Q Acoustics 3020i review

Q Acoustics 3020i

4.7

De geluidskwaliteit

4.7/5

De bouwkwaliteit

4.7/5

Voordelen

  • Deze speaker is iets voor jou wanneer je een middelgrote kamer met geluid wilt vullen.
  • Door het frequentiebereik tot 30.000 Hertz geniet je van een gedetailleerde weergave van de hoge frequenties.
  • Je hoort geen trillingen afkomstig van de klankkast, want hij is zo ontworpen dat hij geen bijgeluiden produceert.

Nadelen

  • Om veel details in de lage frequenties te horen, heb je een subwoofer nodig.

In deze Q Acoustics 3020i review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Q Acoustics 3020i review; voorkant

SPECIFICATIES
Actieve speaker: Nee | Gevoeligheid speaker: 88 dB | Impedantie: 6 Ω | Frequentiebereik: 64 – 30000 Hz | Speaker woofer diameter: 125 mm | Speaker tweeter diameter: 22 mm | Plaatsing basreflex poort: Achterkant | Aantal speakerunits (per speaker): 2 | Speaker scheidingsfilter: 2-weg

Conclusie

Deze speaker is iets voor jou wanneer je een middelgrote kamer met geluid wilt vullen! Echter, om veel details in de lage frequenties te horen, heb je een subwoofer nodig. Lees meer over de voor-en nadelen in de volgende alinea van deze Q Acoustics 3020i review.

VoordelenNadelen
1. Deze speaker is iets voor jou wanneer je een middelgrote kamer met geluid wilt vullen. 
2. Door het frequentiebereik tot 30.000 Hertz geniet je van een gedetailleerde weergave van de hoge frequenties. 
3. Je hoort geen trillingen afkomstig van de klankkast, want hij is zo ontworpen dat hij geen bijgeluiden produceert.
1. Om veel details in de lage frequenties te horen, heb je een subwoofer nodig.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepastWij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Achterkant

Toen we “Jimi Hendrix, Purple Haze” speelden, waren de voordelen meteen duidelijk. De Q Acoustics 3020i imiteert in hoge mate het enthousiasme, de rijke en inzichtelijke aard van zijn voorgangers, terwijl de introductie van de openbare piano voor meer verbeteringen zorgt. Ook de ritmische structuur tussen de baslijnen is overtuigender. Knutselen Q Acoustics heeft het detailniveau over het hele frequentiebereik verbeterd en de verbetering van de ruimtelijke waarneming heeft ook de volwassenheid van volgende producten vergroot.

Zoals je zou verwachten van een speaker met een groter chassis en een grotere driverunit, past de Q Acoustics 3020i beter. In tegenstelling tot hun jongere broers en zussen, kunnen ze zelfs de beste tonale balans bereiken als ze een beetje vrijheid krijgen. Als ze echter bij de muur worden geplaatst, is dit niet het einde van de wereld. Ze verloren gewoon een beetje openheid en behendigheid. We raden aan om ze op een statief te plaatsen, maar houd er rekening mee dat de kast slechts 28 cm diep is en dat voeten in een hoek de plaatsing op het statief ondieper maken, wat een beetje lastig is.

Q Acoustics kan u enkele van zijn speciale Q Acoustics 3000i beugels leveren voor ongeveer 30 euro bovenop de prijs. De belangrijkste concurrent van de Q Acoustics 3020i is de eerder genoemde Dali’s 2, die meer uitgesproken is in producten uit het middensegment. Het meest boeiende verhaal tussen Q Acoustics en zijn concurrenten is echter timing, en Dalis speelt met een hogere tempo-nauwkeurigheid op elke testtrack. Lees meer over bouwkwaliteit in het volgende deel van deze Q Acoustics 3020i review.

De bouwkwaliteit

Q Acoustics 3020i review; zijaanzicht

Hoewel de prijzen van de originele 3020-modellen die ze vervangen sterk zijn gestegen, maken de verbeteringen aan deze “i” -varianten ze concurrerend. De meeste van deze revisies zijn gecentreerd rond de kast, die 25% groter is dan zijn voorganger. Q Acoustics streeft ernaar het stiller te maken door middel van point-to-point kastversterking, waardoor extra ondersteuning wordt toegevoegd voor de meest benodigde boxonderdelen.

De hoeken van de kast worden ook intern ondersteund en de baffle is versterkt om de ondersteuning van de tweeter en mid / bass driver te verbeteren. De 20 mm soft dome-tweeter van de Q Acoustics 3020i en de mid / bass-driver van 12,5 cm gebruiken een nieuwe crossover, dit keer heeft Q Acoustics het aansluitpunt in de kast ingebouwd. Nu kan de terminal ook recht en diep genoeg zijn om de banaanstekker volledig in te steken. Het resultaat is een paar speakers die het niet alleen gemakkelijker maken om de kabels aan te sluiten, maar wat nog belangrijker is: als het klaar is, is luisteren absoluut een genot. Lees meer over onze conclusie in het volgende deel van deze Q Acoustics 3020i review.

Conclusie

Deze speaker is iets voor jou wanneer je een middelgrote kamer met geluid wilt vullen! Echter, om veel details in de lage frequenties te horen, heb je een subwoofer nodig. Hopelijk heeft deze Q Acoustics 3020i review u geholpen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepastWij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP