Sonos Playbar review

Sonos Playbar

4.45

De geluidskwaliteit

4.2/5

De kenmerken

4.7/5

Voordelen

  • Hoge baskwaliteit.
  • Makkelijk installatie.
  • Applicatie werkt erg goed.

Nadelen

  • Geluidskwaliteit kan beter.
  • Applicatie alleen voor IOS.

In deze Sonos Playbar review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

SPECIFICATIES
Audioformaat: Dolby Digital 5.1 | Bluetooth: Nee | NFC: Nee | Wifi: Ja | Totaal vermogen: 100 Watt | Gewicht: 5,4 kilo | Afmetingen: 900 x 85 x 140 mm (b x h x d)

Conclusie

Als u op zoek bent naar een eenvoudig apparaat dat de geluidskwaliteit van uw televisie enorm zal verbeteren en u toegang biedt tot meer muziek dan u ooit zou kunnen hopen te luisteren, is de Sonos Playbar een uitstekende optie! Lees meer over de voor-en nadelen in de volgende alinea van deze Sonos Playbase review.

VoordelenNadelen
1. Hoge baskwaliteit.
2. Makkelijk installatie.
3. Applicatie werkt erg goed.
1. Geluidskwaliteit kan beter.
2. Applicatie alleen voor IOS.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Sonos Playbar onderkant

De grootste vraag is natuurlijk hoe de Sonos Playbar klinkt, dus we beginnen met het luisteren van “Barracude, Heart”. Binnen een paar minuten werd het duidelijk dat de Playbar zelfs veel beter is dan de meeste high-end televisies. De breedte van het geluidsveld is indrukwekkend en de details zijn uitstekend. Het klinkt alsof het geluid naar boven wordt gestuurd en vooral als je de Playbar plat neerzet. Schakel over naar “Casey Jones – 2015 Remaster, Grateful Dead” en het geluid is nog steeds erg helder en dynamisch. Het detailniveau profiteert van de toename van de bitsnelheid en de verschillende delen van de track nemen hun eigen ruimte in het geluidsveld in en passen bij elkaar om een ​​geheel te creëren.

Hoewel het worstelt met de lage bastonen, kan de Sonos Playbar toch inzicht krijgen. U kunt ook de Sonos Sub 2.0 aan je systeem toevoegen zodat het geluid aanzienlijk wordt verhoogt. Dit betekent niet alleen dat het systeem verbluffende functies kan krijgen, maar ook het gewicht van uitstekende filmeffecten verhoogt en helpt de kamer vollediger te vullen. Lees meer over de opstelling in het volgende gedeelte van deze Sonos Playbar review.

De opstelling

Sonos Playbar gedemonteerd

Als je veel muziek wilt luisteren, kun je natuurlijk een Sonos One SL kopen. Het verschil is dat de Sonos Playbar ook op de televisie is aangesloten. Het is teleurstellend dat er maar één manier is om dit te doen, en dat is via digitale optische kabels. Normaal gesproken blijven alle apparaten op de televisie aangesloten en is er maar één kabel om de televisie en de afspeelbalk aan te sluiten, maar het is niet zo netjes als een systeem met meerdere HDMI-ingangen en één HDMI-uitgangsvideo. De Sonos Playbar kan aan de muur worden bevestigd met een beugel of plat voor de televisie worden geplaatst. De ingebouwde versnellingsmeter detecteert automatisch de richting en past het geluid aan. Lees meer over de kenmeken in het volgende deel van deze Sonos Playbar review.

De kenmerken

Sonos Playbar draadloze thuisnetwerk

Als u de standaardinstellingsrichting kiest, moet u er rekening mee houden dat de voetjes van de Sonos Playbar deze niet erg hoog kunnen optillen en niet zo gemakkelijk op de televisie-voet zal staan ​​als de Yamaha YAS-209. Het is heel eenvoudig te installeren met een Android- of iOS-app. Het stelt je in staat om een ​​afspeellijst toe te voegen op dezelfde manier als andere Sonos-apparaten en leidt je stap voor stap door het verbindingsproces. Een prettig gevoel is dat andere ethernetverbindingen met enkele andere Ethernets zijn verbonden, en je daarmee andere componenten via het Sonos-netwerk met internet kunt verbinden. In tegenstelling tot de nieuwere Sonos Arc is er hier geen optie voor spraak besturing. Als je Google Assistant, Alexa of Siri nodig hebt, heb je de Sonos Arc nodig. Lees in de volgende alinea van deze Sonos Playbar review meer over het Surround Sound Systeem.

Surround Sound Systeem

Sonos Playbar bovenkant

De Sonos Playbar kan Dolby Digital decoderen of pseudo-surroundgeluid genereren uit stereosignalen. Helaas is deze instelling niet geschikt voor audiotracks van hogere kwaliteit zoals TrueHD. Het wordt beperkt door de bandbreedte van de optische verbinding. Het is ook vermeldenswaard dat veel televisies alleen stereo via optisch weergeven, dus om de juiste Dolby Digital 5.1 te krijgen, voert de set-top box of dvd / Blu-ray-speler decodering uit en maakt deze rechtstreeks verbinding met de Sonos Playbar. Lees meer over onze conclusie in de volgende alinea van deze Sonos Playbar review.

Conclusie

Als u op zoek bent naar een eenvoudig apparaat dat de geluidskwaliteit van uw televisie enorm zal verbeteren en u toegang biedt tot meer muziek dan u ooit zou kunnen hopen te luisteren, is de Sonos Playbar een uitstekende optie! Lees meer over de specificaties in de volgende alinea van deze Sonos Playbase review.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Specificaties

Algemeen
MerkSonos
Vorm SoundbarRecht
Afmetingen (b x h x d)900 x 85 x 140 mm
Gewicht5,4 kg
MuurbevestigingNee
AfstandsbedieningNee
MultiroomJa
Type spelerGeen ingebouwde mediaplayer
Te bedienen via smartphoneJa
Luidspreker opties
Aantal luidsprekers1
Aantal kanalen5,1
Inclusief versterkerNee
Inclusief subwooferZonder subwoofer
Totaal vermogen100 Watt
Vermogen speakers100 Watt
Draadloze achterspeakersNee
Aansluitingen
BluetoothGeen Bluetooth
Bluetoothbereik0 meter
NFCNee
WifiJa
HDMI-ingangenGeen
HDMI-uitgangenGeen
HDMI ARCNee
Optische ingangen1
Optische uitgangenGeen
Coaxiaal (digitaal)Nee
RCA (Tulp) aansluitingen1
USB aansluitingen0
Netwerkaansluiting1
3,5mm mini-jack (AUX)Geen
Koptelefoon aansluitingNee
Ingebouwde kaartlezerGeen extern geheugenslot
AntenneNee
Technische specificaties
Afspelen vanBlu-ray | DVD | Radio
Minimale frequentie56
Gevoeligheid100 DB
AudioformaatDolby Digital
Ingebouwde radioInternetradio
Hi-res audioNee
Stroomverbruik standby3 WATT
Garantie
Fabrieksgarantie2 jaar
Reparatie type Carry-in
Uitzonderingen fabrieksgarantieGeen

Meer Sonos reviews:
< Sonos PLAY:3 review
< Sonos PLAY:5 review
< Sonos Arc review
< Sonos Playbar review
< Sonos Playbase review
< Sonos Port review
< Sonos Beam review
< Sonos Move review
< Sonos One review
< Sonos One SL review
< Sonos Sub 2.0 review
< Sonos Arc vs Sonos Playbar
< Sonos Arc vs Beam vs Playbar vs Playbase
< Sonos aanbiedingen 2020
< Wat is de beste Sonos Speaker?
< Sonos Beam vs Playbar vs Playbase: wat is het beste?

Meer reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP