Beste draaitafel speakers 2021

Beste draaitafel speakers 2021

Beste draaitafel speaker 2021: Wharfedale EVO4.3 Speaker

4.9

De geluidskwaliteit

4.9/5

De bouwkwaliteit

4.9/5

De kenmerken

5.0/5

Voordelen

  • Krachtig geluid.
  • Betaalbare prijs.
  • Geavanceerd Kevlar-materialen.
  • Mooi design.

Nadelen

  • Niet geschikt voor kleinere ruimtes.

Hoe komen wij op deze lijst met de Beste draaitafel speakers 2021? Als eerste maken wij gebruik van professionele recensenten die het hele jaar door honderden elektronische apparaten beoordelen. Onze recensenten kopen de meeste producten zelf of krijgen de producten gesponsord van merken. Hiernaast maken wij ook gebruik van kunstmatige intelligentie om de beste producten automatische te scannen voor u. De kunstmatige intelligentie scant alle huidige prijzen, aanbiedingen en leest de recensies van kopers en professionele websites die ook producten beoordelen. Hierdoor kunnen wij een lijst maken met de beste producten op de huidige Nederlandse markt en zal u hoogwaarschijnlijk geen spijt hebben van uw aankoop. Hiernaast zorgen wij, zoals u gewend bent, voor de scherpste prijzen via externe partners. Veel plezier met lezen!

Beste draaitafel speakers 2021: dit is onze top 10

#1/ #10: Wharfedale EVO4.3 Speaker
#2/ #10: Bowers & Wilkins 606 S2 Anniversary Edition
#3/ #10: KEF LS50 Meta
#4/ #10: Wharfedale Diamond 12.1
#5/ #10: Ruark Audio MR1 Mk2
#6/ #10: Naim Mu-So Qb 2
#7/ #10: Dali Spektor 2
#8/ #10: Dali Oberon 5
#9/ #10: Dali Oberon 1 C
#10/ #10: Dali Rubicon 2

#1/ #10: Wharfedale EVO4.3 Speaker

Wharfedale EVO4.3 Speaker - Beste draaitafel speakers 2021

SPECIFICATIES
Model: Wharfedale Evo4.4 Zuilspeaker Zwart | Type speaker: Zuil / vloerstaand | Afmetingen (b x h x d): 250 x 1060 x 350 mm | Gewicht: 25,6 kg | Inclusief versterker: Passieve speaker | Minimale frequentie: 38 | Maximale frequentie: 22000 | Nominale impedantie: 8 ohm | Gevoeligheid: 89 dB | Speakersysteem: 3-weg | Subwoofer diameter: 165 | Woofer diameter: 50 | Tweeter diameter: 60 | Magnetisch afgeschermd: Nee

Voor-en nadelen: Wharfedale EVO4.3 Speaker

VoordelenNadelen
1. Krachtig geluid.
2. Betaalbare prijs.
3. Geavanceerd Kevlar-materialen.
4. Mooi design.
1. Niet geschikt voor kleinere ruimtes.

De EVO4-serie werd gelijktijdig gebouwd met het nieuwe vlaggenschipproduct van Wharfedale. Met de versterkers van Elysee kan technologie worden gedeeld tussen verschillende versterkers. De Evo-serie benadrukt de integratie van Air Motion Transformer-technologie in de luidspreker om lage vervorming en geluid van hoge kwaliteit te garanderen. De AMT-motor heeft een lage vervorming en een uitstekende bediening. De Evo-serie maakt ook gebruik van geavanceerde Kevlar-vezels die sterk en lichtgewicht zijn, gebruikt in een conische constructie en uitgerust met rubberen randen om schade te minimaliseren. Dit is één van de beste vloerstaande luidsprekers 2021. Een verdiende eerste plek in deze lijst met de beste draaitafel speakers 2021.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

#2/ #10: Bowers & Wilkins 606 S2 Anniversary Edition

606 S2 ANNIVERSARY EDITION - Beste draaitafel speakers 2021

SPECIFICATIES
Formaat woofer: 6.5″ | Formaat tweeter: 1″ | Frequentiebereik (-6 dB): 40-33.000 Hz | Frequentiebereik (-3 dB): 52-28.000 Hz | Gevoeligheid: 88 dB Impedantie: 8 ohm

Voor-en nadelen: Bowers & Wilkins 606 S2 Anniversary Edition

VoordelenNadelen
1. Veel vermogen en goede bas voor een compacte luidspreker.
2. Continuum-bas-/middenspeaker.
3. Schitterende allroundoplossing voor muziek en films.
4. Stijlvol en modern ontwerp.
5. Stelt geen zware eisen aan de versterker.
6. Klaar voor bi-wiring.
1. Heeft behoorlijk veel vermogen nodig om echt hard te gaan.
2. Geen geïntegreerd ophangsysteem.
3. Geen tweeter in aparte Nautilus-behuizing.
4. Geen finish in echt hout of hoogglanslak.
5. Diepe behuizing vergeleken met andere compacte luidsprekers.

Deze compacte luidsprekers zijn perfect voor statief- en rekmontage en leveren ongelooflijke natuurgetrouwheid samen met een uitstekende bas. De luidspreker heeft een conische luidsprekerdriver van 165 mm (6,5 inch) en aluminium dubbele tweeterkoepels voor de lage en middentonen. Net als de vorige modellen combineert deze nieuwe serie superieure geluidskwaliteit tegen een betaalbare prijs, maar ook nieuwe en verbeterde componenten van B&W. De Wilkins-traditie wordt gehandhaafd om een ​​uitstekende geluidskwaliteit te garanderen tegen een betaalbare prijs. Dit is één van de beste Bowers & Wilkins speakers. Een verdiende tweede plek in deze lijst met de beste draaitafel speakers 2021.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

#3/ #10: KEF LS50 Meta

KEF LS50 Meta - Beste draaitafel speakers 2021

SPECIFICATIES
Actieve speaker | Gevoeligheid speaker: 85 dB | Impedantie: 8 Ω | Frequentiebereik: 28000 Hz | Speaker woofer diameter: 130 mm | Speaker tweeter diameter: 25 mm

Voor-en nadelen: KEF LS50 Meta

VoordelenNadelen
1. De Metamaterial Absorption Technology verwijdert 99% van de vervorming in de hoogfrequentie. 
2. Dankzij de offset poort treedt er minder kleuring op in het middenbereik. 
3. Door de maximale sample rate van 32 bit / 384kHz en het frequentiebereik tot aan 45.000 Hz hoor je veel details.
1. Doordat de basreflexpoort aan de achterkant zit, zijn de speakers niet geschikt om tegen de muur te plaatsen.

Dit is s’werelds eerste speaker die metamaterialen gebruikt. De KEF LS50 Meta is een zeer veilige en gepassioneerde speaker met innovatieve audiotechnologie. Deze compacte en krachtige luidspreker maakt gebruik van Uni-Q-drivers van de 12e generatie met metamorfe absorptietechnologie om nauwkeurig omgevingsgeluid te leveren. De Metamaterial Absorption (MAT)-technologie verwijdert 99% van de hoogfrequente vervorming voor puur en natuurlijk geluid. De 12e generatie Uni-Q met Mate Matrix Player levert een geweldige geluidskwaliteit. Dit is één van de beste KEF speakers 2021. Een verdiende derde plek in deze lijst met de beste draaitafel speakers 2021.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

#4/ #10: Wharfedale Diamond 12.1

Wharfedale Diamond 12.1 - Beste draaitafel speakers 2021

SPECIFICATIES
Per paar | Boekenplank | Multiroom | Glans | 100 Watt | 2-weg

Voor-en nadelen: Wharfedale Diamond 12.1

VoordelenNadelen
1. Gedetailleerde tonen.
2. Vloeiende middentonen.
3. Goede bouwkwaliteit.
1. Goede concurerende modellen.

De Clarity-conus van de Wharfedale Diamond 12.1 heeft lage dempingsranden voor een diep geluid en expressieve dynamiek. Door verschillende afschuiningsvormen te simuleren en versnellingen toe te voegen om ze te versterken, hebben ze een perfect uitgebalanceerde, vlakke responscurve bereikt. Het magnetische systeem bestaat uit een aluminium compensatiering om de invloed van geïnduceerde veranderingen langs het spreekspoelpad te verminderen. Dit vermijdt het feit dat de audiospoel van het voedingssysteem is gewikkeld op een hoogwaardige epoxy/glasvezelspoel, wat zeer zeldzaam is voor een luidspreker voor deze prijs. Dit is één van de beste KEF speakers 2021. Een verdiende vierde plek in deze lijst met de beste draaitafel speakers 2021.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

#5/ #10: Ruark Audio MR1 Mk2

Ruark Audio MR1 Mk2 - Beste draaitafel speakers 2021

SPECIFICATIES
aptX Bluetooth: Ja | Ingangen: optisch, lijn in | Uitgang: Subwoofer | Afmetingen: 17 × 13 × 13,5 cm (HxBxD)

Voor-en nadelen: Ruark Audio MR1 Mk2

VoordelenNadelen
1. Helder en authentiek geluid.
2. Stijlvol en compact ontwerp.
1. Geen USB-ingang.
2. Lage tonen zijn overheersend.

De Ruark Audio MR1 Mk2 vervangt de originele MR1-variant. Het meest opvallende is dat de speakers gebruik maken van nieuwe materialen. Twee stijlen: kies uit zachte grijze lak en rijk walnootfineer. De Ruark MR1 Mk2 heeft ook een aux-ingang. De MR1Mk2 werkt perfect met het Backpack II Power Pack, waardoor je zoveel mogelijk muziek kan afspelen zonder verbonden te zijn met een netwerk. Het ontwerpteam van Ruark Audio is van mening dat het niet alleen gaat om het spelen van geweldige muziek in een ruime woonkamer vol high-definition geluidssystemen. Ruark Audio domineert de technologie volledig en de R1-, R2- en R4-radio’s gaan daar goed mee om. Dit is één van de beste actieve speakers 2021. Een verdiende vijfde plek in deze lijst met de beste draaitafel speakers 2021.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

#6/ #10: Naim Mu-So Qb 2

Naim Mu-So Qb 2 voorkant

SPECIFICATIES
Afmetingen: BxHxD: 210 x 218 x 212 mm | Vermogen: 300 W | Kenmerken: Apple AirPlay 2, Chromecast, Spotify Connect, Tidal, Roon Ready, Hi-res tot 24-bit / 384 kHz, afstandsbediening | Verbindingen: 3,5 mm aux, USB, optische S / PDIF, Ethernet

Voor-en nadelen: Naim Mu-So Qb 2

VoordelenNadelen
1. Je streamt draadloos muziek via bluetooth, de ingebouwde Chromecast, AirPlay 2 en Spotify Connect.
2. Koppel meerdere speakers aan elkaar en creëer een multiroom geluidssysteem.
3. Je koppelt een televisie, game console of andere speakers via een snoer aan de wifi speaker.
1. Deze speaker heeft geen ingebouwde spraakassistent.

De kern van de Naim Mu-So Qb 2 is het NAIM-platform voor muziekstreaming, ontwikkeld door meer dan 25 ingenieurs gedurende 3 jaar. De buitenkant is geconstrueerd met donkergrijze aluminium bekleding en een nieuwe standaard grijze mesh inclusief keramiek. LED-lampen zijn warmer dan hun voorgangers. Stream muziek van hoge kwaliteit via UPnP (tot 32-bit/384kHz) of luister miljoenen nummers via Apple Music (via Airplay 2), Spotify Connect, ingebouwde Chromecast en je favoriete radiostreams. Een betere wifi-verbinding zorgt voor een stabielere streamingervaring. De Naim Mu-So Qb 2 heeft ook Bluetooth en USB-ingangen voor het afspelen van muziek vanaf een USB-stick. Deze ingebouwde luidsprekers hebben ook analoge en digitale ingangen, zodat je indien nodig extra audiobronnen kan aansluiten.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

#7/ #10: Dali Spektor 2

Dali  Spektor 2 review: voorkant

SPECIFICATIES
Aantal speakers: 2 | Actieve speaker: Nee | Gevoeligheid speaker: 84,5 dB | Impedantie: 6 Ω | Frequentiebereik: 54 – 26000 Hz | Speaker woofer diameter: 134 mm | Speaker tweeter diameter: 25 mm | Plaatsing basreflex poort: Achterkant | Aantal speakerunits (per speaker): 2 | Speaker scheidingsfilter: 2-weg

Voor-en nadelen: Dali Spektor 2

VoordelenNadelen
1. Door het compacte formaat plaats je de speakers op elke gewenste plek.
2. Het 2 weg systeem levert een heldere balans tussen de lage en hoge tonen.
1. Er worden geen luidsprekerkabels meegeleverd.

De woofer is nog steeds erg compact, en de Dali Spektor 2 valt op door zijn bas dankzij het grote volume van de behuizing. Door het niveau van 13 cm en 25 mm zachte koepelwoofers te verhogen, neemt het geluidsdrukniveau over het algemeen toe, waardoor het ideaal is voor grote ruimtes. Met De Spektor 2 kan je ontspannen in elke surround sound-omgeving en een volledig meeslepende filmische ervaring creëren.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

#8/ #10: Dali Oberon 5

Dali Oberon 5 review: in kamer

SPECIFICATIES
Gevoeligheid speaker: 88 dB | Impedantie: 6 Ω | Frequentiebereik: 39 – 26000 Hz | Speaker woofer diameter: 133,4 mm | Speaker tweeter diameter: 29 mm | Speaker mid-range driver diameter: 133,4 mm | Plaatsing basreflex poort: Achterkant | Aantal speakerunits (per speaker): 3 | Speaker scheidingsfilter: 2-weg

Voor-en nadelen: Dali Oberon 5

VoordelenNadelen
1. Het 2 weg ontwerp zorgt voor een heldere balans tussen de lage, midden- en hoge tonen.
2. Door het hoge gewicht trilt de speaker niet, zodat het geluid niet resoneert.
1. Er worden geen luidsprekerkabels meegeleverd.

De Dali Oberon 5 is een slanke, compacte luidspreker die nauwkeurig, dynamisch geluid met hoge resolutie levert voor thuisbioscoop– en muzieksystemen. Alle nieuwe 5,25-inch woofertechnologieën zoals conussen van echte houtvezels en een geavanceerd SMC-magneetsysteem zijn beschikbaar in de Premium DALI-serie. Lichtgewicht subwoofer zorgt voor licht en nauwkeurig geluid. Met rubberen voetjes en stevige pinnen past hij altijd perfect op de ondergrond. Met stevige aluminium poten en een zachte, afgeronde stoffen voorkant is de de Oberon 5 perfect voor moderne interieurs.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepastWij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

#9/ #10: Dali Oberon 1 C

Dali Oberon 1 C - Voorzijden

SPECIFICATIES
Per paar | Boekenplank | 2-weg | Passieve speaker

Voor-en nadelen: Dali Oberon 1 C

VoordelenNadelen
1. Het 2 weg ontwerp zorgt voor een heldere balans tussen de lage, midden- en hoge tonen.
2. Door het compacte formaat plaats je de speaker overal in huis.
1. Er worden geen luidsprekerkabels meegeleverd.

De Dali Oberon 1 C is ontworpen voor kleine kamers met beperkte ruimte. Muziek- en audioliefhebbers die houden van de stijl en het geluid van native speakers zullen de Oberon 1C zeer aantrekkelijk vinden. Luisteren naar muziek via een cd, radio of cd-speler zijn allemaal mogelijk. De materialen en technologie van de Oberon 1C serie luidsprekers zijn zorgvuldig geselecteerd om het breedste patroon in de ruimte te bereiken.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

#10/ #10: Dali Rubicon 2

Dali Rubicon 2

SPECIFICATIES
Bi-wire: Nee | Geïntegreerde muurbeugel: Nee | Inclusief spikes: Ja | Tafelstandaarden: Nee | Vloerstandaarden: Nee | Color description: Wit hoogglans

Voor-en nadelen: Dali Rubicon 2

VoordelenNadelen
1. Erg compact.
2. Zeer neutraal, gedetailleerd geluidsbeeld met hoge resolutie.
3. Prachtige basweergave in een compact formaat.
4. Open, gedetailleerde en rustige weergave van de middentonen.
5. Kan relatief dicht bij de achterwand geplaatst worden.
6. Verbruikt minder stroom dan de meeste van zijn concurrenten.
7. Exclusieve finish van hoogglanslak of echt houtfineer.
1. Sommige grotere modellen hebben een nog diepere bas.
2. De EPICON is en blijft nummer één.

De Dali Rubicon 2 is een statiefmodel uit de RUBICON-serie. Slanke en compacte behuizing zorgt voor een comfortabel geluid. Een zorgvuldig ontworpen bidirectionele versterker die zorgt voor een nauwkeurige geluidsweergave. De grote luidsprekermodellen in de serie hebben twee grote tweeters met 29 mm softdomes, terwijl de Rubicon 2 slechts één woofer heeft. Het is echter perfect afgestemd, zodat je kan genieten van een breed stereogeluid. Ondanks zijn kleine formaat levert het een verrassend diepe en een dynamische basweergave die perfect bij je subwoofer past en de details van je muziek perfectioneert.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Hopelijk heeft deze “Beste draaitafel speakers 2021” blog u geholpen! Wilt u meer lezen naast deze blog? Bekijk hieronder meer reviews!

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP