SONY 4K KD-65XH9005 (2020) review

SONY 4K KD-65XH9005

4.75

De geluidskwaliteit

4.9/5

De beeldkwaliteit

4.7/5

De kenmerken

4.6/5

Voordelen

  • Erg mooi beeld.
  • Goede zwartwaarden en kleuren.
  • Perfecte interface met Playstation.
  • Veel instellingen.

Nadelen

  • Gebruikersinterface is wennen.

In deze SONY 4K KD-65XH9005 (2020) review leest u alles over de bouwkwaliteit, beeldskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

SONY 4K KD-65XH9005 (2020) review - Voorkant

SPECIFICATIES
HDR-formaten: HDR10, Dolby Vision, HLG | Google Chromecast: Ja | AirPlay: Ja | Bluetooth-versie: 4.2 | HDMI: x4 (inclusief 2x HDMI 2.1 met VRR, eARC & ALLM) | Afmetingen (bhd): 145 cm / 83.3 cm / 7 cm | Gewicht: 23,2 kg (met standaard)

Conclusie

Of je nu een gamer van de volgende generatie bent of niet, deze televisie zal zeker bovenaan je verlanglijstje staan. De gebruikersinterface is misschien beperkt, maar de beeldkwaliteit is fantasatiche. Lees in de volgende alinea van deze SONY 4K KD-65XH9005 (2020) review meer over onze de voor-en nadelen.

VoordelenNadelen
1. Erg mooi beeld.
2. Goede zwartwaarden en kleuren.
2. Perfecte interface met Playstation.
3. Veel instellingen.
1. Gebruikersinterface is wennen.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

SONY 4K KD-65XH9005 (2020) review - Zijkant

De 4K KD-65XH9005 maakt gebruik van Sony’s Acoustic Multi-Audio-geluidstechnologie in de vorm van een paar full-range drivers aan de onderkant van het frame en een set tweeters aan de achterkant op ongeveer oorhoogte. Het doel is om de helderheid van het geluid te verbeteren. Als je naar de serie “Over water” luistert, krijg je het gevoel dat de audio erg gemakkelijk naar de luisteraar wordt gebracht. De nauwkeurigheid is eersteklas, met helder geluid en achtergrondeffecten.

Het ontwerp van X-gebalanceerde luidsprekers is bedoeld om een ​​goed compromis te maken tussen het bovengenoemde betere geluid van ronde drivers en de smalle ruimte om ze te herbergen. In combinatie met tweeters zorgen ze voor uitstekende dynamische effecten. Ondanks al deze positieve eigenschappen mist de geluidsprestatie echter gewicht. Zelfs met een equalizer op de basfrequenties kan deze televisie geen groot succes brengen. ​​De spannende actiescenes kwamen niet helemaal aan bij ons.

De tevredenheid op filmavonden is redelijk goed. Maar als u een filmachtige ervaring wilt, wordt een extern geluidssysteem aanbevolen. Lees in de volgende alinea van deze SONY 4K KD-65XH9005 (2020) review meer over de beeldkwaliteit.

De beeldkwaliteit

SONY 4K KD-65XH9005 (2020) review - Zijkant

Toen we de actiescènes van de serie “The Letter for the King” in 4K HDR bekeken, is de X-Motion Clarity-bewegingsverwerkingstechnologie van Sony altijd betrouwbaar. Stel de gladheid in op een van de twee middelste posities voor het beste resultaat. Een inkeping in de scherpte-schuifregelaar is ook het vermelden waard, en heeft geen nadelige invloed op de helderheid van het beeld.

De basis zwartwaarde op deze televisie is zeer geschikt voor lcd-schermen. Van daaruit biedt Sony enorme opties om een ​​compromis te kiezen tussen schaduwdetail en zwartdiepte. De contrastverbeteraar, local dimming, X-color dynamisch bereik en zwarte aanpassingsfilters zijn bijzonder indrukwekkend. Deze taken worden uitgevoerd door middel van real-time beeldanalyse. Dergelijke verwerkingstechnieken hinderen uw werk meestal, maar ze worden hier goed besproken en we raden u aan ze bij al deze technieken te gebruiken.

De real-time kleurinstellingen van Sony voegen verzadiging toe aan het kleurenpalet op het scherm. Omdat de resultaten verbluffend zijn en uitgebreid zijn beoordeeld, is het gemakkelijk om ermee aan de slag te gaan. Het gezicht wordt zelden oranje en de bladeren steken nauwelijks buiten de natuur uit. Echter, hoe hoger de kleur die u krijgt, de roze tint zal verschijnen, dus uiteindelijk zullen we de instelling “Laag” kiezen.

Levendige kleuren geven een gevoel van authenticiteit met behoud van de natuurlijke textuur en toon van de stof. De gezichten van mensen in de serie “letter for the King” zitten vol met duidelijke 4K-details. We hebben de voordelen gezien van de benaderingen van andere fabrikanten, maar wat we hier hebben is meer dan genoeg.

Ongeacht de inhoud zijn de kleuren van Sony net zo levendig en aangenaam als 4K, hoewel we adviseren om bij deze resolutie en lager over te schakelen naar de instelling “koele kleurtemperatuur”. Als u terug wilt naar de standaarddefinitie, moet u de realtime kleurmodus volledig verlaten. Als je overdag live televisie kijkt, zien de tonen van veel televisies er behoorlijk elektrisch uit, maar deze Sony kan dingen kalmeren en zorgt voor perfect ingezoomde beelden. Lees in de volgende alinea van deze SONY 4K KD-65XH9005 (2020) review meer over de kenmerken.

De kenmerken

Televisie aan muur

De SONY 4K KD-65XH9005 (2020) heeft niet het “randloze oppervlak” en randloze ontwerp zoals de geavanceerdere LCD uit de XH95-serie, maar er is nog steeds niets om je zorgen over te maken. Het is geen kunstwerk, zoals de beste Sony vaak lijkt, maar het is een perfecte televisie. het is slank genoeg (de dikste 7 cm) en weegt 22,2 kg.

U zult geen verbindingen missen. Er zijn vier HDMI-aansluitingen en twee USB-aansluitingen, evenals optische en koptelefoonuitgang. Ingebouwde Bluetooth 4.2. De 4K KD-65XH9005 wordt aangedreven door 4K HDR-processor X1 (Sony’s processor op het tweede niveau in 2020). Dit is nog steeds een full-array televisie met led-achtergrondverlichting met lokaal dimmen en ondersteunt HDR10-, HLG- en Dolby Vision (Dolby Vision) HDR-standaarden en Dolby Atmos voor geluid.

Android TV is nog steeds het favoriete besturingssysteem van Sony. Het is goed geïmplementeerd en heeft een zeer rijke selectie aan video- en audiotoepassingen. De tv-tuner, 7-daagse EPG en inhaalservice wordt geleverd door YouView, met meer dan 70 gratis live tv-kanalen en radiostations en zorgvuldig geselecteerde on-demand uitzendpagina’s.

Met Android TV zal er natuurlijk meer Google verschijnen, wat niet erg is. Ingebouwde Chromecast (multiroom, mirroring, etc.) en spraakbesturing via Google Assistant en Alexa. Degenen die de voorkeur geven aan het muziekecosysteem van Apple en de slimme thuisintegratie, zullen zich niet uitgesloten voelen. De 4K Sony KD-65XH9005 is geschikt voor AirPlay 2 en HomeKit. Lees in de volgende alinea van deze SONY 4K KD-65XH9005 (2020) review meer over onze conlcusie.

Conclusie

Of je nu een gamer bent of niet, deze televisie zal zeker bovenaan je verlanglijstje staan. Het geluid is goed en de beeldkwaliteit is fantastische. De kleuren zijn sterk, het contrast is fataal en het diepe zwart overtreft de LCD-verwachtingen ver. Het is uitgerust met handige functies, indien aanwezig, de volgende generatie HDMI-functie zou deze tv moeten kunnen aanpassen aan toekomstige ontwikkelingen in de toekomst, met name hoogwaardig 8K-bronmateriaal lijkt nog een lange weg te hebben. Met deze paneelgrootte en prijs zal het moeilijk zijn om deze televisie te verslaan. Hopelijk heeft deze SONY 4K KD-65XH9005 (2020) review u geholpen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP