Beste 65-inch televisies 2020

Beste uit de test: #1. Sony KD-65XG9505

4.9

De geluidskwaliteit

4.8/5

De bouwkwaliteit

4.9/5

De kenmerken

4.9/5

Voordelen

  • Dankzij de 100 Hz beeldverversing worden snelle beelden vloeiend weergegeven.
  • Je bekijkt met deze tv realistische en kleurrijke HDR beelden dankzij het 10 bit paneel.
  • Door full array local dimming zijn de zwarte delen van het beeld echt zwart.

Nadelen

  • Door de beperkte kijkhoek gaat de beeldkwaliteit achteruit als je schuin voor de tv zit.

Het is niet altijd het geval. Maar wij horen vaak mensen zeggen; Hoe groter, hoe beter. Echter, is dit niet altijd het geval. Naarmate de kwaliteit van de inhoud die we kunnen kijken toeneemt is het de moeite waard om een groter beeldscherm te kopen voor in uw woonkamer. Dit is ook de reden dat wij deze blog hebben geschreven over de beste 65-inch televisies 2020!

4K-video en High-definition betekent dat u dichtbij de televisie kunt zitten, en door de kleinere randen wegen moderne 65-inch televisies aanzienlijk minder dan oude televisies. 65-inch televisies worden dunner, lichter en ze zijn gemakkelijker aan de muur te monteren. Hieronder volgen de beste 65-inch televisies waaruit u zou kunnen kiezen, inclusief LCD-, OLED- en QLED-modellen van bedrijven als Samsung, Philips en LG, die HDR video’s ondersteunen. Veel leesplezier!

#1. Sony KD-65XG9505

Beste 65-inch tv's 2020 - Sony KD-65XG9505

SPECIFICATIES
Soort: LCD | Resolutie: 4K | HDR-ondersteuning: HDR10, Dolby Vision, HLG | HDMI-ingangen: 4 | Afmeting (BHD): 144.7 x 83.2 x 6.9cm

De Sony KD-65XG9505 is misschien een ouder model, maar het is nog steeds verkrijgbaar met een leuke korting! Wat deze televisie biedt, is een duidelijk zichtbaar en tolerant beeld, met een voortreffelijke kleurbalans, voortreffelijke details en de beste motion processing-technologie die momenteel beschikbaar is. Het is glad, scherp en zonder flikkering. De beelden zijn erg helder en levendig. Het heeft misschien niet het zwartniveau, de kijkhoek of de extreem hoge contrastfuncties van de duurdere Samsung QLED, maar voor deze prijs vind je geen televisie met zulke uitstekende prestaties. Een eervolle eerste plek voor een geweldige prijs/kwaliteit verhouding.

Voor-en nadelen: Sony KD-65XG9505

VoordelenNadelen
1. Dankzij de 100 Hz beeldverversing worden snelle beelden vloeiend weergegeven.
2. Je bekijkt met deze tv realistische en kleurrijke HDR beelden dankzij het 10 bit paneel.
3. Door full array local dimming zijn de zwarte delen van het beeld echt zwart.
1. Door de beperkte kijkhoek gaat de beeldkwaliteit achteruit als je schuin voor de tv zit.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

#2. LG OLED65GX6LA

Beste 65-inch tv's 2020 - LG OLED65GX6LA

SPECIFICATIES
Schermgrootte: 55 inch, 65 inch, 75 inch | Type: OLED | Resolutie: 4K | Besturingssysteem: webOS | HDR-ondersteuning: HDR10, HLG, Dolby Vision | HDMI-ingangen: 4 | USB-aansluitingen: 3 | Optische uitgang: Ja | Afmetingen (BHD): 1446 x 830 x 19.9

Deze LG OLED65GX6LA biedt een krachtig geluid en een mooi ontwerp en is perfect geschikt voor wandmontage. De LG OLED65GX6LA is maar 2 cm diep en erg dun. Het dikste deel van de LG OLED65GX6LA is maar 4,7 cm diep. Qua beeld profiteerde LG optimaal van de uitstekende prestaties van zijn OLED uit 2019 en voerde verbeteringen aan op verschillende belangrijke gebieden, waaronder donkere details, rijke kleuren en bewegingsverwerking die allemaal een waardevolle impuls hebben gekregen. Het geluid van de LG OLED65GX6LA is ook erg goed, zeker voor televisies waarbij de speakers in principe onzichtbaar zijn. Al met al, een geweldige OLED televisie!

Voor-en nadelen: LG OLED65GX6LA

VoordelenNadelen
1. Met de meegeleverde beugel hang je deze dunne tv strak aan de muur.
2. Door het OLED scherm kijk je naar een diepe zwartweergave met levensechte kleuren.
3. Dankzij de a9 Gen3 processor is het beeld extra gedetailleerd en kleurrijk.
1. Deze tv wordt zonder voetjes geleverd.
2. De tv beschikt niet over een soundbar die een krachtig geluid produceert.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

#3. Samsung QE65Q95T

Beste 65-inch tv's 2020 - Samsung QE65Q95T

SPECIFICATIES
Schermgrootte: 55 inch, 65 inch, 75 inch, 85 inch | Type: QLED | Achtergrondverlichting: Directe LED | Resolutie: 4K | Ondersteunde HDR-formaten: HDR10, HDR10 +, HLG | Besturingssysteem: Tizen | HDMI-ingangen: 4 | ARC / eARC: eARC | Invoervertraging: 10ms | Variabele vernieuwingsfrequentie (VRR): Ja | Automatische lage latentiemodus (ALLM): Ja | 4K, 120Hz: Ja | Afmetingen (BHD): 82.83 cm x 144.65 cm x 3.48 cm

De Samsung QE65Q95T is geen nieuw product in 2020. Het is niet de opvolger van de Samsung QE65Q90R zoals we hadden verwacht, maar het is op zich een prima televisie en tegen een lagere prijs gelanceerd dan zijn voorganger. In vergelijking met de Samsung QE65Q90R heeft het minder dimgebied en minder helderheid, maar in andere opzichten is de Samsung QE65Q95T beter. Het biedt rijkere, natuurlijkere en natuurlijkere beelden, sterk verbeterde bewegingseffecten en beter geluid. Het Tizen-besturingssysteem blijft in wezen ongewijzigd, wat geen slechte zaak is. Geen enkel ander besturingssysteem heeft zo’n schat aan inhoud, of kan u deze niet sneller laten bekijken. Echter, kunnen wij u vertellen dat deze televisie zeker de moeite waard is om aan te schaffen.

Voor-en nadelen: Samsung QE65Q95T

VoordelenNadelen
1. Geweldig geluid.
2. Erg mooi beeld.
3. Super bas.
1. Redelijk prijzig.
2. Vorig model was ook niet verkeerd.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

#4. LG OLED65B9PLA

Beste 65-inch tv's 2020 - LG OLED65B9PLA

SPECIFICATIES
HDMI: x4 | USB: x3 | Bluetooth: Ja | Optisch: Ja | HDR-formaten: Dolby Vision, HDR10 & HLG | Dolby Atmos: Ja | Afmetingen (bhd): 95 x 168 x 21 cm

De LG OLED65B9PLA combineert oude en nieuwe functies door de 2018-processor van het bedrijf te combineren met het 2019 OLED-paneel. Dit maakt het de meest betaalbare LG OLED die je momenteel kunt kopen. Of je nu kijkt in 4K of inzoomt in HD, het beeld is natuurlijk, kleurrijk en met goed contrast en het ontbreken van processorfuncties zal uw ervaring zeker niet bederven. De beste LG-processors bieden iets andere schaduwdetails, en als je kunt, is het de moeite waard hier wat meer voor te betalen.

Voor-en nadelen: LG OLED65B9PLA

VoordelenNadelen
1. Door het OLED scherm heb je een beeld met een hoge contrastratio en natuurgetrouwe kleuren.
2. UHD premium levert een hogere helderheid en breder kleurbereik dan standaard UHD.
3. Het WebOS besturingssysteem brengt live televisie, apps en internet overzichtelijk samen.
1. De a7 processor levert een minder krachtige beeldverwerking dan de a9 processor.De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

#5. Sony KD-65AG9

Beste 65-inch tv's 2020 - Sony KD-65AG9

SPECIFICATIES
Type: OLED | Resolutie: 4K | HDR-ondersteuning: HDR10, HLG, Dolby Vision | HDMI-ingangen: 4 | Afmetingen (BHD): 83,4 x 144,7 x 4 cm

De Sony KD-65AG9 doet geweldig werk. Als de combinatie van een uitstekend detailniveau en indrukwekkende formaat niet genoeg is om je te overtuigen om deze Sony KD-65AG9 te kopen, dan weten wij het ook niet meer! De volgende generatie oppervlaktegolftechnologie kan het meest indrukwekkende geluid leveren dat we van flatscreen televisies horen. Met standaard achterluidsprekeraansluitingen kunt u de tv zelfs als middenluidspreker in een surround sound-systeem gebruiken. Ook al staat deze televisie op de laatste plek in deze lijst met de beste 65-inch televisies 2020, alsnog is deze televisie de moeite waard om aan te schaffen!

Voor-en nadelen: Sony KD-65AG9

VoordelenNadelen
1. Dankzij het OLED scherm heb je een beeld met een hoge contrastratio en natuurgetrouwe kleuren.
2. UHD premium levert een hogere helderheid en breder kleurbereik dan standaard UHD.
3. Het Acoustic Surface geluidssysteem levert een realistische geluidsweergave.
1. De tv heeft geen draaibare voet waarmee je hem op je kijkpositie richt.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

Hopelijk heeft deze lijst met de beste 65-inch televisies 2020 u geholpen. Veel kijk-en luister plezier!

De beste 65-inch televisies 2020: Dit is onze top 5

#1. Sony KD-65XG9505
#2. LG OLED65GX6LA
#3. Samsung QE65Q95T
#4. LG OLED65B9PLA
#5. Sony KD-65AG9

Wilt u meer reviews lezen? Klik hieronder voor meer reviews.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP