Beste robotstofzuigers voor dierenhaar - Top 10 getest!

Beste robotstofzuigers voor dierenhaar – Top 10 getest!

Beste robotstofzuiger voor dierenhaar: iRobot Roomba 976

4.85

De bouwkwaliteit

4.9/5

De software

4.7/5

De reinigingsfunctie

4.9/5

De batterijduur

4.9/5

Voordelen

  • Programmeer de robot meerdere dagen vooruit, zodat je een schoonmaakschema instelt.
  • Met de lasers maakt de stofzuiger een virtuele kaart van de ruimte zodat hij niets overslaat en obstakels vermijdt.
  • Wanneer de accu is opgeladen, rijdt de robotstofzuiger vanzelf weer naar de plek waar hij gebleven was.

Nadelen

  • De robotstofzuiger heeft geen dweilfunctie.

Hoe komen wij op deze lijst met de beste robotstofzuigers voor dierenhaar – Top 10 getest!? Als eerste maken wij gebruik van professionele recensenten die het hele jaar door honderden elektronische apparaten beoordelen. Onze recensenten kopen de meeste producten zelf of krijgen de producten gesponsord van merken. Hiernaast maken wij ook gebruik van kunstmatige intelligentie om de beste producten automatische te scannen voor u. De kunstmatige intelligentie scant alle huidige prijzen, aanbiedingen en leest de recensies van kopers en professionele websites die ook producten beoordelen. Hierdoor kunnen wij een lijst maken met de beste producten op de huidige Nederlandse markt en zal u hoogstwaarschijnlijk geen spijt hebben van uw aankoop. Hiernaast zorgen wij, zoals u gewend bent, voor de scherpste prijzen via externe partners. Veel plezier met lezen!

Beste robotstofzuigers voor dierenhaar: dit is onze top 10

#1/ #10: iRobot Roomba 976
#2/ #10: Eufy by Anker Robovac 35C
#3/ #10: Blaupunkt Bluebot Xtreme
#4/ #10: Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB
#5/ #10: Eufy Robovac G10
#6/ #10: iRobot Roomba i7+
#7/ #10: iRobot Roomba J7+
#8/ #10: Ecovacs Deebot T9+
#9/ #10: Neato D8 Intelligent Robot Vacuum EMEA
#10/ #10: iRobot Roomba i7158

Wat is de beste robotstofzuiger voor dierenhaar?

Gebaseerd op de algehele prestaties, is de iRobot Roomba 976 de perfecte robotstofzuiger voor alle soorten haar van uw huisdier. Hoewel het ontwerp en de functie eenvoudig zijn, hebben we tijdens de test 99% van het haar van huisdieren verzameld. Dit is een bijna perfect resultaat. Met 389 euro is het ook een zeer redelijke prijs voor zo’n solide prestatie. Het biedt niet veel functies, maar je kunt je schoonmaaksessie plannen met de applicatie. Als u iets met meer functies wilt, is de Eufy by Anker Robovac 35C iets voor u. Met applicatieconnectiviteit, specifieke gebieds- en verboden gebiedsreiniging, is deze robotstofzuiger uitgerust met de nieuwste robotstofzuigertechnologie. Het is ook effectief bij het verzamelen van haren van huisdieren, met een score van 98,5% in de test. Het heeft een schone basis en kan in een zak worden geleegd. Door simpelweg elke maand van zak te wisselen, kun je veel tijd besparen in vergelijking met traditionele robotstofzuigers. Dit is een goedkopere optie voor 197 euro.

#1/ #10: iRobot Roomba 976

iRobot Roomba 976

SPECIFICATIES
Oplaadtijd: 180 minuten | 56 dB | Kan over drempels tot 2 cm | Systematische schoonmaakroute | Hoogte: 9 cm

Voor-en nadelen: iRobot Roomba 976

VoordelenNadelen
1. Programmeer de robot meerdere dagen vooruit, zodat je een schoonmaakschema instelt. 
2. Met de lasers maakt de stofzuiger een virtuele kaart van de ruimte zodat hij niets overslaat en obstakels vermijdt. 
3. Wanneer de accu is opgeladen, rijdt de robotstofzuiger vanzelf weer naar de plek waar hij gebleven was.
1. De robotstofzuiger heeft geen dweilfunctie.

De iRobot Roomba 976 behoort tot de Roomba 900 serie robotstofzuigers. Robots kunnen worden aangestuurd via applicaties, waardoor ze zeer eenvoudig te gebruiken zijn. Op deze manier kun je het ook op kantoor of in de trein laten werken. Dubbele rubberen borstels zijn geschikt voor alle soorten vloeren. Ze zijn extreem resistent en in opgevouwen toestand passen ze zich aan tapijten en harde vloeren aan. Met opgeladen batterij stofzuigt de robot anderhalf uur in de zon. Zal het loskomen tijdens het zuigen? Daarna keert hij alleen terug naar het laadstation. Wanneer het volledig opnieuw is geladen, stopt het programma waaraan u werkt. Deze robotstofzuiger heeft geen reinigingsfunctie, maar dankzij de ImprintLink technologie koppel je hem aan je iRobot Braava schoonmaakrobot.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

#2/ #10: Eufy by Anker Robovac 35C

Eufy by Anker Robovac 35C

SPECIFICATIES
100 minuten draadloos te gebruiken | Oplaadtijd: 360 minuten | 61 dB | Kan over drempels tot 1,6 cm | Systematische schoonmaakroute | Inhoud stofreservoir: 600 ml | Hoogte: 7 cm

Voor-en nadelen: Eufy by Anker Robovac 35C

VoordelenNadelen
1. De robotstofzuiger past automatisch de zuigkracht aan wanneer hij een tapijt of vloerkleed op rijdt. 
2. Wanneer de accu leeg raakt, rijdt de robotstofzuiger zelf terug naar het dockingstation om op te laden. 
3. Je bestuurt deze robot eenvoudig via je mobiele telefoon én via Google Home of Amazon Alexa.
1. Door de willekeurige schoonmaakroute kan het zijn dat de robot delen overslaat of juist dubbel doet.

Met Anchor RoboVac 35C Eufy haal je een krachtige instaprobotstofzuiger in huis die je vanuit een luie stoel kunt besturen. Gebruik de applicatie op je mobiele telefoon of vraag Google of Alexa om de robot te starten. Wil je voorkomen dat de robot de kamer binnenkomt en verlaat? Gebruik dan de meegeleverde magneetstrip. De robotstofzuiger beweegt willekeurig door het huis, maar wanneer je hem over de mat beweegt, verhoogt hij automatisch de zuigkracht. Hierdoor verzamelt de robot ook dierenharen van ruwe oppervlakken. De robot stofzuigt met een hoogte van 7,2 cm gemakkelijk onder meubels en is de accu leeg? Ga dan terug naar het laadstation.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

#3/ #10: Blaupunkt Bluebot Xtreme

Blaupunkt Bluebot Xtreme

SPECIFICATIES
230 minuten draadloos te gebruiken | Oplaadtijd: 300 minuten | 65 dB | Kan over drempels tot 2 cm | Systematische schoonmaakroute | Inhoud stofreservoir: 600 ml | Hoogte: 10 cm

Voor-en nadelen: Blaupunkt Bluebot Xtreme

VoordelenNadelen
1. Je stelt een dagelijks schoonmaakschema in zodat de robot volledig automatisch te werk gaat. 
2. Via de app plaats je een virtuele muur, zo geef je aan of de robotstofzuiger ergens niet mag komen. 
3. Vul het waterreservoir en bevestig de dweildoek als je wilt dat de robot ook een vochtige doek over de vloer haalt.
1. Door de kleine wielen kan de robotstofzuiger moeite hebben met drempels of kabels hoger dan 2 centimeter.

De Blaupunkt Bluebot Xtreme Robotstofzuiger heeft slimme navigatie- en reinigingsfuncties. Hierdoor stofzuigt de robot efficiënt de vloer zonder zich zorgen te maken over rondvliegende onderdelen. Wil je een onderdeel overslaan zoals een kinderhoek vol Legoblokjes? Stel vervolgens de vermijdingszone in via de applicatie. Ook stellen we een schoonmaakschema op voor de rest van de week zodat de robot volledig automatisch werkt. Hij heeft ook een dweilfunctie, dus je start hem eenvoudig door water in het aquarium te doen en de dweil te bevestigen. Op deze manier doodt één steen twee vogels.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

#4/ #10: Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB

Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB

SPECIFICATIES
120 minuten draadloos te gebruiken | Oplaadtijd: 300 minuten | 59 dB | Kan over drempels tot 2 cm | Systematische schoonmaakroute | Inhoud stofreservoir: 600 ml | Automatisch hervatten | Hoogte: 8 cm

Voor-en nadelen: Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB

VoordelenNadelen
1. Je bedient de robotstofzuiger eenvoudig via een app op je telefoon óf via Amazon Alexa of Google Home. 
2. Het HEPA-filter maakt de robot geschikt voor allergieën en dankzij de ronddraaiende borstels verwijdert ‘ie dierenharen gemakkelijk. 
3. Wanneer de accu leeg raakt, rijdt de robotstofzuiger zelf terug naar het dockingstation om op te laden.
1. De robot gaat met de vochtige doek niet heen en weer over vlekken, verwacht dus niet hetzelfde resultaat als met een dweil. 
2. De robotstofzuiger navigeert via GPS, maar dit is minder nauwkeurig dan lasers dus de robot kan delen overslaan of juist dubbel doen.

Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB is een 3-in-1 robotstofzuiger. Instrueer de robot om de vloer te stofzuigen of dweilen via een applicatie of spraakbesturing. Met deze applicatie kun je eenvoudig je voortgang volgen en een schoonmaakschema instellen. Zo hoef je je robot niet elke dag aan te zetten, maar kun je hem eenvoudig voorprogrammeren. Dankzij de microvezeldoek stofzuigt de robot om fijnstof van de vloer te verwijderen en heeft hij een turbopower-functie voor hardnekkig vuil. Dankzij de roterende borstel verwijdert de robot ook dierenharen van de korte paalmat. Als de batterij leeg is, gaat deze ook terug naar het laadstation.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

#5/ #10: Eufy Robovac G10

Eufy Robovac G10

SPECIFICATIES
100 minuten draadloos te gebruiken | Oplaadtijd: 60 minuten | 55 dB | Kan over drempels tot 1 cm | Systematische schoonmaakroute | Inhoud stofreservoir: 450 ml | Hoogte: 7 cm

Voor-en nadelen: Eufy Robovac G10

VoordelenNadelen
1. De robot maakt ook schoon onder je bed en bankstel, met een hoogte van 7 centimeter is hij namelijk plat. 
2. De systematische schoonmaakroute zorgt ervoor dat de robot geen delen overslaat. 
3. Bevestig het microvezeldoekje en activeer de dweilfunctie als je wilt dat de robot ook een vochtige doek over de vloer haalt.
1. De robot gaat met de vochtige doek niet heen en weer over vlekken, verwacht dus niet hetzelfde resultaat als met een dweil.

Dankzij de hoogte van 7 cm past de slanke Eufy Robovac G10 gemakkelijk onder de basisunit. Instrueer de woonkamer om te stofzuigen via de applicatie. Verlaat vervolgens het laadstation en start op. Als de robot wordt geleegd tijdens het stofzuigen van het tapijt, keert de robot automatisch terug naar het laadstation om op te laden. Ga na het laden verder waar u was gebleven. Zo heb je er geen omkijken naar. De robot heeft een systematisch reinigingspad zodat je precies weet waar de robot naartoe is gegaan. Wil je dat de robot fijnstof van de vloer verwijdert na het stofzuigen? Bevestig vervolgens de meegeleverde microvezeldoek om de reinigingsfunctie in te schakelen.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

#6/ #10: iRobot Roomba i7+

iRobot Roomba i7+

SPECIFICATIES
75 minuten draadloos te gebruiken | Oplaadtijd: 180 minuten | 66 dB | Kan over drempels tot 2 cm | Systematische schoonmaakroute | Inhoud stofreservoir: 400 ml | Automatisch hervatten | Hoogte: 9 cm

Voor-en nadelen: iRobot Roomba i7+

VoordelenNadelen
1. De robot leegt zijn stofreservoir in het laadstation, waarbij stof in een stofzuigerzak belandt. 
2. De zuigkracht van de Roomba i7+ is 10 keer hoger dan dat van de Roomba 600-serie. 
3. Je bestuurt de robot via een app op je telefoon én via Amazon Alexa en Google Home.
1. Als de robot zijn stofbak leegt, maakt dit korte tijd nogal lawaai.

Met de iRobot Roomba i7 behoren frequente klachten over kleine stofcontainers tot het verleden. Deze robotstofzuiger leegt de tank van het laadstation tijdens het laden. Dit laadstation bevat een vacuümzak en wordt weggegooid als deze vol is. De zuigkracht van de i7 is 10 keer die van de Roomba 600-serie. Hierdoor neemt de robot meer vuil in één keer op en laat ook fijnstof los van de vloer. Blaas ook de uitlaat zijwaarts. Hierdoor strooit de robot geen stof meer in de ruimte. Door het op je telefoon toe te passen, kun je precies zien waar de robot is, of je kunt aangeven wanneer je ermee wilt rijden. U kunt ook Alexa of Google vragen om de robot in te schakelen. Is de batterij leeg? Daarna keert hij terug naar het laadstation en maakt meteen de prullenbak leeg. Het grote voordeel van de iRobot Home-app is dat je elke schoonmaakklus volledig kunt aanpassen. Je plant de schoonmaak van elke kamer in huis. De robotstatuskaart toont de geschatte schoonmaaktijd en verlopen schoonmaaktijd voor elke kamer. Als de robot vastloopt, kun je hem opschorten of detecteren.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

#7/ #10: iRobot Roomba J7+

iRobot Roomba J7+

Voor-en nadelen: iRobot Roomba J7+

VoordelenNadelen
1. De stofzuiger leegt zichzelf bij het laadstation, hierdoor hoef jij de stofbak niet meer elke keer te legen. 
2. Je bestuurt deze robot eenvoudig met een app op je smartphone. 
3. De robot detecteert zelfs uitwerpselen van je huisdier, waarna hij er slim langs navigeert.
1. De robotstofzuiger leegt de stofbak bij het laadstation, maar deze moet je wel eens in de zoveel tijd schoonmaken.

De iRobot Roomba J7 Robotstofzuiger heeft een automatisch stofzuigstation dat de stofzuiger na elke stofzuigbeurt stofzuigt. Dankzij iRobot Genius 3.0 herkent de robot meubels en leert hij zichzelf de slimste manier om door het huis te navigeren. Wanneer een robot een obstakel tegenkomt, kunt u er een foto van maken en deze vinden in de iRobot Home-toepassing. Hier geven we aan of je obstakels moet vermijden. Het biedt ook meer maatwerk dan eerdere versies. U kunt bijvoorbeeld locatieservices gebruiken om via de telefoon een gebied rond uw huis in te stellen. Wilt u dit gebied verlaten? Daarna gaat de robot automatisch stofzuigen. U kunt ook een reinigingsschema instellen en reinigingssuggesties ontvangen via de applicatie.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

#8/ #10: Ecovacs Deebot T9+

Ecovacs Deebot T9+

SPECIFICATIES
175 minuten draadloos te gebruiken | Oplaadtijd: 390 minuten | 67 dB | Kan over drempels tot 2 cm | Systematische schoonmaakroute | Inhoud stofreservoir: 420 ml | Automatisch hervatten | Hoogte: 9 cm

Voor-en nadelen: Ecovacs Deebot T9+

VoordelenNadelen
1. De stofzuiger leegt zichzelf bij het laadstation, hierdoor hoef jij de stofbak niet meer elke keer te legen. 
2. Wanneer de accu leeg raakt, rijdt de robotstofzuiger zelf terug naar het dockingstation om op te laden. 
3. Met de lasers maakt de stofzuiger een virtuele kaart van de ruimte zodat hij niets overslaat en obstakels vermijdt.
1. De robot gaat met de vochtige doek niet heen en weer over vlekken, verwacht dus niet hetzelfde resultaat als met een dweil.

De Ecovacs Deebot T9 wordt geleverd met een automatisch afvoerstation, waardoor je het stofzuigen vrijwel volledig uitbesteedt. Verander gewoon de stofzak van tijd tot tijd. Tijdens het stofzuigen maakt de robot een virtuele plattegrond van de kamer, zodat je deze niet kunt missen en obstakels kunt ontwijken. Vind het dan terug in je sollicitatie. U kunt ook plannen vanuit deze applicatie. Stel dat u bijvoorbeeld om de drie dagen moet stofzuigen. De robot heeft ook een reinigingsfunctie. Vul het reservoir en stel de dweil in voor gebruik. Dankzij de vochtige doek vangt de robot nog fijner stof op en laat de vloer glanzen.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

#9/ #10: Neato D8 Intelligent Robot Vacuum EMEA

Neato D8 Intelligent Robot Vacuum EMEA

SPECIFICATIES
90 minuten draadloos te gebruiken | Oplaadtijd: 180 minuten | 69 dB | Kan over drempels tot 2 cm | Systematische schoonmaakroute | Inhoud stofreservoir: 700 ml | Automatisch hervatten | Hoogte: 10 cm

Voor-en nadelen: Neato D8 Intelligent Robot Vacuum EMEA

VoordelenNadelen
1. De stofopvang is met een inhoud van 0,7 liter groter dan andere robotstofzuigers. 
2. De robotstofzuiger past automatisch de zuigkracht aan wanneer hij een tapijt of vloerkleed op rijdt. 
3. Via de app stel je een schoonmaakschema in en plaats je virtuele muren. Zo geef je aan of de robotstofzuiger ergens niet mag komen.
1. Met een accuduur van 100 minuten gaat de robot minder lang mee dan de Neato D9 en D10 robotstofzuigers.

De Neato D8 EMEA Smart Robot Stofzuiger heeft een platte voorkant, geen ronde vorm. Hiermee kunt u ook de hoeken van de kamer bereiken. De robot heeft een brede zuigmond van ongeveer 30 cm, waardoor hij meer vuil kan opvangen en efficiënter kan reinigen. U kunt hem ook eenvoudig vanaf uw mobiele telefoon bedienen. De robot brengt je huis in kaart en plant vervolgens schoonmaak- en rijverboden. Dit elimineert de noodzaak om de robot handmatig aan te zetten om te voorkomen dat hij in de buurt komt van dure vazen ​​in de woonkamer. Naast de verboden gebieden, laat de applicatie u zien waar het vuil hoog is. Bijvoorbeeld naast het bord van een trouwe viervoeter. Besteed daarom speciale aandacht.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

#10/ #10: iRobot Roomba i7158

iRobot Roomba i7158

Voor-en nadelen: iRobot Roomba i7158

VoordelenNadelen
1. Je bestuurt de robot via een app op je telefoon én via Amazon Alexa en Google Home. 
2. De robot heeft een systematische schoonmaakroute, wat ervoor zorgt dat hij geen delen overslaat. 
3. Je ontvangt een fysieke virtuele muur, waarmee je aangeeft of de robotstofzuiger ergens niet mag komen.
1. In tegenstelling tot de i7+, leegt deze robotstofzuiger zijn stofbak niet zelf bij het laadstation.

De iRobot Roomba i7518 circuleert constant door het huis met een hoge zuigkracht en slaat gaten over. Vergeleken met de vorige Roomba 600-serie robotstofzuigers heeft deze robot 10 keer zoveel zuigkracht. Hierdoor verzamelt zich ook fijnstof in de tank.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Hoe maak je een robotstofzuiger schoon?

Reinig de robotstofzuiger na het oppakken van een stapel dierenvacht, stof en vuil. De grootte van de prullenbak begint vanaf ongeveer 400ml. Het moet elke keer dat u het gebruikt, worden geleegd, maar als u een automatisch leeg model heeft, hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Controleer ook de borstelstang elke keer dat u de container leegt, voor het geval het haar in de war raakt. Pas op dat u niet aan het haar trekt, aangezien dit de stofzuiger kan beschadigen. Dus wij adviseren om het haar in te knippen. U moet ook de filter controleren en regelmatig reinigen zoals aangegeven in de handleiding.

Houd er rekening mee dat ook de filter af en toe vervangen moet worden. Sommige merken bieden schoonmaakhulpmiddelen voor robotstofzuigers om u te helpen bij het onderhoud. Als u een robotstofzuiger niet schoonmaakt, heeft dit onvermijdelijk gevolgen voor de prestaties. Als je robotstofzuiger wordt geleverd met een applicatie, let dan ook op de onderhoudstips.

Welke functies zijn belangrijk voor een robotstofzuiger voor dierenhaar?

#1: Automatische de prullenbak legen

Deze functie is opgenomen in sommige van de meer premium modellen. In wezen zal de robotstofzuiger zich legen in een grote bak zodra het laadstation vol is, waardoor je hem niet vaak hoeft te legen. Dit is een geweldige functie als u last heeft van allergieën, omdat stof zelden in de lucht komt.

#2: Wifi verbinding

Dit is een veelvoorkomend kenmerk van de huidige robotstofzuigers. Dit betekent dat de robotstofzuiger via wifi verbinding kan maken met je smartphone. Je kunt hem op afstand bedienen en bewaken, en je hebt toegang tot verschillende functies, afhankelijk van je model.

#3: Hybride model

Er is een hybride model beschikbaar dat kan worden gereinigd met een stofzuiger en een dweil. Onze ervaring is dat het qua inzameling niet zo goed is als een speciale robotstofzuiger. Zorg er daarom voor dat je, als het om dierenharen gaat, bij een standaard robotstofzuiger blijft.

#4: Je huis in kaart brengen

Met deze functie kan de robotstofzuiger je huis in kaart brengen door tijdens het instellen met sensoren te navigeren. Dan kun je zien waar obstakels zoals tafelpoten en trappen zijn. Met behulp van de kaart tekent de robotstofzuiger het beste pad voor reiniging, in plaats van willekeurig te bewegen.

#5: Uitsluitingszone

Wordt geleverd met een model dat mapping biedt. Kortom, u kunt ongewenste plaatsen opzetten, zoals rond de voerbak van uw huisdier.

#6: Doelkamer

Dit is het tegenovergestelde van de uitsluitingszone, waar je het gebied kunt instellen waarop je wilt focussen.

#7: Meerdere verdiepingen

Sommige robotstofzuigers kunnen maar één kaart opslaan, wat frustrerend kan zijn als je op meerdere verdiepingen moet werken. Daarom introduceren ze nu modellen die kunnen worden aangepast aan plattegronden met meerdere verdiepingen.

#8: Schoonmaakplanning

Dit is een van de meest voorkomende kenmerken van robotstofzuigers. Nadat je je model met je smartphone hebt verbonden, kun je plannen wanneer je je model dagelijks, wekelijks of wanneer je niet thuis bent wilt schoonmaken.

#9: Afstandsbediening

Als je robotstofzuiger geen verbinding wil maken met wifi, wordt deze mogelijk geleverd met een afstandsbediening. Het heeft niet zoveel functies als de applicatie hier, maar je kunt de robotstofzuiger handsfree bedienen.

#10: Batterijduur

Houd rekening met de levensduur van de batterij van uw potentiële robotstofzuiger. Als het een basis heeft, kan het tussen twee runs worden opgeladen, maar als je het met de hand moet aansluiten, kun je het tijdens het schoonmaken gebruiken zonder de stroom in te schakelen.

#11: Stof capaciteit

Tenzij je het geluk hebt een model met automatische leging te hebben, moeten kleine containers vaker worden geleegd. Kijk als richtlijn naar een minimale inhoud van 400 ml.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Hopelijk heeft deze “Beste robotstofzuigers voor dierenhaar – Top 10 getest!” blog u geholpen! Wilt u meer reviews lezen naast deze “Beste robotstofzuigers voor dierenhaar – Top 10 getest!” Bekijk hieronder meer.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP