Edifier 1280T review

Edifier 1280T

4.6

De geluidskwaliteit

4.7/5

De kenmerken

4.5/5

Voordelen

  • Bedien op afstand het volume met de afstandbediening.
  • Sluit de speakers aan op een versterker of surroundsysteem met de RCA aansluiting.

Nadelen

  • Met dit 2.0 speakersysteem beschik je niet over een subwoofer voor extra bass.
  • De aan- en uitknop bevindt zich op de achterzijde van de speaker en is hierdoor lastig te bereiken.

In deze Edifier 1280T review leest u alles over de bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, kenmerken, specificaties, voor-en nadelen en nog veel meer. Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners. Veel leesplezier!

Edifier 1280T review: voorkant

SPECIFICATIES
Aantal luidsprekers: 2 | Afstandsbediening: Ja | Bluetooth: Ja | Gewicht: 5545 gram | Verpakking breedte: 285 mm | Verpakking hoogte: 263 mm | Verpakking lengte: 367 mm | Voedingstype: Netstroom

Conclusie

De 1280T zijn vrij conventionele boekenplank luidsprekers, met veel mogelijkheden geconcentreerd in twee stevige houten satellieten zonder subwoofer. Met een prijs van 90 euro en standaard analoge ingangen is het een set die een serieuze upgrade voor de audio van je bureau maakt zonder de bank te breken of teveel massa of complexiteit toe te voegen.

VoordelenNadelen
1. Bedien op afstand het volume met de afstandbediening. 
2. Sluit de speakers aan op een versterker of surroundsysteem met de RCA aansluiting. 
1. Met dit 2.0 speakersysteem beschik je niet over een subwoofer voor extra bass. 
2. De aan- en uitknop bevindt zich op de achterzijde van de speaker en is hierdoor lastig te bereiken.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

De geluidskwaliteit

Zijkant Edifier 1280T

Edifier koos voor een klassieke aanpak met een rechthoekige behuizing, houten panelen en grijze afdekkingen. Deze Edifier 1280T bestaat uit MDF en is met een vinyl afgewerkt. U kunt ook de grijze voordekking eraf halen voor een andere uitstraling, maar wees dan wel voorzichtig met de speakers. De neutrale stijl van de Edifier 1280T zal misschien niet zo aantrekkelijk zijn als andere desktopspeakers, maar het levert wel erg hoge kwaliteit. De afmeting van de linker en rechter speaker is 15 cm x 15 cm x 25 cm, dus de speakers zijn klein genoeg voor op uw bureau. Lees meer over de kenmerken in de volgende alinea van deze Edifier 1280T review.

De kenmerken

Edifier 1280T kenmerken

Deze Edifier 1280T speakers zijn uitgerust met een 4-inch hoofdwoofer en een speciale tweeter in elke unit, die 42 Watt aan vermogen delen. De ingang bestaat uit twee RCA audio aansluitingen en beiden zijn geactiveerd. De rechterspeaker heeft bedieningselementen voor het regelen van het hoofdvolume, bas en treble. De linker unit heeft dubbele RCA-ingangen. In de doos vindt u alles wat u nodig heeft. Naast de standaard RCA-kabel is er ook een headset naar RCA-adapter, die nodig is voor de meeste desktop-verbindingen. De conventionele speakerkabel die de linker en rechter unit verbindt, is circa 1,85 meter lang, wat lang genoeg is voor de meeste kantoren. Als je meer nodig hebt is een langer alternatief makkelijk te installeren. Een simpele handleiding en de eerder genoemde afstandsbediening maken het pakket compleet. Lees meer over onze conclusie in de volgende alinea van deze Edifier 1280T review.

Conclusie

Voor ongeveer 100 euro is de Edifier 1280T niet veel duurder dan een hoogwaardige 2.1-luidsprekerset en veel goedkoper dan vergelijkbare boekenplank speakers. Hopelijk heeft deze Edifier 1280T review u geholpen!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Meer Edifier reviews:
< Edifier R1280T review
< Edifier R1100 luidspreker
< Edifier R980T luidsprekersysteem
< Edifier R2000DB review
< Edifier R1280DB Review
< Edifier R1700BT review
< Edifier R1850DB review
< Edifier S880DB review
< Edifier S1000DB review
< Edifier S350DB review
< Edifier S2000PRO
< Edifier S70DB luidsprekersysteem
< Edifier E235 review
< Edifier E255 review
< Edifier M3600D review 
< Edifier MP233 review
< Edifier C2X review
< Wavemaster MOBI-2

Meer reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP