Beste smart tv 2021: Welke smart tv platform is het beste?

Beste smart tv 2021: Welke smart tv platform is het beste?

Beste Tizen televisie: Samsung QE65Q90R

4.85

De beeldkwaliteit

4.8/5

De geluidskwaliteit

4.9/5

De kenmerken

4.9/5

Voordelen

  • Kleurenbereik.
  • Vloeiende beweging.
  • Zwartdetail.
  • Super geluid.

Nadelen

  • Surround bar en tv boxen niet combineerbaar.
  • Ongebruikte sneltoetsen op afstandsbediening.
  • Geen 3D.

Hoe komen wij op deze lijst met de Beste smart tv 2021: Welke smart tv platform is het beste? Als eerste maken wij gebruik van professionele recensenten die het hele jaar door honderden elektronische apparaten beoordelen. Onze recensenten kopen de meeste producten zelf of krijgen de producten gesponsord van merken. Hiernaast maken wij ook gebruik van kunstmatige intelligentie om de beste producten automatische te scannen voor u. De kunstmatige intelligentie scant alle huidige prijzen, aanbiedingen en leest de recensies van kopers en professionele websites die ook producten beoordelen. Hierdoor kunnen wij een lijst maken met de beste producten op de huidige Nederlandse markt en zal u hoogwaarschijnlijk geen spijt hebben van uw aankoop. Hiernaast zorgen wij, zoals u gewend bent, voor de scherpste prijzen via externe partners. Veel plezier met lezen!

Beste smart tv 2021: Dit is onze top 3

#1 / #3: Samsung QE65Q90R
#2 / #3: LG OLED55C9PLA
#3 / #3: Sony KD-65XG9505

Samsung Tizen: Wat is Samsung Tizen?

Beste smart tv 2021: Welke smart tv platform is het beste? - Samsung Tizen

Zoals de meeste slimme platforms van tegenwoordig, bevat het hoofdscherm van Tizen slechts één strip onder aan het scherm, zodat u tv kunt blijven kijken terwijl u door slimme inhoud bladert. Het vereenvoudigt ook het zoeken naar inhoud door een tweede laag met pictogrammen weer te geven die rechtstreeks naar aanbevolen programma’s of functies verwijst op basis van de services die u in de onderste laag markeert. Al deze pictogrammen kunnen erg snel zijn, behalve de goedkoopste smart-tv van Samsung. De hoeveelheid inhoud die door Tizen TV wordt geleverd is enorm, vooral op de belangrijkste gebieden van videostreamingplatforms. De vaste klanten van Netflix, Amazon en YouTube zijn aanwezig. 4K en HDR zijn beschikbaar voor alle ondersteunde platforms. Tizen TV wordt in ieder geval tot nu toe, nog steeds beschouwd als de marktleider.

#1 / #3: Samsung QE65Q90R

Beste Tizen televisie: Samsung QE65Q90R

Beste smart tv 2021: Welke smart tv platform is het beste? - Samsung QE65Q90R

SPECIFICATIES
Schermtype: QLED | Resolutie: 4K | Besturingssysteem Samsung: Tizen | HDR-formaten: HDR10, HDR10 +, HLG | HDMI: 4 | USB: 3 | Optisch: 1

Voor-en nadelen: Samsung QE65Q90R

VoordelenNadelen
1. Kleurenbereik.
2. Vloeiende beweging.
3. Zwartdetail.
4. Super geluid.
1. Surround bar en tv boxen niet combineerbaar.
2. Ongebruikte sneltoetsen op afstandsbediening.
3. Geen 3D.

De innovatieve nieuwe paneeltechnologie wint van de traditionele kijkhoek van een LCD-scherm. Directe achtergrondverlichting van circa 500 individueel aangestuurde dimzones kan OLED zwartniveaus bieden die vergelijkbaar zijn met LCD-helderheidsniveaus. QLED technologie kan extreem rijke kleuren bieden die compatibel zijn met HDR. Tizen kan garanderen dat bijna elke denkbare signaalbron kan profiteren van de beeldkwaliteit van televisie. Uit onze test is gebleken dat de Samsung QE65Q90R de beste televisie is met een Tizen besturingsysteem.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

LG WebOS: Wat is LG WebOS?

Beste smart tv 2021: Welke smart tv platform is het beste? - LG WebOS

Toen LG WebOS voor het eerst introduceerde, voelde het als een ontbrekende schakel in de smart tv-ervaring. LG WebOS heeft veel gedaan en bouwt nog steeds voort op het concept dat het introduceerde, dat wil zeggen het concept van het plaatsen van links naar apps met gekleurde pictogrammen in een smalle balk onder aan het scherm, maar vorig jaar is het begonnen met de introductie van een tweede reeks contextuele directe inhoud links. Alle pictogrammen zijn direct boven het beeldcherm geplaatst en handige animaties helpen u de positie in het menu te volgen. Dit jaar is er ook een nieuw groot scherm dat al je aangesloten apparaten kan monitoren, inclusief koelkasten en wasmachines. LG is momenteel het enige merk dat geïntegreerde ondersteuning biedt voor de volgende producten: Netflix, Amazon Prime Video, Google, Now TV, Rakuten en alle tv-updateservices zijn aanwezig, en ze ondersteunen HDR en 4K (Dolby Vision).

#2 / #3: LG OLED55C9PLA

Beste LG WebOS televisie: LG OLED55C9PLA

Beste smart tv 2021: Welke smart tv platform is het beste? - LG OLED55C9PLA

SPECIFICATIES
HDMI-ingangen / uitgangen: 4 | USB: 3 | HDR-formaten: HDR10, Dolby Vision, HLG | Dolby Atmos: Ja | Bluetooth: Ja | Afmetingen (bhd): 123 x 74 x 25 cm (zonder standaard) | Gewicht: 23 kg (met standaard)

Voor-en nadelen: Samsung QE65Q90R

VoordelenNadelen
1. Door het OLED scherm heb je een beeld met een hoge contrastratio en natuurgetrouwe kleuren.
2. Dankzij de a9 processor is het beeld extra gedetailleerd en kleurrijk.
3. UHD premium levert een hogere helderheid en breder kleurbereik dan standaard UHD.
1. De tv beschikt niet over een soundbar die een krachtig geluid produceert.

WebOS is alleen te vinden op de meeste LG televisies en sommige OLED televisies. Deze apparaten combineren de indrukwekkende beelden met hoog contrast die u van OLED schermen krijgt met de uitstekende precisie van LG’s nieuwste tweede generatie Alpha 9-verwerking. Uit onze test is gebleken dat de LG OLED55C9PLA de beste televisie is met een Tizen besturingsysteem.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

Android TV: Wat is Android TV?

Android TV

Het Android TV-platform van Google werd oorspronkelijk gebruikt op Sony-tv’s, maar werkt nu ook niet goed op sommige Philips (Europa) en TCL (Europa) tv’s. Gelukkig biedt de nieuwste versie v8.0, wat een enorme verbetering is. Maar dit is verre van perfect, laten we beginnen met het probleem. Allereerst voelt de interface te dominant en onhandig aan, vooral omdat het startscherm het enige van de vier hier besproken schermen is dat het hele scherm beslaat. Het is ook minder aanpasbaar dan de andere drie platforms, en het is niet zo slim om uw kijkgedrag bij te houden en de suggesties dienovereenkomstig te verfijnen. Hoewel het extreem inhoudelijk gerelateerd is, ziet het meeste er niet uit als een televisie (geen televisie). telefoon). Maar tegelijkertijd ondersteunt Android TV een aantal zeer basisfuncties niet, waaronder enkele van de belangrijkste update-tv-platforms in het VK, en is het nog steeds gevoeliger voor fouten dan zijn concurrenten en werkt het langzamer; gelukkig de nieuwste v8 The. 0 verbetert de werksnelheid en stabiliteit van het Android TV-platform en kan ook de prioriteit van videoservices in het menu beter bepalen. Er zijn films en tv van Netflix, Amazon Prime, YouTube, GooglePlay en ze ondersteunen allemaal 4K en HDR (indien beschikbaar). Als u echter een merk wilt bieden dat volledig compatibel is met de Britse tv-updateservice, moet u dit toevoegen via een app van derden (zoals YouView), zoals Sony. Op het moment van schrijven moet Philips nog een manier bieden om toegang te krijgen tot alle belangrijke updateservices in het VK op uw Android TV.

#3 / #3: Sony KD-65XG9505

Beste Android televisie: Sony KD-65XG9505

Beste 65-inch tv's 2020 - Sony KD-65XG9505

SPECIFICATIES
Soort: LCD | Resolutie: 4K | HDR-ondersteuning: HDR10, Dolby Vision, HLG | HDMI-ingangen: 4 | Afmeting (BHD): 144.7 x 83.2 x 6.9cm

Voor-en nadelen: Sony KD-65XG9505

VoordelenNadelen
1. Dankzij de 100 Hz beeldverversing worden snelle beelden vloeiend weergegeven.
2. Je bekijkt met deze tv realistische en kleurrijke HDR beelden dankzij het 10 bit paneel.
3. Door full array local dimming zijn de zwarte delen van het beeld echt zwart.
1. Door de beperkte kijkhoek gaat de beeldkwaliteit achteruit als je schuin voor de tv zit.

Sony’s XG95 maakt gebruik van directe LED-verlichting en local dimming om een ​​sterk contrast en helderheid te bieden, terwijl de twee grotere modellen (75 en 85 inch) ook innovatieve ondersteuning bieden voor brede kijkhoeken, ondanks dat het contrast in het scherm kleiner is. prijs, maar de ster van de show is Sony’s uitstekende X1 Ultimate-videoverwerking, die verbluffende details, vergroting van niet-4K-bronnen, kleurdetails en bewegingsreproductie biedt.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Wilt u naast deze “Beste smart tv 2021: Welke smart tv platform is het beste?” meer reviews lezen? Klik hieronder voor meer reviews!

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP