kan starten, het startscherm kan openen en verder kan gaan waar je was gebleven.

De camera

Zijkant Samsung Galaxy Z Fold 2

De Galaxy Z Fold 2 is uitgerust met een batterij van 4.500 mAh, waarmee je het grootste deel van je tijd kan doorbrengen. De Galaxy Fold is met 4.380 mAh iets kleiner. Tijdens ons test zaten we continu op het internet met een helderheid van 150 nits en de Galaxy Z Fold 2 ging 9 uur mee bij 60 Hz weergave instellingen. Gezien de schermgrootte van de Z Fold 2 is de batterijduur redelijk goed. Verder ondersteunt de Z Fold 2 snel opladen van 25 Watt, snel draadloos opladen en PowerShare omgekeerd opladen. Lees meer over onze conclusie in het volgende deel van deze Samsung Galaxy Z Fold 2 review.

Conclusie

De Samsung Galaxy Z Fold 2 is een krachtige smartphone met een groot opslaggeheugen van 256GB.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

Hopelijk heeft deze “Samsung Galaxy Z Fold 2 review” blog u geholpen! Wilt u meer lezen naast deze Samsung Galaxy Z Fold 2 review blog? Klik hieronder!

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP