Samsung Galaxy Watch Active 2 review

Samsung Galaxy Watch Active 2 review

Samsung Galaxy Watch Active 2

4.85

Het design

4.9/5

De applicaties

4.9/5

De kenmerken

4.8/5

Het display

4.9/5

De batterijkwaliteit

4.8/5

Voordelen

  • Dankzij de ECG hartslagmeter en de bloeddrukmeter krijg je nauwkeurig inzicht in je gezondheid via de Samsung Health Monitor app.
  • Scroll gemakkelijk door het menu met de touch rand.
  • Dankzij de ingebouwde muziekspeler luister je tijdens het hardlopen naar je favoriete muziek zonder je telefoon mee te nemen.

Nadelen

  • De horlogekast is niet volledig zwart, maar heeft een blauwe gloed.
  • Om een bloeddrukmeting te doen met het horloge, moet je eerst het horloge kalibreren met een losse bloeddrukmeter.
  • De Samsung Health Monitor app is alleen compatible met smartphones met Android 7.0 of hoger en nog niet met iOS smartphones.

In deze Samsung Galaxy Watch Active 2 review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Voorkant horloge smartwatch

SPECIFICATIES
Batterijduur: 1,9 dag(en) | Inzicht in gezondheid | Inzicht in sport | Verlengstuk van je Android smartphone | Geschikt voor android | iOS | Zelfstandige GPS | Geschikt voor onderwater

Conclusie

De Samsung Galaxy Watch Active 2 staat bekend om zijn eenvoudige en verfijnde ontwerp. De kast heeft een prachtige glans en is niet helemaal zwart. Zolang je via bluetooth verbinding maakt met je smartphone, kan je deze Active2 gebruiken om te bellen. Ontvang berichten die je direct vanaf jouw pols beantwoordt. Met Touch Edge blader je eenvoudig door alle applicaties die je in de Galaxy Store hebt uitgebreid. Voeg hier Uber, Google Maps of Strava toe. Met een standalone muziekspeler sla je muziek op op je horloge. Sluit een koptelefoon aan via bluetooth en luister naar muziek tijdens het sporten om de motivatie te vergroten. Met behulp van ECG-hartslagmeter en bloeddrukmeter krijg je ook nauwkeurige informatie over je gezondheid. Je kan jouw gezondheidsgegevens eenvoudig bekijken in de Samsung Health Monitor applicatie.

VoordelenNadelen
1. Dankzij de ECG hartslagmeter en de bloeddrukmeter krijg je nauwkeurig inzicht in je gezondheid via de Samsung Health Monitor app. 
2. Scroll gemakkelijk door het menu met de touch rand. 
3. Dankzij de ingebouwde muziekspeler luister je tijdens het h
hardlopen naar je favoriete muziek zonder je telefoon mee te nemen.
1. De horlogekast is niet volledig zwart, maar heeft een blauwe gloed. 
2. Om een bloeddrukmeting te doen met het horloge, moet je eerst het horloge kalibreren met een losse bloeddrukmeter. 
3. De Samsung Health Monitor app is alleen compatible met smartphones met Android 7.0 of hoger en nog niet met iOS smartphones.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

Het design

Zijkant horloge smartwatch

De Samsung Galaxy Watch Active 2 is verkrijgbaar in twee maten, een kast van 40 mm en een kast van 44 mm, net als de Apple Watch Series 5. Het algehele effect is stijlvol en elegant en met een leren band is het ideaal voor een formele gelegenheid zoals een bruiloft. Zelf heb Ik de zwarte Galaxy Watch Active 2 44 mm bluetooth horloge met een zwarte sportband en de afwerking is erg mooi. Het bandje is comfortabel genoeg om te dragen tijdens het slapen zonder eraan te irriteren. Zelf gebruik ik de wijzerplaat waarmee je complexe functies kan toevoegen, zoals de Digital Neon wijzerplaat. Je kan de wijzerplaat ook persoonlijk maken met kleuren die matchen met je outfit.

De ECG applicatie

Zijkant horloge smartwatch

Samsung heeft zich rechtstreeks op de Apple Watch ECG toepassing gericht door een ECG sensor toe te voegen aan de Galaxy Watch Active 2. Hoewel het al meer dan een jaar niet werkt op de Samsung Galaxy Watch Active 2, is de ECG nu wel erg nuttig voor gebruikers. Zorg ervoor dat je jouw horlogesoftware bijwerkt om ECG metingen te verkrijgen.

De applicaties

Bovenkant horloge smartwatch

De App store van Samsung biedt niet zoveel opties als voor de Apple Watch, hoewel Samsung er hard aan werkt om deze applicaties nuttiger te maken. De Galaxy Watch Active 2 biedt bijvoorbeeld Twitter ondersteuning en je kan tweets rechtstreeks op jouw pols bekijken en verzenden. Je kan ook YouTube video’s bekijken. Helaas zijn geen van beide ideale gebruiksscenario’s voor slimme horloges. Je kan ook YouTube video’s kijken op het kleine klokscherm, maar ik vind het niet ideaal, dus zelf gebruik ik het nooit. Overigens zijn er wel enkele applicaties die zeer geschikt zijn voor smartwatches, zoals kaarten. Tizen OS heeft een aantal grote namen die van pas kunnen komen, waaronder Spotify, dat offline muziekopslag ondersteunt voor premium-abonnees.

De kenmerken

Samsung Galaxy Watch Active 2 review

Samsung heeft hardlooptraining toegevoegd aan de Galaxy Watch Active 2, waardoor je kan kiezen uit zeven programma’s om het uithoudingsvermogen of de snelheid te verhogen. We hopen dat Samsung’s automatische training volgfunctie net zoveel functies hebben als die van Apple. Als je buiten gaat hardlopen, begint het horloge na 5 minuten automatisch met volgen en je kan de verstreken tijd, afstand, verbrande calorieën en totaal aantal stappen bekijken. Er is ook geen optie om de oefening te stoppen of te pauzeren.

Het display

Samsung Galaxy Watch Active 2 review

De Galaxy Watch Active 2 heeft een always-on display, of je kan de levensduur van de batterij verlengen door het scherm uit te houden totdat je je pols opheft. De grootste verandering in het display van het horloge is de toevoeging van een digitale roterende ring. Met oudere Samsung smartwatches kan je door het horloge navigeren door de ring fysiek te draaien, maar Samsung heeft deze functie op de Galaxy Watch Active laten vallen. Het model van de tweede generatie brengt een digitale benadering van het navigatieapparaat. Je kan vegen en scrollen door de widgets aan de rechterkant van de wijzerplaat of naar beneden scrollen op de pagina met je vingertoppen aan de rand van het scherm.

De batterijkwaliteit

Samsung Galaxy Watch Active 2 review

Als je het display altijd aan houdt kan je het ongeveer 24 uur gebruiken. Dit is iets langer dan de Apple Watch Series 5, die ongeveer 18 uur meegaat als het scherm altijd aan staat. Een oplaadbeurt van 30 minuten zal het vermogen van het horloge met circa 40% verhogen, en een volledige lading duurt bijna 1,5 uur. Als je snel moet opladen voordat je gaat sporten, is dat niet ideaal, maar opladen in de nacht is prima te doen. Lees meer over onze conclusie in het volgende deel van deze Samsung Galaxy Watch Active 2 review.

Conclusie

De Samsung Galaxy Watch Active 2 heeft een prachtig en eenvoudig ontwerp!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

Hopelijk heeft deze “Samsung Galaxy Watch Active 2 review” blog u geholpen! Wilt u meer lezen naast deze Samsung Galaxy Watch Active 2 review blog? Klik hieronder!

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP