Dali Spektor 2 review

Dali Spektor 2

4.8

De geluidskwaliteit

4.9/5

De bouwkwaliteit

4.7/5

Voordelen

  • Door het compacte formaat plaats je de speakers op elke gewenste plek.
  • Het 2 weg systeem levert een heldere balans tussen de lage en hoge tonen.

Nadelen

  • Er worden geen luidsprekerkabels meegeleverd.

In deze Dali Spektor 2 review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Dali  Spektor 2 review: voorkant

SPECIFICATIES
Aantal speakers: 2 | Actieve speaker: Nee | Gevoeligheid speaker: 84,5 dB | Impedantie: 6 Ω | Frequentiebereik: 54 – 26000 Hz | Speaker woofer diameter: 134 mm | Speaker tweeter diameter: 25 mm | Plaatsing basreflex poort: Achterkant | Aantal speakerunits (per speaker): 2 | Speaker scheidingsfilter: 2-weg

Conclusie

De Dali Spektor 2 is een uitstekende luidspreker, die de traditionele voordelen van Dali combineert met rijk entertainment.

VoordelenNadelen
1. Door het compacte formaat plaats je de speakers op elke gewenste plek.
2. Het 2 weg systeem levert een heldere balans tussen de lage en hoge tonen.
1. Er worden geen luidsprekerkabels meegeleverd.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepastWij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Dali Spektor 2 volledige set-up

Het spelen van Don’t let him go van Reo Speedwagon blinkt uit met zijn unieke en krachtige stem. Ze dragen nuance en passie, elk woord is duidelijk gedefinieerd en er is geen twijfel over de emotie achter de tekst. We houden ook van de nauwe manier waarop deze luidsprekers omgaan met de muzikale achtergrond. Ze leveren muziek met uitstekende technologie en precisie. Het nummer Balls to the wall van Accept laat zien dat de Dali Spektor 2 een hoog volume heeft en een sterk gevoel van kalmte.

Het heeft een aangename resolutie en kan deze informatie ordenen tot een meeslepend muzikaal geheel. De manier waarop deze luidsprekers met dynamiek omgaan, is erg indrukwekkend. Ze zijn expressief en kunnen met dezelfde vaardigheid grootschalige fluctuaties en subtiele veranderingen aan. Als gevolg hiervan kunnen deze Dali Spektor 2 luisteraars naar muziek lokken op een manier die niet eens kan tippen aan de best geprijsde concurrenten.

Volgens de aanbeveling van het bedrijf hebben we de Dali Spektor 2 van de achterwand gehaald en naar voren geschoten. De Dali Spektor 2 heeft een complete maar evenwichtige uitstraling. De Dali Spektor 2 zijn gemakkelijk te koppelen, en minder kieskeurig over slechte opnames. In dit opzicht zijn ze niet ver verwijderd van de geavanceerde Q Acoustics 3050i. We kozen uiteindelijk voor Living after midnight van Judas Priest en deze sprekers reageerden goed. Ze brachten het sterke ritme van het lied met plezier over zonder enige ruis. Lees in de volgende alinea van deze Dali Spektor 2 review meer over de bouwkwaliteit.

De bouwkwaliteit

Dali Spektor 2

Haal ze uit de verpakking en de eerste indruk is erg goed. Ze zijn prachtig gemaakt zonder in te boeten aan de kwaliteit van een paar Q Acoustics 3050i tegen vergelijkbare prijzen. De panelen behouden nog steeds een goede uitlijning en de algehele pasvorm en aandacht voor detail zijn hoog. Er zijn twee opties voor oppervlaktebehandeling; walnoot of essen in onze testmonsters. Beiden zien er netjes uit. De Dali Spektor 2 is zeer compact, slechts 29 cm hoog, en neemt geen ruimte in, zelfs niet als hij op een stevige plank staat.

Laat ze een week spelen en voorzie ze van een goed systeem. Hun nominale gevoeligheid is iets lager, 84 dB / W / m en standaard. De impedantie is naar verluidt 6 ohm, dus als je ze combineert met een versterker die veel pokes kan bevatten, kan dat geen kwaad. De Audiolab 6000A, Sony SA-Z9R of Cambridge Audio CXA81 die we meestal aanbevelen, kunnen allemaal normaal werken. Deze luidsprekers laten een verscheidenheid aan talenten zien, en er zijn maar weinig andere producten die ze kunnen evenaren voor dezelfde prijs. Lees in de volgende alinea van deze Dali Spektor 2 review meer over onze conclusie.

Conclusie

Deze Dali Spektor 2 zorgen voor een bepaald niveau van entertainment. Ze worden sterk aanbevolen. Door het compacte formaat plaats je de speakers op elke gewenste plek en het 2 weg systeem levert een heldere balans tussen de lage en hoge tonen. Hopelijk heeft deze Dali Spektor 2 review u geholpen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepastWij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue, Amazon en Mediamarkt.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP