Yamaha SR-C20A Recensie

Yamaha SR-C20A Recensie

Yamaha SR-C20A

4.9

De geluidskwaliteit

4.9/5

De bouwkwaliteit

4.9/5

De kenmerken

4.8/5

Voordelen

  • De soundbar heeft zowel een hdmi als optische aansluiting om de bar op de tv aan te sluiten.
  • Via bluetooth verbind je jouw smartphone met de bar.

Nadelen

  • Er wordt geen hdmi kabel meegeleverd.

In deze Yamaha SR-C20A Recensie leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Yamaha SR-C20A Recensie - Voorkant Yamaha SR-C20A

SPECIFICATIS
Bluetooth-versie 5.0 | Uitgangsvermogen 100W | AirPlay nr | Dolby Audio Ja | Ingangen / uitgangen HDMI, optisch x2, analoge audio | Afmetingen (hwd) 6,4 x 60 x 9,4 cm | Gewicht 1,8 kg

Voor-en nadelen: Yamaha SR-C20A

VoordelenNadelen
1. De soundbar heeft zowel een hdmi als optische aansluiting om de bar op de tv aan te sluiten.
2. Via bluetooth verbind je jouw smartphone met de bar.
1. Er wordt geen hdmi kabel meegeleverd.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Yamaha SR-C20A Recensie - Bovenkant Yamaha SR-C20A

De Yamaha SR-C20A produceert een rijk geluid en staat onmiddellijk garant voor moeilijk te vinden prestaties. Met name de lage en-midden tonen zijn vol, en de woofer van de SR-C20A vormt een solide basis. De soundbar heeft ook een lovenswaardig detailniveau en de algehele helderheid is erg goed. Yamaha is erin geslaagd om duidelijke, gerichte presentaties te geven die beter zullen zijn dan gewone televisies. Het belangrijkste aspect waaraan trivia ontbreekt, is de dynamische expressie. Dit heeft ook invloed op het gebruik als draadloze speaker voor muziek of het bekijken van programma’s op televisies. Het is moeilijk om de SR-C20A te vergelijken met andere speakers voor dezelfde prijs, maar qua ritme willen we toch wat meer impuls. Daarom is de Sonos Arc helemaal uw geld waard, als u het kunt betalen. Lees meer over de kenmerken in het volgende deel van deze Yamaha SR-C20A Recensie.

De kenmerken

Yamaha SR-C20A Recensie - Zijkant Yamaha SR-C20A

De SR-C20A heeft een driver van 46 mm en een geïntegreerde subwoofer van 75 mm met dubbele passieve radiatoren om ervoor te zorgen dat het volume en de diepte kan worden bereikt. Het gebruikt Yamaha virtuele surround-geluidstechnologie om een ​​kamervullend geluid te creëren, dat misschien niet gemakkelijk te associëren is met een soundbar van dezelfde grootte. De achterkant van het apparaat houdt ook alles eenvoudig. Er zijn twee optische ingangen tussen de aan de muur bevestigde sleutelgaten, een analoge ingang van 3,5 mm en een HDMI ARC-uitgang. Er is ook een USB-aansluiting en als je je nieuwe soundbar niet op een ander apparaat dan een stroombron wilt aansluiten, kun je Bluetooth 5.0 gebruiken.

Yamaha SR-C20A Afstandsbediening

Aan de bovenkant van de SR-C20A vind je ook enkele aanraakbedieningen voor het selecteren van de geluidsbron, het vermogen en het volume, en de LED aan de voorkant geeft aan welke geluidsbron wordt gebruikt. Yamaha heeft een eigen soundbar remote applicatie waarmee je alle aspecten van de SR-C20A kunt bedienen, maar we zijn blij dat er ook een fysieke controller in de doos zit. Naast basisfuncties kun je met deze afstandsbediening ook het volume van de subwoofer aanpassen en kiezen uit vier geluidsmodi: stereo, standaard, film en game.

Als u de lage frequenties meer wilt benadrukken, kunt u ook de Bass Extension-knop en de Clear Voice-knop gebruiken, waardoor de dialoog beter hoorbaar kan zijn wanneer de dialoog verloren gaat in een drukke scène. Hoewel de standaardinstellingen van de SR-C20A onvermijdelijk de beste resultaten opleveren, zijn alle mogelijke toepassingen afhankelijk van het oppervlak waarop het apparaat is geplaatst, waardoor de bas wordt omgekeerd. Lees meer over de bouwkwaliteit in het volgende deel van deze Yamaha SR-C20A Recensie.

De bouwkwaliteit

Het blijkt dat Yamaha heeft gefocust op het ontwerpen van een compacte soundbar met uitstekende geluidskwaliteit, die het geluid van de tv enorm kan verbeteren. De SR-C20A heeft een breedte van slechts 60 cm en een hoogte van 6,4 cm. Het is geen probleem om onder een tv te zitten (een 32 inch tv is ongeveer 70 cm breed) of een computermonitor aan de voorkant te gebruiken. Lees meer over onze conclusie in het volgende deel van deze Yamaha SR-C20A Recensie.

Conclusie

Vergeleken met het geluid van de meeste tv’s is de Yamaha SR-C20A nog steeds een absolute verbetering, en de prijs en het formaat maken het in bijna alle opzichten gemakkelijk te bereiken. Voor deze prijs is de Yamaha SR-C20A een goede optie! Hopelijk heeft deze u geholpen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP