Edifier S1000DB review

Edifier S1000DB

4.65

De geluidskwaliteit

4.8/5

De prestatie

4.6/5

Het ontwerp

4.6/5

Voordelen

  • Met bluetooth aptX stream je hogere kwaliteit audio dan met een reguliere bluetooth verbinding.
  • Sluit de speakers aan op een externe versterker of surroundsysteem via de optische, coaxiale en aux aansluitingen.
  • Bedien op afstand het volume met de draadloze afstandsbediening.

Nadelen

  • Met dit 2.0 speakersysteem beschik je niet over een externe subwoofer voor extra bass.

In deze Edifier S1000DB review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Edifier S1000DB review: voorkant

SPECIFICATIES
Aansluiting hoofdtelefoon: Nee | Aantal Optische ingangen: 1 | Aantal luidsprekers: 2 | Coaxiale ingangen: 1 | Gewicht: 19128 gram | Instelbare verlichting: Nee | Model: S1000DB | PC-speaker opties: Audio-ingang | Totaal vermogen set: 120 | Type audiokanaal: 2.0 | Type input/output: Optisch | Type surround sound: Niet van toepassing | Verpakking breedte: 445 mm | Verpakking hoogte: 379 mm | Verpakking lengte: 537 mm

Conclusie

VoordelenNadelen
1. Met bluetooth aptX stream je hogere kwaliteit audio dan met een reguliere bluetooth verbinding. 
2. Sluit de speakers aan op een externe versterker of surroundsysteem via de optische, coaxiale en aux aansluitingen. 
3. Bedien op afstand het volume met de draadloze afstandsbediening. 
1. Met dit 2.0 speakersysteem beschik je niet over een externe subwoofer voor extra bass.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Edifier S1000DB afstandsbediening

Edifier beweert dat ontwerpkenmerken de geluidskwaliteit kan verbeteren, wat een mooie aanvulling is. Over het algemeen vertoont de bas een diepe, warme en dynamische toon. De basregelaar werkt soepel en is gemakkelijk te meten. De tweeter van de Edifier S1000DB wordt gebruikt in combinatie met de “geavanceerde titanium dome tweeter”, hoewel het volume wordt verhoogd, zal er geen grote vervorming zijn. Vooral de zachte melodie met achtergrondbas is erg goed. De intensiteit van de middentonen van de Edifier S1000DB wat kort is in vergelijking met andere speakers die wij in deze prijsklasse hebben geprobeerd. Het zwaardere repertoire is niet heel uniek zoals bij andere speakers, maar wij zijn niet heel kieskeurig, vooral vanwege de relatieve lage kosten van de Edifier S1000DB. Lees meer over de prestatie in de volgende alinea van deze Edifier S1000DB review.

De prestatie

Edifier S1000DB zijkant

De beleefdheid van de Bluetooth aptX Edifier verklaarde dat de speaker streaming van hoge kwaliteit ondersteunt. Na bijna drie maanden frequent gebruikt te hebben is er geen storing in de Bluetooth-verbinding. Via de achterste draaiknop blijft de geluidskwaliteit helder, duidelijk en aanpasbaar. Lees meer over het ontwerp in het volgende deel van deze Edifier S1000DB review.

Het ontwerp

Edifier S1000DB achterkant

De Edifier S1000DB zijn erg zwaar en robuust, dus zorg ervoor dat je meubel in de woonkamer sterk genoeg is om deze speaker te dragen. Beide speakers worden per paar verkocht en hebben een middenklasse houtfineer waar je doorheen kan gluren door een beweegbare grille. Na de opstelling hadden de speakers meteen een visuele impact. De kwaliteit van de materialen lijkt van hoge kwaliteit en de gebogen voorkant van de Edifier S1000DB voegt interessante stijlelementen toe. Edifier wees erop dat de schuine voorkant “groter laagfrequent geluid” zal produceren terwijl de geluidsresonantie wordt verminderd.

Er is een LED-indicator aan de onderkant van de rechterspeaker, die verschillende kleuren weergeeft om gebruikers te laten weten waarmee deze is verbonden. Aan de achterkant van beide speakers zitten verschillende knoppen waarmee gebruikers hun geluidsvoorkeuren kunnen aanpassen. Helaas kun je deze het beste aan de voorkant of zijkant van de speaker plaatsen voor een betere toegankelijkheid. Er is ook een standaardreeks aansluitpunten die kunnen worden bedraad met optische, coaxiale, pc- en AUX-ingangen. De standaard kabel is in ieder geval verpakt in de doos die u ontvangt.

Edifier wees erop dat de Edifier S1000DB de perfecte speaker is voor computers en gameconsoles. Edifier S1000DB biedt ook draadloze connectiviteit via Bluetooth aptX. De Edifier S1000DB bevat een compacte kleine draadloze afstandsbediening. De gebruiker kan eenvoudig het volume en de invoer wijzigen. De eenvoudige bediening van de afstandsbediening vormt een aanvulling op het algemene gebruiksgemak. Lees meer over onze conclusie in de volgende alinea van deze Edifier S1000DB review.

Conclusie

De Edifier S1000DB bieden aanpasbare audio en de geluidskwaliteit is in de meeste gevallen uitstekend en zal u zeker niet teleurstellen. Hopelijk heeft deze Edifier S1000DB review u geholpen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Meer Edifier reviews
< Edifier 1280T review
< Edifier R1280T review
< Edifier R1100 luidspreker
< Edifier R980T luidsprekersysteem
< Edifier R2000DB review
< Edifier R1280DB Review
< Edifier R1700BT review
< Edifier R1850DB review
< Edifier S880DB review
< Edifier S350DB review
< Edifier S2000PRO
< Edifier S70DB luidsprekersysteem
< Edifier E235 review
< Edifier E255 review
< Edifier M3600D review 
< Edifier MP233 review
< Edifier C2X review
< Wavemaster MOBI-2

Meer reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP