Audio Pro Drumfire review

Audio Pro Drumfire

4.9

De Kenmerken

5.0/5

De bouwkwaliteit

4.9/5

De geluidskwaliteit

4.9/5

Voordelen

  • Gebruik solo of in een multi-room opstelling.
  • Perfecte weergave van uw favoriete muziek.
  • Speel eenvoudig muziek af vanaf internetstreaming-services, een computer of NAS en mobiele telefoon of tablet.
  • Stijlvol ontwerp met faux lederen details.

Nadelen

  • De app van Audio Pro is niet geweldig.

In deze Audio Pro Drumfire review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Audio Pro Drumfire review voorkant

SPECIFICATIES
Type speaker: Wifi speaker | Afmetingen (b x h x d): 370 x 660 x 190 mm | Gewicht: 21 kg | Kleur: grijs | Levering: per stuk | Inclusief versterker: Actieve speaker | Maximale belastbaarheid: 300 Watt

Conclusie

De serie multiroom-luidsprekers van Audio Pro is de grootste en het beste stelt helemaal niet teleur.

VoordelenNadelen
1. Gebruik solo of in een multi-room opstelling.
2. Perfecte weergave van uw favoriete muziek.
3. Speel eenvoudig muziek af vanaf internetstreaming-services, een computer of NAS en mobiele telefoon of tablet.
4. Stijlvol ontwerp met faux lederen details.
1. De app van Audio Pro is niet geweldig.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

De kenmerken

Audio Pro Drumfire in woonkamer

Het grote onderste deel van de Audio Pro Drumfire is voorzien van een 20 cm subwoofer, aangedreven door een 200 Watt Klasse D versterker, om de bas de kamer in te pompen. Er zijn veel knoppen voor de crossover-frequentie en het volumeniveau op de achterkant, evenals twee schakelaars. Eentje voor het schakelen van de luidsprekerstand-bymodus en de andere voor het regelen van de fase. De bovenkant van de subwoofer is het tweede deel van de Drumfire opstelling, met twee 11 cm woofers en 25 mm tweeters. De Audio Pro Drumfire heeft een RCA-ingang voor externe analoge bron, een Ethernet-poort en een 3,5 mm-ingang. Er zijn ook vier preset knoppen, zodat je snel muziek kan afspelen.

Deze hebben geweldige voelbare feedback, zijn leuk en hebben een lange reactietijd. Aan de linkerkant is een knop om van signaalbron te wisselen. Audio Pro biedt Bluetooth- en Wi-Fi-verbindingen en Spotify Connect voor Premium-gebruikers. Audio Pro Drumfire kan meerdere bestandsindelingen afspelen, waaronder MP3, WMA, AAC, FLAC en Apple Lossless. Als u muziek vanaf een server laat draaien, zou u niet veel compatibiliteitsproblemen moeten tegenkomen. Verbinding maken met elke ingang is relatief eenvoudig, hoewel de onhandige applicatie van Audio Pro enkele problemen kan opleveren.

Dit is eigenlijk de enige factor die de vlotte gebruikerservaring van de Audio Pro Drumfire belemmert. Je kunt streamen vanaf veelgebruikte bronnen, waaronder Spotify, Tidal, Deezer en Apple Music, maar we willen toch een moderner en verfrisser ontwerp om een ​​aangenamere gebruikerservaring te bieden. De applicatie herkende Drumfire niet in de eerste twee pogingen, maar het was opgelost na het afsluiten en weer aanzetten. Beoordeel de geluidskwaliteit in de volgende alinea van deze Audio Pro Drumfire review.

De geluidskwaliteit

Audio Pro Drumfire achterkant

We spelen Do you like it van Kindom Come wat zeer geschikt is voor deze speaker. De iconische gitaartrommels stormen keurig onze testruimte binnen, gevolgd door een sterke bas en indrukwekkend gewicht. Met de toename van energie en intensiteit, slaat de snelle basdrum als een zware stoot. Elke treffer is gelijk, maar dat betekent niet dat de Audio Pro Drumfire details opoffert om kracht te vergroten. Drums hebben een indrukwekkende textuur, wat betekent dat je ze kunt onderscheiden, zelfs als je ze snel achter elkaar raakt. Het gevoel voor timing is ook uitstekend, het blijft synchroon met elke tel en integreert ze in een unieke kracht.

Andere draadloze luidsprekers kunnen problemen hebben op dit gebied, vooral in combinatie met een subwoofer, maar Audio Pro Drumfire heeft deze tekortkomingen niet. Het middenbereik blijft ook schoon en netjes, vooral wanneer we Little Suzi van Tesla afspelen. De Audio Pro Drumfire zal ook meer verfijnde nummers spelen. We zijn overgestapt op Gypsy road van Cinderella (US)en je kan de subtiele drukveranderingen waarnemen. De Audio Pro Drumfire kan nog steeds open en ruimtelijk houden. Dit nummer heeft genoeg ruimte om te ademen en te spelen, dit is de toonladder en autoriteit van de trommel. Deze kwaliteiten hangen nauw samen met een vlotte en enthousiaste dynamiek. Net als de andere speakers van Audio Pro laat Drumfire niet alleen kleine en indrukwekkende geluiden zien, maar ook buitensporige geluiden. We kunnen een potentiële koper maar één advies geven: aanschaffen! Deze luidspreker moet volledig worden benut, omdat het een indrukwekkende prestatie biedt.

De bouwkwaliteit

Audio Pro Drumfire zijkant

Hoewel we bereid zijn enkele redelijke ribben ervoor te reserveren om een ​​esthetisch effect te behouden zodat Audio Pro-speakers, zoals de Audio Pro Addon C3, Audio Pro Addon C10 of de Audio Pro Pro Addon T5, niet langer populair zijn, combineert de Drumfire erg goed. Het is bedekt met kunstleer en voorzien van handgestikte draden, terwijl de aluminium details op de kussenstof glanzen. Grijs of wit zijn verkrijgbaar, maar we kunnen ons niet voorstellen dat er veel woonkamers of high-fidelity-ruimtes zijn waar Drumfire niet welkom is. Lees in de volgende alinea van deze Audio Pro Drumfire review meer over onze conclusie.

Conclusie

Als een alles-in-één systeem dat meerdere bronnen met elkaar verbindt, is de Audio Pro Drumfire een uitstekende keuze voor uw geld. Naarmate de speakers groter worden, wordt de audiokwaliteit van Audio Pro steeds beter. Dit high-fidelity geluidseffect voldoet ook aan onze verwachtingen. Hopelijk heeft deze Audio Pro Drumfire u geholpen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP