Epson EH-TW7000 Review

Epson EH-TW7000 Review

Epson EH-TW7000

4.85

De bouwkwaliteit

4.8/5

De kenmerken

4.9/5

De beeldkwaliteit

4.9/5

Voordelen

  • Dankzij de pixel shift techniek is de beeldkwaliteit bijna niet te onderscheiden van echt 4K.
  • De HDR10 en HLG ondersteuning leveren kleurrijke beelden.
  • Dankzij lens shift projecteer je ook onder een hoek een beeld van hoge kwaliteit.

Nadelen

  • Je kunt niet met een VGA kabel je computer aansluiten op de beamer.

In deze Epson EH-TW7000 Review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Epson EH-TW7000 Review - Voorkant

SPECIFICATIES
Contrast 40.000: 1 | Helderheid 3000 lumen | Levensduur lamp Tot 3000/5000 uur (normaal / eco) | Zoomlens x1.62 | Ratio 1,32 tot 2,15: 1 | Afbeeldingsgrootte 40-500 inch | Fan geluid 32dB | Afmetingen (HBD) 31 x 15,7 x 41 cm | Gewicht 6,6 kg

Voor-en nadelen: Epson EH-TW7000

VoordelenNadelen
1. Dankzij de pixel shift techniek is de beeldkwaliteit bijna niet te onderscheiden van echt 4K.
2. De HDR10 en HLG ondersteuning leveren kleurrijke beelden.
3. Dankzij lens shift projecteer je ook onder een hoek een beeld van hoge kwaliteit.
1. Je kunt niet met een VGA kabel je computer aansluiten op de beamer.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De beeldkwaliteit

Epson EH-TW7000 Review - Bovenkant

We gebruiken 4K Blu-ray en de Epson EH-TW7000 heeft zich vanaf het begin prachtig ontwikkeld, met uitstekende HDR-verwerking en details in de film “Armageddon“. De lichtniveaus variëren van donkere schaduwen tot extreme helderheid. Ondanks dit bereik is de toon onderworpen aan professionele controle. Natuurlijk krijgen we niet dezelfde zwartdiepte als met een OLED-TV voor dezelfde prijs, maar het zwart op deze 3LCD projector helpt nog steeds om een ​​uitstekende groothoeklens te krijgen.

Gezien de prijs heeft de projector uitstekende details. Als u in HDR kijkt, wees dan niet bang om op het menu voor beeldverbetering (superresolutie en detailverbetering) en de scherpte-instellingen te drukken om het meeste uit deze projector te halen. Hoewel de vooraf ingestelde kleurmodi goede keuzes zijn, is het toch de moeite waard om de kleurtemperatuur te controleren om het uiterlijk van de film te verfijnen.

Net als andere Epson 4K producten wordt bewegingsverwerking niet uitgevoerd bij het bekijken van 4K-inhoud. Gelukkig is het natuurlijke beeld stabiel genoeg. Bij gebruik van 1080p is het beeld van deze projector nog steeds top. Het heeft echter niet alle functies die u op duurdere projectoren kunt vinden, en zonder de voordelen van HDR is het mogelijk om enkele aanpassingen aan de instellingen aan te brengen tussen verschillende films met verschillende esthetiek.

De kenmerken

Epson EH-TW7000 Review - Zijkant

De kerntechnologie van de Epson EH-TW7000 is het 3LCD 4K PRO-UHD systeem van Epson. Ondanks de lage resolutie van dit toestel zijn er nog steeds drie 1,5 cm LCD-panelen (één voor elke primaire kleur) die pixel-shift-technologie gebruiken om 4K-beelden te creëren. De lichtbron is een lamp van 250Watt, die op hoge stand 3500 uur meegaat voordat hij vervangen moet worden. Samen gebruikt, kan deze technologie 3000 lumen beelden produceren met een contrastverhouding van 40.000: 1. Hoewel het kan worden gebruikt in een gedeeltelijk verlichte kamer, is het veel beter in een volledig donkere kamer. Zodra het begint te draaien, is het geluid van de ventilator volledig acceptabel. Zoals de meeste projectoren is er geen Dolby Vision of HDR10 +, maar beide bevatten HDR10 en de mogelijkheid om actieve 3D-verwerking uit te voeren.

De bouwkwaliteit

Beamer in woonkamer
Afstandsbediening

De Epson EH-TW7000 is een plafond- of desktopprojector die perfect kan werken op projectieafstand op een AV-rek of plank. Voor een beeld van circa 120 inch (deze projector kan een beeld produceren van 40 tot 500 inch) kun je het projectorscherm overal van 3,00 m tot 5,50 m bekijken, mede dankzij de 1,62x zoomlens. De lensverschuiving kan het beeld +/- 60% op de verticale as en +/- 24% op de horizontale as verplaatsen, dus als u de projector niet perfect kunt positioneren, kunt u aanpassingen maken.

Er zijn twee HDMI aansluitingen en twee USB 2.0 aansluitingen aan de achterkant zodat u het bronmateriaal kunt kiezen. Je kunt ook audio verzenden via bluetooth of 3,5 mm kabel. Er zijn veel knoppen aan de bovenkant van de Epson EH-TW7000 om door alle schermmenu’s te bladeren, maar de volledig functionele standaard Epson 4K PRO-UHD afstandsbediening voor thuisprojectoren is een betere manier om te bedienen. Het heeft snelkoppelingen naar de meeste instellingen en achtergrondverlichting. De lens heeft echter geen bedieningsknoppen, dit komt doordat de focus, zoom en shift hier allemaal handmatig worden gedaan. Lees meer over onze conclusie in het volgende deel van deze Epson EH-TW7000 Review!

Conclusie

De 4K EH-TW7000 van Epson is een redelijk geprijsde 4K-projector van erg goede kwaliteit.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Hopelijk heeft deze Epson EH-TW7000 Review u geholpen! Wilt u meer lezen naast deze Epson EH-TW7000 Review? Bekijk hieronder meer reviews!

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP