Samsung Galaxy Watch review

Samsung Galaxy Watch review

Samsung Galaxy Watch

4.9

Het design

4.9/5

De interface

4.9/5

De kenmerken

5.0/5

De batterij

4.9/5

De applicaties

4.9/5

Voordelen

  • Dankzij de ingebouwde microfoon maak je gebruik van de persoonlijke assistent Bixby en beantwoord je berichtjes via Spraakbesturing.
  • Via de Galaxy App Store download je apps van derden op je smartwatch, zoals Buienradar of NS Reisplanner.
  • Toont hartslagzones tijdens het trainen, zodat je gericht traint voor bijvoorbeeld uithoudingsvermogen of het verbranden van vet.

Nadelen

  • Bij intensief gebruik, zoals constante gps en hartslagmeting, gaat de batterij maar 1 à 2 dagen mee.

In deze Samsung Galaxy Watch review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Samsung Galaxy Watch review

SPECIFICATIES
Batterijduur: 1,9 dag(en) | Verlengstuk van je Android smartphone | Geschikt voor android | Zelfstandige GPS | Geschikt voor onderwater

Conclusie

De Samsung Galaxy Watch is een smartwatch die je de hele dag op de hoogte houdt. Koppel Galaxy Watch via bluetooth aan je smartphone, je ziet welke afspraken die dag zijn en wat voor weer het is in de ochtend. Je kan ook het aantal stappen, verbrande calorieën en inkomende oproepen of berichten gedurende de dag bekijken. Deze smartwatch is waterdicht, krasvast en heeft verschillende sportprofielen, zodat je hem ook tijdens de training kan dragen. Dankzij verschillende wijzerplaten pas je de Galaxy Watch helemaal naar jouw wens aan.

VoordelenNadelen
1. Dankzij de ingebouwde microfoon maak je gebruik van de persoonlijke assistent Bixby en beantwoord je berichtjes via Spraakbesturing. 
2. Via de Galaxy App Store download je apps van derden op je smartwatch, zoals Buienradar of NS Reisplanner. 
3. Toont hartslagzones tijdens het trainen, zodat je gericht traint voor bijvoorbeeld uithoudingsvermogen of het verbranden van vet. 
1. Bij intensief gebruik, zoals constante gps en hartslagmeting, gaat de batterij maar 1 à 2 dagen mee.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

Het design

Samsung Galaxy Watch review

De Samsung Galaxy Watch 46mm past perfect om mijn pols en het rosé gouden model is ook echt rosé goud, geen rosé goud dat nagebootst is. De ronde kast is ronder dan eerdere Samsung horloges. De Galaxy Watch heeft een zilveren kast en een zwarte wijzerplaat en de knop aan de rechterkant is ook bedekt met zwart rubber met reliëf, wat we erg mooi vinden. Hoewel Samsung alleen zilveren opties biedt voor het 46 mm model, is het 42 mm horloge verkrijgbaar in rosé goud of zwart. Het scherm wordt beschermd door Gorilla Glass DX+, dat stof- en waterdicht is tot 50 meter. Er is zelfs een water sproei functie dat vloeistof uit het horloge kan spuiten door erop te blazen.

De interface

Samsung Galaxy Watch review

Het display is goed ingedeeld en kan eenvoudig worden herschikt en aangepast met slechts een paar tikken op het scherm. Naast het hoofdscherm dat de datum, tijd en het batterijniveau weergeeft, zijn er ook schermen die het weer, gezondheidsstatistieken, contacten en nog veel meer kan weergeven. Houd één van deze schermen ingedrukt en je kan ze naar boven of naar achteren draaien. De roterende wijzerplaat is een geweldig alternatief en je kan naar links en rechts swipen om verschillende schermen te bezoeken, maar je kan ook aan de knop draaien. Je kan op verschillende manieren reageren op meldingen, zoals whatsapp berichten. Je kan een optie kiezen om snel te antwoorden, of gebruik vinger tekenletters. Het Tizen besturingssysteem is ook erg snel, en het horloge reageert onmiddellijk.

De kenmerken

Samsung Galaxy Watch review

Als je locatie detectie zoals gps en/of wifi inschakelt in het instellingenmenu van het horloge, wordt jouw route opgenomen. We ontdekten dat het horloge onze hartslag nauwkeurig registreerde en het verscheen van tijd tot tijd op het scherm. Hoewel er een gebrek is aan Tizen applicaties, is Under Armour één van de weinige applicaties. Je kan ook de inhoud die op elk statusscherm wordt weergegeven (hartslag, tijd, etc) enigszins aanpassen en je kan schakelen tussen verschillende schuifschermen om de belangrijkste gegevens weer te geven.

De batterij

Samsung Galaxy Watch review

Samsung beweert dat de LTE-versie nog beter is. De 270 mAh-batterij van het 42 mm-model kan tot drie dagen meegaan, terwijl de 472 mAh-batterij van het 46 mm-model tot vier dagen meegaat. Hoewel we alleen bluetooth modellen hebben getest, is hun duurzaamheid ongeveer hetzelfde als de LTE-versie. Houd er rekening mee dat de batterij sneller leeg gaat bij het gebruik van GPS om je training bij te houden. 60 minuten hardlopen met GPS en een hartslagmeter kan het batterijvermogen met circa 10% verminderen. Net als de vorige Samsung horloges wordt de Galaxy Watch zijdelings op het meegeleverde draadloze oplaad pad geplaatst. We vinden het ook erg fijn dat het scherm automatisch 90 graden draait.

De applicaties

Samsung Galaxy Watch review

Het enige gebied waar Tizen achterloopt op Google en Apple zijn de applicaties. Hoewel je bijvoorbeeld meldingen van applicaties zoals Facebook Messenger kan ontvangen en erop kan reageren, kan je in de applicatie geen berichten verzenden naar contacten. Helaas is het niet mogelijk om een routebeschrijving op Google Maps te vinden. In plaats daarvan moet je de Here WeGo applicatie gebruiken. Voor Android gebruikers die hebben geïnvesteerd in het Google ecosysteem is het een beetje onhandig. Verder zijn er honderden wijzerplaten om uit te kiezen, waarvan vele tussen de 1 en 2 euro kosten. Dus een mooie lay-out voor jouw horloge zou niet moeilijk te vinden zijn.

Conclusie

De Samsung Galaxy Watch is een smartwatch die je de hele dag op de hoogte houdt!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

Hopelijk heeft deze “Samsung Galaxy Watch review” blog u geholpen! Wilt u meer lezen naast deze Samsung Galaxy Watch review blog? Klik hieronder!

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP