Edifier S2000PRO review

Edifier S2000PRO

4.7

De bouwkwaliteit

4.6/5

De esthetiek

4.7/5

De geluidskwaliteit

4.8/5

Voordelen

  • Bedien op afstand het volume met de afstandsbediening.
  • Koppel het speakersysteem draadloos met bluetooth aan op een pc, smartphone of tablet.

Nadelen

  • Zonder hoofdtelefoonaansluiting kun je geen aparte headset aansluiten op de speakers.

In deze Edifier S2000PRO review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Edifier S2000PRO review: voorkant en zij aanzicht

SPECIFICATIES
Aansluiting hoofdtelefoon: Nee | Aantal Optische ingangen: 1 | Aantal luidsprekers: 2 | Coaxiale ingangen: 1 | Gewicht: 19600 gram | Totaal vermogen set: 124 | Type audiokanaal: 2.0 | Type input/output: Optisch | Type surround sound: Virtueel Surround Sound | Verpakking breedte: 440 mm | Verpakking hoogte: 370 mm | Verpakking lengte: 530 mm

Conclusie

De Edifier S2000 Pro zijn speakers van een betaalbare prijs van circa 470 euro. Lees meer over de voor-en nadelen in het volgende deel van deze Edifier S2000PRO review.

VoordelenNadelen
1. Bedien op afstand het volume met de afstandsbediening.
2. Koppel het speakersysteem draadloos met bluetooth aan op een pc, smartphone of tablet.
1. Zonder hoofdtelefoonaansluiting kun je geen aparte headset aansluiten op de speakers.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De bouwkwaliteit

Edifier S2000PRO op stands

De Edifier S2000PRO maakt gebruik van berkenfineer op de zijpanelen en heeft een matzwart uiterlijk aan de voorkant. Gelukkig hebben de speakers ook een bepaalde hoogte, waardoor onnodige trillingen geen problemen zullen opleveren. In het volgende deel van deze Edifier S2000PRO review leest u meer over de esthetiek van deze speaker.

De esthetiek

Edifier S2000PRO achterkant

De Edifier S2000PRO zier er prachtig uit. Er zijn geen rare ontwerpkeuzes gemaakt en de lijnen zijn glad en dit is precies wat er verwacht wordt van een high-end speaker. Een minpuntje is wel dat de helderheidsfactor van het LED-lampje op de linker speaker wat helderder zou kunnen. In het volgende deel van deze Edifier S2000PRO review kunt u meer lezen over de geluidskwaliteit.

De geluidskwaliteit

De bas

De Edifier S2000PRO biedt een relatief vlakke baservaring. Qua toon is het neutraal en de bas klinkt erg warm aan.

Het middenbereik

De Edifier S2000PRO heeft een goede geluidsprestatie. Het toevoegen van een extra bas-equalizer zal altijd zijn stevigheid verliezen, omdat de meeste apparaten minder worden wanneer de low-end versterkingsfunctie is ingeschakeld. Pas wel op dat u de equalizer niet te veel gebruikt, anders zal de aantrekkingskracht van het middenbereik snel verdwijnen.

De lage tonen

Bij een laag volume is de dichtheidscoëfficiënt van de bas en mid-bas erg goed. Bij een laag volume behouden ze de dichtheidsfactor en het gerommel dat erg goed klinkt. De Edifier S2000PRO heeft een uitstekende bas en midrange.

Conclusie

De Edifier S2000 Pro hoort goed aan en heeft een uitstekende helderheid bij een laag volume. Hopelijk heeft deze Edifier S2000 Pro review u geholpen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Meer Edifier reviews:
< Edifier 1280T review
< Edifier R1280T review
< Edifier R1100 luidspreker
< Edifier R980T luidsprekersysteem
< Edifier R2000DB review
< Edifier R1280DB Review
< Edifier R1700BT review
< Edifier R1850DB review
< Edifier S880DB review
< Edifier S1000DB review
< Edifier S350DB review
< Edifier S70DB luidsprekersysteem
< Edifier E235 review
< Edifier E255 review
< Edifier M3600D review 
< Edifier MP233 review
< Edifier C2X review
< Wavemaster MOBI-2

Meer reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP