Q Acoustics 3050i review

Q Acoustics 3050i

4.9

De geluidskwaliteit

4.9/5

De bouwkwaliteiat

4.9/5

Voordelen

  • Deze speaker is iets voor jou wanneer je een grote kamer met geluid wilt vullen.
  • Door het frequentiebereik tot 30.000 Hertz geniet je van een gedetailleerde weergave van de hoge frequenties.
  • Je hoort geen trillingen afkomstig van de klankkast, want hij is zo ontworpen dat hij geen bijgeluiden produceert.

Nadelen

  • De speaker wordt zonder luidsprekerkabel geleverd.

In deze Q Acoustics 3050i review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Q Acoustics 3050i review: Voorkant speakers

SPECIFICATIES
Aantal speakers: 1 | Actieve speaker: Nee | Gevoeligheid speaker: 91 dB | Impedantie: 6 Ω | Frequentiebereik: 44 – 30000 Hz | Speaker woofer diameter: 165 mm | Speaker tweeter diameter: 22 mm | Plaatsing basreflex poort: Achterkant | Aantal speakerunits (per speaker): 3 | Speaker scheidingsfilter: 2-weg

Conclusie

De 3050i zit vol vitaliteit. Zelfs beter dan hun voorgangers. Q Acoustics heeft de luidsprekers opnieuw ontwikkeld en verbeterd.

VoordelenNadelen
1. Deze speaker is iets voor jou wanneer je een grote kamer met geluid wilt vullen.
2. Door het frequentiebereik tot 30.000 Hertz geniet je van een gedetailleerde weergave van de hoge frequenties.
3. Je hoort geen trillingen afkomstig van de klankkast, want hij is zo ontworpen dat hij geen bijgeluiden produceert.
1. De speaker wordt zonder luidsprekerkabel geleverd.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepastWij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Voorkant speakers

De prestaties van Q Acoustics 3050i zijn niet slecht qua energieverbruik. In navolging van de muziekstijl, het warme, soepele en stevige uiterlijk van hun voorgangers, zijn ze helderder, schoner en krachtiger dan de vorige middenklasse vloerstaande luidsprekers van het bedrijf. We zijn begonnen met de het nummer Celebrity Skin van Hole. De experimentele methode voelt aan als ritme en stereo-interactie zorgen voor een goed gevoel voor timing.

De verschillende delen van het instrument wisselen af ​​tussen gelaagde gitaartrommels en solo, speelse baslijnen en verschillende drumpatronen, terwijl de menselijke stem een ​​hard geluid maakt tussen de teksten. De Q Acoustics 3050i houdt alles onder controle door verschillende dynamische handtekeningen te timen en overlappende instrumenten te volgen in een ruimtelijk, overzichtelijk geluidsveld, zodat niets aanvoelt als een voetnoot. Het was een interessante levering en toonde hun aanpassingsvermogen toen we schakelden tussen verschillende typen.

Zelfs met het nummer Spoonman van Soundgarden kan het omringende geluid gemakkelijk als saai worden beschouwd, maar Q Acoustics heeft nog steeds een subtiel onderscheid tussen textuur en unieke dynamische effecten. Ze concentreren zich moeiteloos en gaan vooruit in de golf van elektronische beats. Het komt uit de Q Acoustics 3050i bas. Echt strakke en levendige luidsprekers. Q Acoustics kan de diepste en meest onheilspellende tonen verankeren, waardoor ze bedreigingen en gevaren effectief kunnen communiceren.

Het nummer Everything about you van Ugly Kid Joe is ook een uitstekende reclame voor gebruikers van deze vloerstaander. Deze Q Acoustics 3050i kunnen veel meer bereiken. Het lagere uitbreidingsbereik van het alternatieve product is groter. Je kunt meer over de bouwkwaliteit lezen in het volgende deel van deze Q Acoustics 3050i review.

De bouwkwaliteit

Achterkant zuipspeaker

De Q Acoustics 3050i is erg revolutionair in prestaties en esthetiek. Voor de laatste werden een vierde kleur (grijs, walnoot, wit of zwart) en chromen rand rond elke bestuurder toegevoegd. In vergelijking met zijn voorgangers zijn er echter enkele technologische verbeteringen. Net als bij de Q Acoustics 3010i en Q Acoustics 3020i is de stijfheid van de behuizing verbeterd. P2P kastversterking biedt extra ondersteuning voor componenten die moeten worden versterkt om het stiller te maken. Dikkere baffles kunnen tweeters en mid- / basdrivers ondersteunen en traditionele groeven op de bedradingskaart kunnen in de kast worden gebruikt Ingebouwde contactdoos.

De 20 mm zachte dome-tweeter van de Q Acoustics 3050i is gescheiden van het schot door een ophangsysteem om hem te isoleren van de trillingen van de twee 16,5 cm sandwichwoofers. Het unieke van de Q Acoustics 3050i in deze serie is echter het gebruik van Helmholtz Pressure Equalizer technologie.
Q Acoustics introduceerde deze technologie voor het eerst in zijn high-end Concept 500 en heeft sindsdien de prijs verlaagd naar dit lagere niveau. In wezen is dit een buis met dempend materiaal in de kast, met als doel energie te absorberen en resonantie te verminderen. In de volgende paragraaf van de Q Acoustics 3050i review leest u meer over onze conclusie.

Conclusie

De Q Acoustics 3050i is een paar luidsprekers, u hoeft er misschien maar een paar minuten naar te luisteren en dan zult u zich afvragen welke geluidskwaliteit het beste is voor uw kamer. Q Acoustics comprimeerde meer prestaties in de middelste toren, zij het tegen een hogere prijs. Op deze manier vult het gemakkelijk het belangrijke prijsverschil tussen de Wharfedale Evo 4.4 en de Dali Oberon 5. Met de Q Acoustics 3050i bevestigde Q Acoustics opnieuw zijn positie in de markt voor midrange vloerspeakers. Hopelijk heeft deze Q Acoustics 3050i review u geholpen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepastWij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP