Edifier R2000DB review

Edifier R2000DB

4.7

De geluidskwaliteit

4.7/5

Voordelen

  • Bedien op afstand het volume met de draadloze afstandbediening.
  • Sluit de speakers aan op een versterker of surroundsysteem met de RCA aansluiting.
  • Koppel het speakersystaam draadloos aan op een pc, smartphone of tablet met bluetooth.

Nadelen

  • Met dit 2.0 speakersysteem beschik je niet over een subwoofer voor extra bass.

In deze Edifier R2000DB review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Edifier R2000DB review: Voorkant

SPECIFICATIES
Aantal speakers (pc): 2 | Surround systemen: Geen | Audiokanalen: 2.0 | Subwoofer: Nee | Draadloze achterspeakers: Nee | Continu/nominaal uitgangsvermogen totaal (RMS): 120 W | Continu/nominaal uitgangsvermogen per kanaal (RMS): 60 W | Frequentiebereik: 55 – 20000 Hz | Signaal-ruisverhouding: 85 dB

Conclusie

De markt voor draadloze en draagbare speakers groeit aanzienlijk! Deze uitbreiding gaat ten koste van de klassieke speakers, waardoor de vermogensverhouding aanzienlijk verandert. Lees meer over de voor-en nadelen in de volgende alinea van deze Edifier R2000DB review.

VoordelenNadelen
1. Bedien op afstand het volume met de draadloze afstandbediening. 
2. Sluit de speakers aan op een versterker of surroundsysteem met de RCA aansluiting. 
3. Koppel het speakersystaam draadloos aan op een pc, smartphone of tablet met bluetooth. 

1. Met dit 2.0 speakersysteem beschik je niet over een subwoofer voor extra bass.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Het bedrijf Edifier

Het bedrijf Edifier is een Chinees bedrijf dat het desktopspeaker marktsegment domineert. Edifier werd in 1996 in Peking opgericht en werd al snel een leider in de productie van 2 + 1 en 4 + 1 speakersystemen en computerspeakers in China. Het eerste 5 + 1-systeem met decoder en afstandsbediening werd in 2000 gelanceerd en de productie werd in 2001 in Shenzhen uitgebreid. In 2013 werd Edifier met 50% van de aandelen marktleider op de Chinese markt. Het nieuwe product verscheen in de Debut-serie In 2007 verhuisde het management van het bedrijf naar Shenzhen. Tegelijkertijd begon Edifier met het plannen van een nieuwe fabriek in Dongguan en betrad het bedrijf de beurs. De nieuwe fabriek werd in augustus 2010 opgeleverd. In 2011 richtte het bedrijf de Edifier Music Foundation op om getalenteerde muzikanten te erkennen. Sinds 2013 investeert het bedrijf continu in nieuwe producten en breidt het zijn productportfolio uit. In het volgende deel van deze Edifier R2000DB review lees je alles over de geluidskwaliteit.

De geluidskwaliteit

Edifier R2000DB review: het geluid

Op het eerste gezicht lijkt het alsof er maar één speaker actief is, maar in een doos zitten twee speakers (2 x 36 Watt en 2 x 24 Watt) en een versterker voor alle andere elektronische apparaten. Als we het over de prijs hebben, dan is de prijs van de Edifier R2000DB ongeveer 230 euro per paar, wat een erg goede prijs is voor deze kwaliteit. De bas en middentonen en tweeters zien er beter uit in deze prijsklasse. De schuine voorkant ziet er niet alleen erg aantrekkelijk uit, maar helpt natuurlijk ook bij de geluidsversprijding.

De speaker wordt geleverd met een kleine afstandsbediening waarmee je het volume aanpast, de signaalbron selecteert en de speaker aan- en uitzet. Onderaan de afstandsbediening heb je twee knoppen (klassiek en dynamisch) waarmee je het geluidstype kunt veranderen. De klassieke modus kan de lineaire modus worden genoemd, terwijl in de dynamische modus de bas enigszins wordt versterkt en het geluid wordt toegenomen. Je hoeft alleen de muziek op je smartphone op te slaan, daarna kun je ze aansluiten op bluetooth of 3,5 mm RCA jack en naar de muziek luisteren. Met extra optische en RCA-ingangen kun je de televisie aansluiten op de speakers of andere signaalbronnen.

De Edifier R2000DB is een aangename verrassing voor de prijs die je betaald. We kunnen zien dat de speakers zijn ontworpen door iemand die weet hoe het moet, en weet dat een goede speaker niet alleen een goed formaat moet hebben. De bas is verrassend diep in verhouding tot de grootte van de speaker en legt een solide basis voor het algehele geluid zonder versterking. Gezien de grootte van de woofer en het gespecificeerde versterkervermogen is het maximale volume hoger dan de verwachte limiet. Lees meer over onze conclusie in de volgende alinea van deze Edifier R2000DB review.

Conclusie

Gezien de prijs, de geluidskwaliteit en het gebruiksgemak, zullen deze speakers het de concurrentie erg lasstig maken. Hopelijk heeft deze Edifier R2000DB review u geholpen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Meer Edifier reviews:
< Edifier 1280T review
< Edifier R1280T review
< Edifier R1100 luidspreker
< Edifier R980T luidsprekersysteem
< Edifier R1280DB Review
< Edifier R1700BT review
< Edifier R1850DB review
< Edifier S880DB review
< Edifier S1000DB review
< Edifier S350DB review
< Edifier S2000PRO
< Edifier S70DB luidsprekersysteem
< Edifier E235 review
< Edifier E255 review
< Edifier M3600D review 
< Edifier MP233 review
< Edifier C2X review
< Wavemaster MOBI-2

Meer reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP