Q Acoustics 3090Ci review

Q Acoustics 3090Ci

4.65

De geluidskwaliteit

4.7/5

De bouwkwaliteit

4.6/5

De kenmerken

4.7/5

Voordelen

  • Door het frequentiebereik tot 30.000 Hertz geniet je van een gedetailleerde weergave van de hoge frequenties.
  • Wanneer het geluid via de achtermuur terug de kamer in kaatst, stop je de meegeleverde schuimen stoppen in de basreflexpoorten.
  • Je verwijdert de magnetische speaker grill wanneer je woofers wilt afstoffen.

Nadelen

  • Voor een gedetailleerde weergave van de basfrequenties heb je een subwoofer nodig.

In deze Q Acoustics 3090Ci review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Q Acoustics 3090Ci review

Conclusie

Een speaker met erg veel technologie. Lees in de volgende alinea van deze Q Acoustics 3090Ci review meer over de voor-en nadelen.

VoordelenNadelen
1. Door het frequentiebereik tot 30.000 Hertz geniet je van een gedetailleerde weergave van de hoge frequenties. 
2. Wanneer het geluid via de achtermuur terug de kamer in kaatst, stop je de meegeleverde schuimen stoppen in de basreflexpoorten. 
3. Je verwijdert de magnetische speaker grill wanneer je woofers wilt afstoffen. 

1. Voor een gedetailleerde weergave van de basfrequenties heb je een subwoofer nodig.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepastWij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Met de nieuwe hoogfrequente driverunit wordt de tweeter gescheiden waardoor de trilling van de woofer wordt geïsoleerd van de bas, wat de prestaties van de tweeter kan schaden. De nieuwe mid / bass driver unit is een precies gevormde speaker van gecoat papier, gecombineerd met een nieuw ontwikkeld low-lag rubber surround sound.

De bouwkwaliteit

De Q Acoustics 3090Ci heeft dezelfde breedte als de meeste versterkers en AV-receivers. De conventionele uitsparing op het klemmenbord is verwijderd, wat de behuizing aanzienlijk verbetert, en de nieuwe platte aansluiting is samengevoegd met een aansluiting die diep genoeg is voor een stekker van 4 mm.

Het design

De hele 3000i-serie heeft niet alleen een gloednieuwe esthetiek, maar heeft ook 4 nieuwe moderne afwerkingen. De nieuwe speakers uit de 3000i-serie hebben vier standaard oppervlakteafwerkingen om uit te kiezen. Elke driver is omgeven door een prachtig chromen frame en voorzien van een magnetisch speakerrooster. Lees meer over de kenmerken in het volgende deel van deze Q Acoustics 3090Ci review.

De kenmerken

De Q Acoustics 3090Ci heeft twee precisiedrivers van 100 mm en 22 mm voor de beste bioscoopervaring. De Q Acoustics 3090Ci bevat dezelfde technologie die wordt gebruikt in de rest van de 3000i-serie, inclusief P2P-versterking en een nieuwe hoogfrequente driver, die perfect kan worden aangevuld met andere producten.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepastWij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Specificaties

Behuizingstype2-wegs reflex
Bass-eenheid2 x 100 mm (4 inch)
Treble-eenheid22 mm (0.9 in)
Frequentiebereik (+3 dB, -6 dB)75 Hz – 30 kHz
Gemiddelde impedantie6 Ω
Minimale impedantie4 Ω
Gevoeligheid (2,83 Vrms @ 1 m)89 dB
Stereo versterker vermogen25 – 100 W
AV-ontvanger (2 kanalen aangedreven)50 – 165 W
Crossover-frequentie2,7 kHz
Effectief volume6,6 L (403 cu in)
Afmetingen B / H / D mm430 x 152 x 216 mm (16,9 x 6,0 x 8,5 inch)
Gewicht (per luidspreker)6 kg (13,2 lbs)
Garantie5 Jaar

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP