Samsung Galaxy Watch 3 review

Samsung Galaxy Watch 3 review

Samsung Galaxy Watch 3

4.9

Het design

4.9/5

De beeldkwaliteit

5.0/5

De kenmerken

4.9/5

ECG-metingen

4.9/5

De applicaties

5.0/5

Voordelen

  • Dankzij de ECG hartslagmeter en de bloeddrukmeter krijg je nauwkeurig inzicht in je gezondheid via de Samsung Health Monitor app.
  • Je navigeert makkelijk door je apps en berichten met de draaiende bezel om het scherm.
  • Dankzij de ingebouwde microfoon maak je gebruik van de persoonlijke assistent Bixby en beantwoord je berichtjes via spraakbesturing.

Nadelen

  • Om een bloeddrukmeting te doen met het horloge, moet je eerst het horloge kalibreren met een losse bloeddrukmeter.
  • De Samsung Health Monitor app is alleen compatible met smartphones met Android 7.0 of hoger en nog niet met iOS smartphones.

In deze Samsung Galaxy Watch 3 review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Slim horloge Samsung voorkant

SPECIFICATIES
Batterijduur: 3,3 dag(en)  | Verlengstuk van je Android smartphone  | Geschikt voor android | iOS | GPS in combinatie met smartphone | Geschikt om mee te betalen | Met ECG scan

Conclusie

Met de Samsung Galaxy Watch 3 blijf je de belangrijkste informatie krijgen. Je ontvangt alle meldingen van de kalender of het weer op je pols. Ook inkomende oproepen beantwoord je gemakkelijk met je pols. Met behulp van ECG-hartslagmeter en bloeddrukmeter krijg je ook nauwkeurige informatie over jouw gezondheid. Je kan deze gezondheidsgegevens eenvoudig bekijken en analyseren in de Samsung Health Monitor-app. Dit horloge is kleiner, dunner en lichter dan zijn voorganger en is voorzien van een verstelbare leren band. Dit geeft je horloge een elegante en tijdloze uitstraling. De Watch3 heeft verschillende sport content, dus je kan hem ook in de sportschool gebruiken. Vervang dan wel de band van de Galaxy Watch3, aangezien leer niet geschikt is om mee te sporten of te zwemmen.

VoordelenNadelen
1. Dankzij de ECG hartslagmeter en de bloeddrukmeter krijg je nauwkeurig inzicht in je gezondheid via de Samsung Health Monitor app. 
2. Je navigeert makkelijk door je apps en berichten met de draaiende bezel om het scherm. 
3. Dankzij de ingebouwde microfoon maak je gebruik van de persoonlijke assistent Bixby en beantwoord je berichtjes via spraakbesturing.
1. Om een bloeddrukmeting te doen met het horloge, moet je eerst het horloge kalibreren met een losse bloeddrukmeter. 
2. De Samsung Health Monitor app is alleen compatible met smartphones met Android 7.0 of hoger en nog niet met iOS smartphones.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

Het design

Slim horloge Samsung zijkant

De draaiknop van de Samsung Galaxy Watch 3 werkt goed met de twee zijknoppen en biedt een goed alternatief voor schuiven / vingerwerk op het display. Deze smartwatch is 8% kleiner dan de eerste Galaxy Watch, 14% dunner en 15% lichter. We hebben het hier over millimeters, maar als het gaat om wat je om je pols draagt, is het verschil snel duidelijk. Vergeleken met de Apple Watch series 6 zag het er in ieder geval erg stevig uit. De wisselwerking is dat het meer op een traditioneel horloge lijkt dan op een hightech smartwatch. De Samsung Galaxy Watch 3 is uitgerust met een leren band die past bij de kleur van de kast. Vergeleken met de Samsung Galaxy Watch Active 2, die zich richt op fitness, heeft deze een betere esthetiek naar onze mening.

De beeldkwaliteit

Slim horloge Samsung zijkant-2

Het scherm van 360 x 360 pixels op de Samsung Galaxy Watch 3 is helder genoeg om in direct zonlicht te worden gezien en staat altijd aan. De Galaxy Watch 3 heeft 80.000 verschillende wijzerplaten en 40 complicaties om uit te kiezen. Het kostte ons erg lang om erachter te komen welke combinatie van ontwerp en data ons het beste leek op de Galaxy Watch 3. Maar uiteindelijk hebben we gekozen voor een neon achtige wijzerplaat waar je ook het weer op kan zien, wat erg handig is.

De kenmerken

Slim horloge Samsung achterkant

De Samsung Galaxy Watch 3 kan in totaal 40 activiteiten volgen en 7 functies kunnen automatisch worden gevolgd, wat betekent dat je niet altijd vooraf een sport hoeft te selecteren. Waar je ook bent, de reis detectie sensor van dit horloge roept hulpdiensten op wanneer het detecteert dat je een plotselinge harde val hebt gemaakt. Apple Watch heeft deze functie al enkele jaren, dus het is geweldig om te zien dat Samsung dit nu ook heeft.

ECG-metingen

Samsung Galaxy Watch 3 review

De Galaxy Watch 3 is uitgerust met een door de FDA (Food and Drug Administration) goedgekeurde ECG-monitor. Hoewel de door de FDA goedgekeurde Apple Watch ECG sensor oud nieuws is, is Samsung traag geweest met het verkrijgen van goedkeuring. Momenteel blijft de sensor inactief op de Galaxy Watch 3 totdat deze is goedgekeurd door de FDA. Als het binnenkort wordt goedgekeurd, wordt het het eerste slimme horloge van een groot technologie merk met een effectief bloeddruk bewakingssysteem

De applicaties

Samsung Galaxy Watch 3 review

Tizen OS heeft een beperktere bibliotheek met opties van derden, maar je kan veel handige programma’s gebruiken, zoals Spotify. Met de 8 GB aan muziekopslag op de Galaxy Watch 3 kan je je abonneren op Spotify Premium om nummers op te slaan voor offline afspelen. We hebben ongeveer 1/3 van de opslagruimte op de Galaxy Watch 3 gebruikt voor enkele van onze favoriete afspeellijsten, dus we moeten oppassen dat we audio downloaden die we niet langer nodig hebben.

De batterijkwaliteit

De nieuwe Galaxy Watch lijkt qua batterijduur inferieur te zijn aan het vorige model. In tegenstelling tot de batterijduur van 4 dagen van de originele Galaxy Watch, heeft de 340 mAh batterij in de Galaxy Watch 3 een nominale batterijduur van 48 uur. Volgens de normen van slimme horloges is dit redelijk en kan het helpen om een ​​dunner ontwerp te bereiken. Wanneer we de always-on instelling inschakelde, daalde de levensduur van de batterij naar 24 uur. Als er meer stroom nodig is, kan de smartwatch ook worden opgeladen of door draadloos te delen met compatibele Samsung telefoons.

Conclusie

Met de Samsung Galaxy Watch 3 blijf je de belangrijkste informatie krijgen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

Hopelijk heeft deze “Samsung Galaxy Watch 3 review” blog u geholpen! Wilt u meer lezen naast deze Samsung Galaxy Watch 3 review blog? Klik hieronder!

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP