JBL Bar 5.0 MultiBeam Review

JBL Bar 5.0 MultiBeam Review

JBL Bar 5.0 MultiBeam

4.9

De geluidskwaliteit

4.8/5

De bouwkwaliteit

4.9/5

De kenmerken

4.9/5

Voordelen

  • De MultiBeam technologie van JBL zorgt ervoor dat geluid in iedere hoek van de kamer helder klinkt.
  • Dolby Atmos stuurt effecten via het plafond naar je luisterpositie, waardoor het geluid extra ruimtelijk klinkt.
  • Apple AirPlay en Google Chromecast zijn ingebouwd, waardoor je eenvoudig muziek streamt naar de bar.

Nadelen

  • De soundbar wordt zonder subwoofer geleverd die de diepste bastonen weergeeft.

In deze JBL Bar 5.0 MultiBeam Review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

JBL Bar 5.0 MultiBeam Review

SPECIFICATIES
Losse Soundbar | 5 kanaals | Multiroom | Spraakbesturing | Wifi | Bluetooth | Breedte: 70,9 cm

Voor-en nadelen: JBL Bar 5.0 MultiBeam

VoordelenNadelen
1. De MultiBeam technologie van JBL zorgt ervoor dat geluid in iedere hoek van de kamer helder klinkt.
2. Dolby Atmos stuurt effecten via het plafond naar je luisterpositie, waardoor het geluid extra ruimtelijk klinkt.
3. Apple AirPlay en Google Chromecast zijn ingebouwd, waardoor je eenvoudig muziek streamt naar de bar.
1. De soundbar wordt zonder subwoofer geleverd die de diepste bastonen weergeeft.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

JBL Bar 5.0 MultiBeam Review

Over het algemeen is de geluidskwaliteit erg goed van de JBL Bar 5.0 MultiBeam. We hebben misschien meer duidelijkheid nodig, vooral bij een groot aantal basfrequenties, maar de soundbar biedt een robuuste presentatie. Zoals gewoonlijk leidt te veel vermogen tot onvoldoende nauwkeurigheid. Voor JBL betekent dit een gebrek aan dynamische expressie. De soundbar klinkt erg warm, met rijke midden-en hoge tonen, maar ritme gaat helaas verloren.

De bouwkwaliteit

JBL Bar 5.0 MultiBeam Review

De JBL Bar 5.0 soundbar is slechts 71 cm breed en bijna 6 cm hoog, waardoor het onder vrijwel elke televisie geschoven kan worden. De prachtige constructie laat echter meteen zien dat we, ongeacht de grootte, te maken hebben met een serieuze audio unit. Er zijn vijf trackdrivers van 48 x 80 mm aanwezig, aangevuld met vier passieve radiatoren van 75 mm, een luchtinlaatrooster en twee drivers op de bovenkant om een ​​verhogingseffect te creëren. In feite wordt het grootste deel van de soundbar gebruikt om geluid uit te zenden, zodat er slechts een kleine ruimte is aan de bovenkant voor volume en signaalbron. Er zijn ook genoeg verbindingsmogelijkheden aan de achterkant.

De kenmerken

Achterkant JBL Soundbar

Er zijn veel technologieën aan boord die het geluid van de Bar 5.0 MultiBeam luider maakt. Eentje daarvan is MultiBeam, dit is een technologie die is ontworpen om een ​​meeslepende luisterervaring te bieden met surround sound, zonder dat er extra speakers nodig zijn. In combinatie met Virtual Dolby Atmos zou hetzelfde moeten gelden voor het treble-kanaal. Naast de optische en USB-ingangen zijn er onder deze fysieke aansluitingen; twee HDMI-poorten: een ingang en een eARC uitgang. De JBL Bar 5.0 MultiBeam kan ook 4K pass-through uitvoeren met Dolby Vision, wat betekent dat je het geluid van JBL kunt koppelen aan het beste beeld dat momenteel beschikbaar is.

Conclusie

Voor deze prijs zullen we, ondanks het relatief gebrek aan functies, nog steeds voor de Sonos Arc kiezen voor een betere geluidsprestatie. Echter, heeft de JBL 5.0 erg veel voordelen en hebben we niet veel gebreken gevonden.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Hopelijk heeft deze JBL Bar 5.0 MultiBeam Review u geholpen! Wilt u meer lezen naast deze JBL Bar 5.0 MultiBeam Review? Bekijk hieronder meer reviews!

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP