Q Acoustics 3010i review

Q Acoustics 3010i

4.7

De geluidskwaliteit

4.7/5

De bouwkwaliteit

4.7/5

Voordelen

  • Deze speaker is iets voor jou wanneer je een kleine kamer met geluid wilt vullen.
  • Door het frequentiebereik tot 30.000 Hertz geniet je van een gedetailleerde weergave van de hoge frequenties.
  • Je hoort geen trillingen afkomstig van de klankkast, want hij is zo ontworpen dat hij geen bijgeluiden produceert.

Nadelen

  • Om veel details in de lage frequenties te horen, heb je een subwoofer nodig.

In deze Q Acoustics 3010i review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Q Acoustics 3010i Voorkant

SPECIFICATIES
Actieve speaker: Nee | Gevoeligheid speaker: 86 dB | Impedantie: 6 Ω | Frequentiebereik: 65 – 30000 Hz | Speaker woofer diameter: 100 mm | Speaker tweeter diameter: 22 mm | Plaatsing basreflex poort: Achterkant | Aantal speakerunits (per speaker): 2 | Speaker scheidingsfilter: 2-weg

Conclusie

Deze speaker is iets voor jou wanneer je een kleine kamer met geluid wilt vullen! Echter, om veel details in de lage frequenties te horen, heb je een subwoofer nodig. Lees meer over de voor-en nadelen in de volgende alinea van deze Q Acoustics 3010i review.

VoordelenNadelen
1. Deze speaker is iets voor jou wanneer je een kleine kamer met geluid wilt vullen. 
2. Door het frequentiebereik tot 30.000 Hertz geniet je van een gedetailleerde weergave van de hoge frequenties. 
3. Je hoort geen trillingen afkomstig van de klankkast, want hij is zo ontworpen dat hij geen bijgeluiden produceert. 
1. Om veel details in de lage frequenties te horen, heb je een subwoofer nodig.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepastWij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Q Acoustics 3010i Achterkant

De Q Acoustics 3010i toonde duidelijkheid en verfijning, en prees het bredere geluidsveld zodat het instrument er veiliger op geplaatst kan worden. We speelden Lord Hurons “Led Zeppelin – Stairway to Heaven” en ontdekten dat de bas meer georganiseerd was. En er is een meer voor de hand liggende volheid, we verwachten niet automatisch zo’n klein aantal speakers. Deze rijke substantie strekt zich uit over het hele frequentiebereik, buiten het goed ontworpen middenbereik, en de hoge tonen hebben een matige hoeveelheid flikkering.

We zijn al bekend met de complexe klankkarakteristieken van Q Acoustics, en die komen ook hier terug. Muzikaal passen ze alles perfect samen. De gebalanceerde en interessante toon van de soundtrack weerspiegelt het temperament van de speakers. Levering is misschien niet zo concurrerend als de Dali Oberon 5, maar het klinkt erg goed.

De soundtrack van “Queen – Bohemian Rhapsody” klinkt wat rommelig, en de Q Acoustics 3010i evenaart de concurrentie qua zoomen of dynamische vrijheid niet bepaald. Maar het is prijzenswaardig dat de Q Acoustics 3010i nog steeds samenhangende en onderhoudende prestaties kan leveren. Lees meer over de bouwkwaliteit in de volgende alinea van deze Q Acoustics 3010i review.

De bouwkwaliteit

Voorkant speaker

Q Acoustics heeft veel veranderingen aangebracht, voornamelijk aan de kasten. De point-to-point kastversterking van het merk heeft tot doel de kast stiller te maken door extra ondersteuning toe te voegen aan de doosonderdelen die moeten worden versterkt. De hoeken van de kast worden ook intern ondersteund en de partities zijn verder verdikt om een ​​betere ondersteuning te bieden voor de tweeter en mid / bass driver. Q Acoustics heeft ook de traditionele patchpaneeluitsparingen vervangen door ingebouwde stopcontacten in de kast.

De Q Acoustics 3010i wordt steeds groter. Het volume van de kast is 25% groter dan de vorige kast. De verdeler is ook herzien. Net als de andere modellen in de serie heeft de Q Acoustics 3010i een 20 mm soft dome tweeter die door een veersysteem van het schot is gescheiden om hem te isoleren van de trillingen van de 10 cm midden / basdriver. De vier rubberen voetjes van de speaker kunnen moeilijk zijn om ze correct te installeren op sommige rekken. Hier komt de nieuwe Q Acoustics 3000i beugel van Q Acoustics uit. Hoewel ze goed kunnen werken op boekenplanken, kunnen ze zelfs aan de muur worden gemonteerd.

Hoewel je misschien wilt pronken met zijn slanke, gewelfde kasten en verchroomde aandrijvingen die het midden van de kamer omringen, werkt de Q Acoustics 3010i het beste met enkele achterwandsteunen. We ontdekten dat deze bedrijven de midden-basfrequentie verhoogden voor de beste toonbalans. Lees meer over onze conclusie in de volgende alinea van deze Q Acoustics 3010i review.

Conclusie

Deze speaker is iets voor jou wanneer je een kleine kamer met geluid wilt vullen! Echter, om veel details in de lage frequenties te horen, heb je een subwoofer nodig. Hopelijk heeft deze Q Acoustics 3010i review u geholpen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepastWij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Meer Reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP