Edifier S350DB review

Edifier S350DB

4.7

De geluidskwaliteit

4.7/5

Het design

4.8/5

Voordelen

  • Geniet van extra bass in je favoriete games en muziek dankzij de subwoofer.
  • Sluit je mp3 speler of smartphone aan op de audio ingang en luister naar je favoriete muziek.
  • Via bluetooth maak je draadloos verbinding en stream je muziekdiensten als Spotify zo naar je speakers.

Nadelen

  • Zonder hoofdtelefoonaansluiting kun je geen aparte headset aansluiten op de speakers.

In deze Edifier S350DB review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Edifier S350DB review; voorkant

SPECIFICATIES
Aansluiting hoofdtelefoon: Nee | Aantal Optische ingangen: 1 | Aantal luidsprekers: 3 | Coaxiale ingangen: 1 | Gewicht: 20140 gram | Model: S350DB | PC-speaker opties: Audio-ingang | Totaal vermogen set: 70 | Type audiokanaal: 2.1 | Type input/output: 3.5 mm jack | Verpakking breedte: 378 mm | Verpakking hoogte: 389 mm | Verpakking lengte: 637 mm

Conclusie

VoordelenNadelen
1. Geniet van extra bass in je favoriete games en muziek dankzij de subwoofer. 
2. Sluit je mp3 speler of smartphone aan op de audio ingang en luister naar je favoriete muziek. 
3. Via bluetooth maak je draadloos verbinding en stream je muziekdiensten als Spotify zo naar je speakers.
1. Zonder hoofdtelefoonaansluiting kun je geen aparte headset aansluiten op de speakers.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Edifier S350DB voorkant

De geleverde baskwaliteit is erg hoog van de Edifier S350DB. Er is een goed gecontroleerde en delicate basweergave waarop het perfect kan concurreren met redelijk geprijsde vloerstandaanders. Het resultaat hiervan is dat je in vrij korte tijd naar Edifier gaat luisteren als een stereo-installatie in plaats van een 2.1-systeem. De Edifier S350DB kan ongelooflijke stereobeelden creëren. Er is geen enkele vorm van surround-geluidsverwerking (en Edifier beweert niet een dergelijke verwerking te hebben), maar dit effect heeft een meeslepend effect dat je naar de soundtrack van films en televisie lokt en je laat onderdompelen in het moment.

Er worden veel nuttige details verstrekt en de dialoog wordt zeer goed afgehandeld. In de wereld van het kiezen van een audiosysteem voor een prijs van ongeveer 300 euro, biedt de Edifier S350DB zowel hoorbare als verrassende technische prestaties. De basis van dit indrukwekkende apparaat is de transmissiekwaliteit tussen de speakers en de subwoofer. Je hebt het gevoel dat je naar een redelijk goed stereosysteem luistert, in plaats van dat drie speakers met elkaar ruzie maken. Lees meer over het design in de volgende alinea van deze Edifier S350DB review.

Het design

Edifier subwoofer

De speaker is voorzien van een 20 cm voorwaartse driver, die in een afgesloten behuizing is geplaatst. De coöperatieve speaker maakt gebruik van een 10 cm mid-woofer en een dome-tweeter van titaniumlegering. Er is geen instelbare frequentiedeler. Het exacte aantal wordt niet vermeld, maar aangezien de oscillator 160 Hz heeft is het in ieder geval erg hoog. De verbinding tussen de speakers is volledig op maat gemaakt. Het bevat twee kabels om het signaal van de subuitgang naar de speaker te sturen. Interessant is dat de kabels die links en rechts zijn aangesloten verschillend zijn. De linkerspeaker heeft aan beide uiteinden een ronde aansluiting, terwijl de onderkant van de rechterspeaker een RS-232-stekker heeft. Dit komt doordat er een optie op de bediening aan de zijkant van de rechter speaker zit waarmee je de bas, treble en volume kunt aanpassen zonder dat je de afstandsbediening hoeft te zoeken of de achterkant van de subwoofer hoeft te bereiken.

De Edifier speaker heeft optische en coaxiale aansluitingen, RCA-lijningang en 3,5 mm-aansluiting ondersteund door Apt-X-compatibele Bluetooth. Edifier leverde een vrij lange kabel, maar om de Edifier S350DB praktisch te laten werken, moeten de speakers dicht genoeg bij de televisie staan om het signaal te ontvangen. Dit is zeker niet het einde van de wereld, maar het is iets waar u rekening mee moet houden. Lees meer over onze conclusie in de volgende alinea van deze Edifier S350DB review.

Conclusie

De Edifier S350DB wordt sterk aanbevolen, heeft veel invoeropties en een mooie esthetiek. Hopelijk heeft deze Edifier S350DB review u geholpen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Meer Edifier reviews:
< Edifier 1280T review
< Edifier R1280T review
< Edifier R1100 luidspreker
< Edifier R980T luidsprekersysteem
< Edifier R2000DB review
< Edifier R1280DB Review
< Edifier R1700BT review
< Edifier R1850DB review
< Edifier S880DB review
< Edifier S1000DB
< Edifier S2000PRO
< Edifier S70DB luidsprekersysteem
< Edifier E235 review
< Edifier E255 review
< Edifier M3600D review 
< Edifier MP233 review
< Edifier C2X review
< Wavemaster MOBI-2

Meer reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP