Monitor Audio Silver 200 review

Monitor Audio Silver 200

4.65

De geluidskwaliteit

4.6/5

De bouwkwaliteit

4.7/5

Voordelen

  • De middelhoge tonen worden helder weergegeven door het 2,5 weg systeem.
  • Door de brede spreidingshoek van de tweeter hoor je het geluid helder in iedere hoek van de kamer.
  • De met goud vergulde bi wired connector zorgt voor een storingsvrije overdracht van het audiosignaal.

Nadelen

  • Je hebt een versterker of receiver nodig wanneer je deze passieve speaker gebruikt.
  • Om van diepe bastonen te genieten, heb je een subwoofer nodig.

In deze Monitor Audio Silver 200 review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Monitor Audio Silver 200 review: twee stuks voorkant

SPECIFICATIES
Inclusief versterker: Passieve speaker | Minimale frequentie: 38 | Maximale frequentie: 35000 | Maximale belastbaarheid: 150 Watt | Nominale impedantie: 8 ohm | Gevoeligheid: 89 dB | Speakersysteem: 2-weg | Subwoofer diameter: 200 | Woofer diameter: 200 | Tweeter diameter: 25

Conclusie

De middelhoge tonen worden helder weergegeven door het 2,5 weg systeem. Echter zijn er een aantal nadelen die benoemd moeten worden. Lees meer over de voor-en nadelen in de volgende alinea van deze Monitor Audio Silver 200 review.

VoordelenNadelen
1. De middelhoge tonen worden helder weergegeven door het 2,5 weg systeem. 
2. Door de brede spreidingshoek van de tweeter hoor je het geluid helder in iedere hoek van de kamer. 
3. De met goud vergulde bi wired connector zorgt voor een storingsvrije overdracht van het audiosignaal. 
1. Je hebt een versterker of receiver nodig wanneer je deze passieve speaker gebruikt. 
2. Om van diepe bastonen te genieten, heb je een subwoofer nodig.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepastWij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Voorkant met kap

We hebben deze speaker getest met het nummer “Free – All right now”. De melodie klopte en de hoge en lage tonen komen onmiddellijk aan. Wanneer de Monitor Audio Silver 200 dicht bij de achterwand komt, verliest het wel wat detail en precisie, maar waar we de Monitor Audio Silver 200 ook plaatsten, ze kunnen het plezier brengen dat de vorige modellen niet hadden. Vanwege de bemoedigende prestaties van de speaker hebben we de referentieversterker hoger gezet en hadden we geen andere keuze dan het lager te zetten vanwege mogelijke geluidsklachten. Na het testen van de speakers die de helderheid verbeteren ten koste van de muzikaliteit, denken we dat dit een verstandige zet is. Als u op zoek bent naar muzikaal genot, is de Monitor Audio Silver 200 de juiste keuze. Lees meer over de bouwkwaliteit in de volgende alinea van deze Monitor Audio Silver 200 review.

De bouwkwaliteit

Monitor Audio Silver 200 review: voorkant

De Monitor Audio Silver 200 is de kleinste van de drie nieuwe vloerstaanders in de serie. De technici van Monitor Audio hebben de voordelen van het slanke profiel gemaximaliseerd. Ze zetten zich in om de vloerstaanders nauwkeurig af te stemmen om ze het beste te laten werken op een afstand van ongeveer 50 cm van de achterwand. Er zijn twee HiVe II reflecterende poorten aan de achterkant van de kast. Het slanke elektromagnetische rooster maakt het uiterlijk ook nog is elegant. De HiVe II-poort heeft een rechtlijnig ontwerp, dat de luchtstroom kan versnellen en turbulentie kan verminderen, de lucht sneller kan verdrijven om een ​​snelle en krachtige basweergave te verkrijgen.

Het bedrijf zocht ook de hulp van een precisie-laserscanner van het National Physics Laboratory om een ​​kast te maken die werd gebruikt om resonanties te identificeren en vervolgens te helpen de interne beugels nauwkeuriger te positioneren om stijfheid te garanderen en kleuring te minimaliseren. Deze gladde situatie is echter slechts het begin van de veranderingen die het bedrijf heeft doorgevoerd om de prestaties van deze vloerstaanders te verbeteren.

De Monitor Audio Silver 200 is een driverontwerp met een paar 13 cm C-CAM-drivers (aluminium / magnesium met keramische coating) direct onder de tweeter. Het bovenste deel werkt op middentonen en basfrequenties en het onderste deel werkt op basfrequenties. Deze units zijn opnieuw ontworpen en ondersteund door het dynamische koppelingsfilter (DCF) -koppelingsmechanisme. In het volgende deel van deze Monitor Audio Silver 200 review leest u meer over onze conclusie.

Conclusie

De geluidskwaliteit is aanzienlijk goed. Echter, heb je een versterker of receiver nodig wanneer je deze speaker gebruikt. En om echt van diepe bastonen te genieten, heb je een subwoofer nodig. Hopelijk heeft deze Monitor Audio Silver 200 review u geholpen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepastWij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP