Bluesound Pulse 2i review

Bluesound Pulse 2i

4.9

4.9/5

Voordelen

  • Met extra Bluesound speakers maak je eenvoudig een surround of multiroom opstelling.
  • Luister naar muziek van meer dan 60 streamingdiensten zoals Apple Music, Spotify, Deezer en Soundcloud.
  • Via het internet maakt de speaker verbinding met duizenden radiozenders.

Nadelen

  • Je hebt Spotify Premium nodig om via de speaker naar muziek van Spotify te luisteren.

In deze Bluesound Pulse 2i review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Bluesound Pulse 2i review bovenaanzicht

SPECIFICATIES
Diepte: 19,2 cm | Breedte: 42 cm | Hoogte: 19,8 cm | Gewicht: 5,05 kg | Kleur: Zwart | Materiaal: Kunststof | Streaming diensten: Deezer, Google Play Music

Conclusie

Bluesound heeft een gedurfde beslissing genomen om het best presterende product te herbouwen, maar het kan zijn concurrenten niet langer bijhouden.

VoordelenNadelen
1. Met extra Bluesound speakers maak je eenvoudig een surround of multiroom opstelling.
2. Luister naar muziek van meer dan 60 streamingdiensten zoals Apple Music, Spotify, Deezer en Soundcloud.
3. Via het internet maakt de speaker verbinding met duizenden radiozenders.
1. Je hebt Spotify Premium nodig om via de speaker naar muziek van Spotify te luisteren.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Bluesound Pulse 2i voorzijde

De Bluesound Pulse 2i heeft sterkere spiereigenschappen en geeft een verrassende eerste indruk. Dit is geen kleine eenheid, maar het maskeert het fysieke gewicht om een ​​gewicht en schaal te bieden die gemakkelijk onze luisterruimte kunnen vullen. Als het gaat om indrukwekkend gedetailleerde bassen, zal het u geen problemen bezorgen. In het hele frequentiebereik van het nieuwe model maakt de Bluesound Pulse 2i volledig gebruik van de nieuw geïnstalleerde tweeters, wat consistent is met de karakteristieken en warmte van Bluesound zonder de hoge toon te benadrukken.

Andere draadloze luidsprekers die een vergelijkbaar vermogen leveren, komen mogelijk niet volledig overeen met het formaat van de Bluesound Pulse 2i, maar worden buitensporig of veeleisend, maar dit apparaat kan nog steeds het vermogen regelen. Het gevoel van onheil is echter volledig menselijk. Hoewel de spieren in veel delen slank zijn, is deze herziene versie over het algemeen langzamer qua expressie. Nu is het voor de Bluesound Pulse 2i moeilijk om instrumentketens te organiseren zoals zijn voorganger, of om ze te injecteren met hetzelfde leven dat zijn vijf sterren behoudt.

Bluesound Pulse 2i achterkant

Vergeleken met concurrenten zoals de Audio Pro BT5, Harman Kardon Citation One MkII, Marshall Tufton en de Audio Pro A10 is dit niet alleen duidelijk, al maakt de extra 150 euro op de prijs het werk van de Bluesound Pulse 2i lastiger. De Bluesound Pulse 2i heeft goed werk verricht door de rijke stem en inzichten van het bedrijf te behouden, maar nu voelt het een beetje achterhaald wat betreft dynamiek, maar het heeft eerder goed gepresteerd op twee gebieden. Lees in deze Bluesound Pulse 2i review meer over de bouwkwaliteeit in de volgende alinea.

De bouwkwaliteit

Bluesound Pulse 2i bovenkant

Bluesound’s ambitie bij het creëren van Bluesound Pulse 2i is bewonderenswaardig. Hoewel het uiterlijk min of meer zijn voorganger weerspiegelt, is het een heel ander wezen onder de oppervlakte. De vorige driverconfiguratie omvatte twee 7 cm drivers en een 13 cm woofer, die is vervangen door een paar 25 mm tweeters en twee 13 cm basdrivers. Op het eerste gezicht ziet het specificatieblad er misschien hetzelfde uit. Bluesound’s toewijding aan audio met hoge resolutie blijft het belangrijkste verkoopargument, maar het bedrijf heeft de componenten volledig geüpgraded om de ultieme high-fidelity multiroom-luidspreker te ontwerpen.

De nieuwe Bluesound Pulse 2i ondersteunt ook Alexa-spraakbesturing en Apple AirPlay2. Dit is consistent met alle nieuwe producten in de nieuwe Bluesound 3.0-software, naast tweeweg Bluetooth, dat de mogelijkheid biedt om het te gebruiken met draadloze headsets en via een nieuwe driverarray. Lees in deze Bluesound Pulse 2i review meer over onze conclusie in de volgende alinea.

Conclusie

De keuze om volledig te desinvesteren en opnieuw te beginnen is een gewaagde keuze, die de drijvende kracht benadrukt om niet alleen de markt te domineren, maar meer in het algemeen om de prestaties van multiroom-luidsprekers te verbeteren. Natuurlijk zijn er ook verbeteringen aangebracht op belangrijke gebieden, maar hoewel de Bluesound Pulse 2i nog steeds leuk is, is het teleurstellend om de energie op te offeren die we hebben betaald voor de voorganger die we leuk vonden. Wij hopen dat deze Bluesound Pulse 2i review u heeft geholpen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP