Sony HT-G700 Dolby Atmos Recensie

Sony HT-G700

4.85

De geluidskwaliteit

4.8/5

De bouwkwaliteit

4.9/5

De kenmerken

4.9/5

Voordelen

  • Mooi design.
  • Bluetooth mogelijkheden.
  • Super geluid.

Nadelen

  • Geen Wi-Fi.

De Sony HT-G700 is een betaalbare Atmos-soundbar die geluid en waarde combineert. De testprijs is 399 euro. In deze Sony HT-G700 Dolby Atmos recensie lees je alle informatie over geluidskwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor- en nadelen en meer. Daarnaast zorgen wij, zoals u gewend bent, voor de scherpste prijzen via externe partners. Veel plezier met lezen!

Sony HT-G700 Dolby Atmos Recensie - Voorkant

SPECIFICATIES
Luidsprekeropstelling: 3.1 | Uitgangsvermogen: 400W | Bluetooth-versie: 5.0 | Afmetingen (bhd): 6 x 98 x 11 cm (bar) / 39 x 19 x 40 cm (subwoofer) | Gewicht: 3,5 kg (bar) / 7,5 kg (subwoofer)

Conclusie

Het geluid en de prijs van de Sony HT-G700 zijn hoog, maar er zijn nauwelijks betere soundbars qua formaat, kwaliteit en gewicht. Lees meer over de voor-en nadelen in de volgende alinea van deze Sony HT-G700 Dolby Atmos recensie.

VoordelenNadelen
1. Mooi design.
2. Bluetooth mogelijkheden.
3. Super geluid.
1. Geen Wi-Fi.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Sony HT-G700 Dolby Atmos Recensie - Zijkant

We gaan meteen naar onze favoriete Dolby Atmos-testscène; The shower scene from Psycho. Het is duidelijk dat de subwoofer het systeem in staat stelt om een ​​basdiepte te bereiken die zijn ongeëvenaarde concurrenten niet kunnen bereiken, waardoor een aangenaam gewicht wordt toegevoegd aan de hele ervaring. De manier waarop het geluid de kamer vult, is ook indrukwekkend, en de Sony HT-G700 is verrassend effectief in het simuleren van de soundscape van Dolby Atmos.

Het bevindt zich natuurlijk niet in hetzelfde veld als de speciale Atmos-luidsprekerset, en meer geavanceerde soundbars, zoals de Sonos Arc, maar de Sony HT-G700 biedt indrukwekkende filmische effecten voor een bescheiden prijs. Dit is echter geen goed nieuws. Het geluid is een beetje verborgen en dof, en hoewel de speciale “stem” -modus is ontworpen om dialoog te stimuleren, is het eigenlijk niet nuttig. Wanneer de actie daadwerkelijk begint, kan het ook een beetje rommelig en moeilijk te volgen worden.

We schakelen over naar “Bad Boys III”. Hoewel er nog enkele onduidelijkheden in het geluid zijn, presenteert de Sony HT-G700 de echo en weerkaatsing van het geluid goed. Heeft een diepe indruk op ons achtergelaten. De schaal en grootschalige dynamiek van de Sony HT-G700 een diepe indruk achter op mensen, die allemaal essentieel zijn om de verontrustende soundtrack en beweging te reproduceren.

Maar er is een klein gebrek aan perforatie en knapperigheid, wat betekent dat u niet zoals voorheen door de revers wordt aangetrokken. De Sony HT-G700 heeft minder muziekspeakers dan Sonos Arc, maar de Bluetooth-verbinding en de speciale muziekmodus kunnen je aanmoedigen om af en toe muziek te sturen. Het geeft een zwaar gevoel van volheid, waardoor het geluid van de Arc vrij licht is, maar hoewel de bas diep is, is het niet erg flexibel of muzikaal. Het algehele geluid is natuurlijk niet erg duidelijk en duidelijk, maar voor sommige mensen zal het extra gewicht deze afweging de moeite waard maken. Lees meer over de bouwkwaliteit in de volgende alinea van deze Sony HT-G700 Dolby Atmos recensie.

De bouwkwaliteit

Soundbar in woonkamer

Wanneer je de Sony HT-G700 uit de doos gebruikt, heb je echt het gevoel dat je veel voordelen krijgt. Niet alleen zit er een grote, stijlvolle subwoofer in het pakket, maar ook de soundbar zelf is sterker en sterker dan de meeste van zijn producten. Dit wil niet zeggen dat het enorm of aanmatigend is, ongeveer gelijk aan de gemiddelde breedte van een 55-inch televisie, en laag genoeg zal zitten om het scherm niet te blokkeren, maar het zal concurrenten zoals Sonos Playbar binnen houden.

Dit is een serieus ogende balk met een matzwart oppervlak met een eenvoudig zwart rooster waardoor een klein dot matrix-display kan schijnen. We houden ervan dat het display je niet zal afleiden. Bovenaan bevinden zich aanraakgevoelige “knoppen” voor aan / uit, ingangsselectie, Bluetooth en volume. Er is ook een afstandsbediening met speciale knoppen voor verschillende geluidsmodi van de soundbar. Handig natuurlijk, maar de kleine knoppen maken het onhandig. Net als de soundbar zelf is de subwoofer met een glanzend front zwaarder en sterker dan verwacht. Het is 40 cm hoog, heeft het gewicht dat nodig is om een ​​grote hoeveelheid lucht te verplaatsen en het compacte formaat is relatief eenvoudig te installeren. Lees meer over onze de kenmerken in de volgende alinea van deze Sony HT-G700 Dolby Atmos recensie.

De kenmerken

Soundbar in woonkamer

Het voorste deel van de sub-speaker is een grote woofer, met daaronder een bijbehorende grote reflectiepoort. De soundbar zelf heeft drie elliptische drivers die een algehele instelling van 3.1 kunnen halen, met een geclaimd totaal vermogen van 400Watt. Je vraagt ​​je misschien af ​​hoe het 3.1-systeem claimt Dolby Atmos-geluid te produceren, en het antwoord is Sony’s gepatenteerde Vertical Surround Engine en S-Force Pro Front Surround-technologie. Deze zijn ontworpen om geluid te produceren dat de kamer vult, maar het is cruciaal dat ze niet vertrouwen op het geluid dat door de muren wordt weerkaatst, dus hun effectiviteit is theoretisch minder afhankelijk van de grootte en vorm van de kamer.

Je kunt zelfs een functie genaamd meeslepende AE-verwerking gebruiken om hoge en surround-geluidsverwerking toe te passen op 5.1- of zelfs stereosignalen, waarvan Sony beweert dat het de audio kan versterken tot bijna 7.1.2-kanalen. Het is gemakkelijk om geluid in de Sony HT-G700 in te voegen. De HDMI-uitgang van de soundbar is volledig compatibel met eARC, dus zolang je tv dit of standaard ARC ondersteunt, stuurt hij de audio die je bekijkt naar de soundbar in plaats van erdoorheen.

Dankzij HDMI-CEC hoef je niet eens iets in te stellen, want beide apparaten weten automatisch dat ze zijn gekoppeld. Je kunt zelfs de afstandsbediening van de televisie gebruiken om het volume van de soundbar aan te passen. Als uw tv ARC niet ondersteunt, kunt u deze met de meegeleverde optische kabel op de HT-G700 aansluiten. In tegenstelling tot Sonos Playbar heeft de Sony HT-G700 ook een speciale HDMI-ingang, die volledig compatibel is met Dolby Atmos en DTS: X. De soundbar biedt ook 4K HDR.

De Sony HT-G700 hoeft nauwelijks te worden geïnstalleerd. De soundbar en subwoofer brengen automatisch een draadloze verbinding tot stand en je hoeft geen audiokalibratie, microfoonbediening of andere bewerkingen uit te voeren. Je kunt het volume van de subwoofer onafhankelijk van de soundbar aanpassen, hoewel het in sommige kamers nodig kan zijn, is in onze tests het standaardvolume min of meer perfect. De Sony HT-G700 heeft ook een speciale nachtmodus, die de bassen en dynamische effecten tijdelijk kan verminderen om andere leden van het gezin niet te stimuleren. Lees meer over onze conclusie in de volgende alinea van deze Sony HT-G700 Dolby Atmos recensie.

Conclusie

De Sony HT-G700 heeft heel andere proposities dan de vergelijkbaar geprijsde Sonos Arc. Sonos is eigenlijk een multiroom-speaker, heeft door zijn vorm een ​​balk met HDMI-aansluiting en Sony is een speciale thuistheaterset. Welke methode voor jou het beste is, hangt af van wat je van de soundbar wilt. Als je op zoek bent naar een grote, explosieve en ruimte gevulde Atmos-behuizing, dan is Sony de tool voor het kopen van soundbars. Hopelijk heeft deze Sony HT-G700 Dolby Atmos recensie u geholpen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP