Edifier M3600D review

Edifier M3600D

4.6

De geluidskwaliteit

4.7/5

De bouwkwaliteit

4.5/5

De kenmerken

4.6/5

Voordelen

  • Geniet in stilte van je muziek door een losse headset aan te sluiten via de hoofdtelefoonaansluiting.
  • Bedien op afstand het volume met de bedrade afstandbediening.
  • Geniet van extra bass in je favoriete games en muziek dankzij 2.1 stereo.

Nadelen

  • Dit speakersysteem is enkel bedraad aan te sluiten.
  • De Aux bevindt zich op een lastige plek, achterop de satelliet speaker.

In deze Edifier M3600D review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Edifier M3600D review: voorkant

SPECIFICATIES
Type speaker: Center | Gewicht: 7,4 kg | Kleur: zwart | Levering: Per stuk | Aantal luidsprekers: 3

Conclusie

De basrespons van de Edifier M3600D is erg goed. Echter beschikt het niet over ongebruikelijke functies en een uniek geluid. In de volgende alinea van deze Edifier M3600D review leest u meer over de voor-en nadelen.

VoordelenNadelen
1. Geniet in stilte van je muziek door een losse headset aan te sluiten via de hoofdtelefoonaansluiting. 
2. Bedien op afstand het volume met de bedrade afstandbediening. 
3. Geniet van extra bass in je favoriete games en muziek dankzij 2.1 stereo. 
1. Dit speakersysteem is enkel bedraad aan te sluiten. 
2. De Aux bevindt zich op een lastige plek, achterop de satelliet speaker.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Achterkant Edifier speaker

De mid-woofer beschikt over een 8 inch subwoofer, en de twee speakers hebben elk een 2,75 inch tweeter. In theorie zal deze instelling de bas benadrukken, terwijl de hoge tonen behouden blijven. De bas is erg goed, en de middentonen zijn zwaar. De treble is echter niet zo hoog als zou moeten. Ik had dit wel verwacht, dus ik stond niet voor verrassingen. Ik luisterde het nummer “Tori Kelly & JoJo Soar Through, You Make Me Feel Like” en tot mijn verbazing kan de Edifier M3600D snelle toonhoogteveranderingen met hoge helderheid spelen. Elke toon is duidelijk te horen en het geluids verspreidde goed door de kamer. Lees meer over de bouwkwaliteit in de volgende alinea van deze Edifier M3600D review.

De bouwkwaliteit

De voorkant van de Edifier speaker

De Edifier M3600D heeft een glad uiterlijk en is mooi afgewerkt met zwart hout. De kabels zijn ook zwart. Edifier koos voor een vreemde poort. De poort wordt aangesloten op de rechterspeaker (met de meeste bedieningselementen) in de subwoofer. Het enige dat niet door de rechterspeaker wordt aangestuurd is de bas. Hiervoor zit de knop achter de subwoofer en dit is wel een beetje onhandig. De linkersubwoofer heeft hgeen knoppen of poorten. Als de twee speakers gekanteld zijn, wordt het geproduceerde geluid goed verspreidt. Lees meer over de kenmerken in de volgende alinea van deze Edifier M3600D review.

De kenmerken

Zijkant Edifier speaker

Aan de rechterkant van de speaker zit een kleine sticker. Deze sticker geeft aan dat deze modi Edifier M3600D kunnen ondersteunen door middel van de bijbehorende kleuren. Om de modus te wijzigen, moet u op de volumeknoppen drukken. Dit is wel een beetje verwarrend. Nadat de stroom is ingeschakeld, bevindt het zich in de modus lijn 1 / lijn 2. Wanneer je op de knop druk, knippert het indicatielampje één keer, maar het is nog steeds groen. Deze keer is het in de ondersteuningsmodus. Druk nogmaals op de knop, deze keer wordt hij rood. Wanneer erop wordt gedrukt, knippert het weer rood. Ik weet niet zeker welke ingang het eerst komt, optische of coaxiale ingang, maar ze moeten nog steeds worden geclassificeerd als dezelfde LED-kleur. Ik denk dat dit hetzelfde is, omdat de meeste mensen toch maar in één invoermodus blijven. Bovendien is deze kleine koptelefoonaansluiting een zegen voor degenen die tussen koptelefoons en speakers schakelen en het bureau niet willen vervuilen met kabels. Lees meer over onze conclusie in de volgende alinea van deze Edifier M3600D review.

Conclusie

De basrespons van de Edifier M3600D is erg goed. Echter beschikt het niet over ongebruikelijke functies en een uniek geluid. Hopelijk heeft deze Edifier M3600D review u geholpen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Meer Edifier reviews:
< Edifier 1280T review
< Edifier R1280T review
< Edifier R1100 luidspreker
< Edifier R980T luidsprekersysteem
< Edifier R2000DB review
< Edifier R1280DB Review
< Edifier R1700BT review
< Edifier R1850DB review
< Edifier S880DB review
< Edifier S1000DB
< Edifier S350DB review
< Edifier S2000PRO
< Edifier S70DB luidsprekersysteem
< Edifier E235 review
< Edifier E255 review
< Edifier MP233 review
< Edifier C2X review
< Wavemaster MOBI-2

Meer reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP