Edifier R1850DB review

Edifier R1850DB

4.65

De geluidskwaliteit

4.7/5

De connectiviteit

4.6/5

Voordelen

  • Met bluetooth koppel je het speakersysteem draadloos met een pc, smartphone of tablet.
  • Bedien op afstand het volume met de draadloze afstandsbediening.
  • Deze speakerset is actief, wat wil zeggen dat deze is voorzien van een ingebouwde versterker.

Nadelen

  • Met dit 2.0 speakersysteem beschik je niet over een externe subwoofer voor extra bass.

In deze Edifier R1850DB review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Edifier R1850DB review: zijkant

SPECIFICATIES
Aantal Optische ingangen: Geen | Gewicht: 7.274 kg | PC-speaker opties: Audio-ingang | Type surround sound: Niet van toepassing | Verpakking breedte: 31.20 cm | Verpakking hoogte: 19.50 cm | Verpakking lengte: 45.40 cm

Conclusie

De Edifier R1850DB is voor circa 170 euro een erg goede keuze. Als je muziek produceert en voor een prikkie op de eerste rij wil zitten, is dit de moeite waard. Ze bieden voortreffelijk geluid voor een geweldige prijs en de frequentiebalans kan voor elk type kamer worden aangepast. Lees meer over de voor-en nadelen in de volgende alinea van deze Edifier R1850DB review.

VoordelenNadelen
1. Met bluetooth koppel je het speakersysteem draadloos met een pc, smartphone of tablet. 
2. Bedien op afstand het volume met de draadloze afstandsbediening. 
3. Deze speakerset is actief, wat wil zeggen dat deze is voorzien van een ingebouwde versterker. 
1. Met dit 2.0 speakersysteem beschik je niet over een externe subwoofer voor extra bass.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Edifier R1850DB Achterkant

Edifier is een bedrijf dat luidsprekers produceert waarvan de geluidskwaliteit erg goed is. De Edifier R1850DB stelt u wat dit betreft niet teleur. Het geluid wordt verdeeld over de twee speakers en de hoge en lage tonen worden redelijk verhoogd. Volgens de specificaties is het frequentiebereik van de speakers 60Hz-20kHz en dit zou kunnen worden uitgebreid door een subwoofer toe te voegen. Je stemt de balans af met de 2-bands toonregeling aan de achterkant van de Edifier R1850DB. Met wat moeite kan het geluid voldoende worden gebalanceerd om de Edifier R1850DB geschikt te maken voor het produceren en mixen van muziek. In combinatie met een koptelefoon is deze speaker een betrouwbare oplossing op instapniveau. Lees meer over de connectiviteit in de volgende alinea van deze Edifier R1850DB review.

De connectiviteit

Edifier R1850DB afstandsbediening

De ingangspoort aan de achterkant maakt de Edifier R1850DB compatibel met bijna alle soorten audioapparatuur. De speaker heeft dubbele stereo RCA-ingangen (PC en AUX), optische audio-ingang en coaxiale audio-ingang. Bluetooth-connectiviteit vergroot de compatibiliteit van het apparaat met een reeks apparaten. De achterkant van de Edifier R1850DB heeft ook een subwoofer uitgang en een poort voor het aansluiten van een tweede speaker unit via de meegeleverde kabel. De luidsprekerkabel is 5 meter lang, wat voldoende zou moeten zijn. Lees meer over onze conclusie in de volgende alinea van deze Edifier R1850DB review.

Conclusie

De Edifier R1850DB is voor circa 170 euro een erg goede keuze. Als je muziek produceert en voor een prikkie op de eerste rij wil zitten, is dit de moeite waard. Ze bieden voortreffelijk geluid voor een geweldige prijs en de frequentiebalans kan voor elk type kamer worden aangepast. Hopelijk heeft deze Edifier R1850DB review u geholpen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Meer Edifier reviews:
< Edifier 1280T review
< Edifier R1280T review
< Edifier R1100 luidspreker
< Edifier R980T luidsprekersysteem
< Edifier R2000DB review
< Edifier R1280DB Review
< Edifier R1700BT review
< Edifier S880DB review
< Edifier S1000DB
< Edifier S350DB review
< Edifier S2000PRO
< Edifier S70DB luidsprekersysteem
< Edifier E235 review
< Edifier E255 review
< Edifier M3600D review 
< Edifier MP233 review
< Edifier C2X review
< Wavemaster MOBI-2

Meer reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP