Edifier MP233 review

Edifier MP233

4.7

De geluidskwaliteit

4.7/5

De bouwkwaliteit

4.8/5

De kenmerken

4.6/5

Voordelen

  • Accuduur is aanzienlijk.
  • Handig in gebruik.

Nadelen

  • Geen multiroom-mogelijkheden.

In deze Edifier MP233 review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Edifier MP233 review voorkant

SPECIFICATIES
Met verlichting: Nee | Minimale frequentie: 200 Hz | Multiroom: Nee | NFC: Ja | Product breedte: 182.5 mm | Product hoogte: 70 mm | Product lengte: 36 mm

Conclusie

De Edifier MP233 is een vrij kleine bluetooth speaker die alle belangrijke aspecten van een bluetooth speaker bezit. De frequentierespons is erg goed, zonder vervorming bij hoge volumes.

VoordelenNadelen
1. Accuduur is aanzienlijk.
2. Handig in gebruik.
1. Geen multiroom-mogelijkheden.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Edifier MP233 review: wit

De subwoofer bevindt zich aan de achterkant van deze speaker. Als je niet alleen naar de bas wilt luisteren, zorg er dan voor dat de richting van de speaker correct is. De bas is niet zo krachtig als bij andere speakers, maar is op een prettig niveau. Het echte hoogtepunt van de Edifier MP233 zijn de hoge tonen en algemene frequentierespons. De Edifier MP233 heeft een goede balans gevonden tussen bas, midden en hoge tonen. We zijn echt verrast dat de geluidskwaliteit zo hoog is. Lees meer over de bouwkwaliteit in de volgende alinea van deze Edifier MP233 review.

De bouwkwaliteit

Edifier MP233 review:  rood

De Edifier MP233 heeft drie verschillende kleuren om uit te kiezen: wit, rood of blauw. Het ontwerp is symmetrisch. Hoewel deze speaker symmetrisch is, heeft het gelukkig wel een voorkant. Het kan gemakkelijk worden bepaald door naar de knop bovenaan te kijken en de richting correct aan te passen. Hij weegt slechts 343 gram. Aan de zijkant vind je een naad waar de twee helften samenkomen. Hier vind je een kleine lus van de speaker. Het vastgemaakte touw is handig, want je kan je hand door de lus halen en het overal mee naartoe nemen. Lees meer over de kenmerken in de volgende alinea van deze Edifier MP233 review.

De kenmerken

De Edifier MP233 heeft erg veel functies. Je kunt die knoppen bovenaan gebruiken om oproepen te beantwoorden, muziek en volume te regelen. De belknop is misschien niet geweldig omdat het erg dun is. Op de achterkant van de speaker zit de power knop. U kunt deze knop ook gebruiken om de muziekbron te wijzigen, of dit nu Bluetooth of aux is. Lees meer over onze conclusie in de volgende alinea van deze Edifier MP233 review.

Conclusie

De Edifier MP233 is een vrij kleine bluetooth speaker die alle belangrijke aspecten van een bluetooth speaker bezit. De frequentierespons is erg goed, zonder vervorming bij hoge volumes. Hopelijk heeft deze Edifier MP233 review u geholpen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Meer Edifier reviews:
< Edifier 1280T review
< Edifier R1280T review
< Edifier R1100 luidspreker
< Edifier R980T luidsprekersysteem
< Edifier R2000DB review
< Edifier R1280DB Review
< Edifier R1700BT review
< Edifier R1850DB review
< Edifier S880DB review
< Edifier S1000DB
< Edifier S350DB review
< Edifier S2000PRO
< Edifier S70DB luidsprekersysteem
< Edifier E235 review
< Edifier E255 review
< Edifier M3600D review 
< Edifier C2X review
< Wavemaster MOBI-2

Meer reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP