Wat is de beste Sonos Speaker?

De beste Sonos Speaker: #1 Sonos Move

4.8

De geluidskwaliteit

4.8/5

De bouwkwaliteit

4.7/5

De kenmerken

4.9/5

Voordelen

  • Dankzij bluetooth en de interne accu gebruik je deze Sonos speaker ook buitenshuis.
  • Wanneer je thuis bent, verbind je de Move met je Sonos geluidssysteem en stream je muziek via wifi.
  • Met de ingebouwde Google Assistant stuur je de speaker aan via spraakopdrachten.

Nadelen

  • De Google Assistant werkt alleen wanneer je verbonden bent met wifi.
  • Door de accuduur van 10 uur gaat hij wat minder lang mee dan andere draadloze speakers.

De Sonos Arc, Sonos Beam, Sonos PlayBar of Sonos PlayBase? Sonos Move, Sonos One of Play:5? In deze “Wat is de beste Sonos Speaker?” blog leest u welke Sonos speaker het best bij u past! Hiernaast bieden wij zoals u gewend bent de scherpste prijzen via onze externe partners.

Als u het idee van multi-room audio leuk vindt, heb je misschien al een Sonos speaker overwogen? In het afgelopen decennium is het bedrijf synoniem geworden voor draadloze multiroom-audio en heeft het de markt overgenomen. Sonos heeft een competitief geluid, een groot aantal ondersteuningen voor streaming mediadiensten, stembesturing en eenvoudige instellingen. Sonos is nog steeds een van de meest aantrekkelijke draadloze streamingoplossingen. Je moet rekening houden met het recente nieuws dat oudere Sonos-producten geen nieuwe firmware-updates meer zullen ontvangen, maar als je overweegt om een ​​draadloos multiroom-systeem te bouwen, raden we je toch aan om het Sonos-systeem te gebruiken.

De kernproducten in de Sonos-familie zijn: Play: 1, Play: 3, Play: 5, Playbar, Beam, Playbase, Sub 2.0, Sonos One, Sonos One SL en Sonos Move. Uw specifieke behoeften bepalen welke u het beste kan kopen en hoe u de beste Sonos installatie voor uw huis configureert. Vraagt ​​u zich af welke Sonos speakers u het beste kunt kopen? We zijn er om u op weg te helpen. Lees in de volgende delen van deze “Wat is de beste Sonos Speaker?” blog waarom een bepaald model bij u past. Veel leesplezier!

#1 / #5: Sonos Move

Wat is de beste Sonos Speaker?

Tot nu toe ontbreekt het Sonos-eigenaren nog steeds aan de mogelijkheid van een draagbare bluetooth speaker die in de woonkamer of zelfs in de badkamer kan worden gebruikt. Sonos heeft nu actie ondernomen! De Sonos Move heeft net zoveel als de vorige Sonos wifi-speakers. Je kunt er muziek streamen via het netwerk, multiroom en spraakassistent, maar dankzij de ingebouwde batterij en bluetooth kom je ook op plekken zonder Sonos speakers.

Waarom zou u de Sonos Move kopen?

Als je een draagbare bluetooth Sonos speaker nodig hebt, is dit de enige keuze! Gelukkig is dit wel een erg goede keuze. De Sonos Move is zwaarder en duurder dan we hadden verwacht, en kan de beste draadloze speakers voor deze prijs niet verslaan. Voor een draagbare Sonos ervaring is de Sonos Move nog steeds een goede keuze.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

#2 / #5: Sonos One

Wat is de beste Sonos Speaker?

De Sonos One is niet de best klinkende slimme speaker die er is (waarschijnlijk de Apple HomePod), maar de solide en gedetailleerde presentatie van de Sonos One is hetzelfde als de uitstekende Play: 5. De Sonos One heeft de belangrijkste functie om Alexa te kunnen gebruiken om Spotify te bedienen, en ondersteunt zelfs AirPlay 2 en Siri. Google Assistant komt ook binnenkort!

Waarom zou u de Sonos One kopen?

Je koopt de Sonos One niet alleen vanwege zijn slimme AI, maar dit is een enorm voordeel dat niet kan worden genegeerd. Wil je een draadloze speaker met een goede geluidskwaliteit, dan is dat een springplank naar de multiroom-streamingwereld, die toevallig het extra voordeel van spraakbesturing heeft. En de prijs is heel schappelijk, slechts 230 euro!

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

#3 / #5 Sonos Playbase

Wat is de beste Sonos Speaker?

De Sonos Playbase is een Playbar in de vorm van een circelachtige puck. De Sonos Playbase is stijlvol en stevig genoeg om de televisie er bovenop te plaatsen, en voelt perfect aan als je geen soundbar wilt gebruiken. Dit Sonos-product is echter niet perfect. Ondanks de enorme en levendige stevige bas zijn de hoge tonen moeilijk te negeren. Bij gebruik met meerdere kamers is het handig in gebruik, maar je hebt nog steeds toegang tot al deze streaming slimme apparaten, maar net als de Sonos Playbar is het ontbreken van HDMI-aansluitingen een probleem om in gedachten te houden.

Waarom zou u de Sonos Playbase kopen?

De Sonos Playbase is niet perfect, maar de belangrijkste Sonos-functie die we leuk vinden. Gebruiksgemak, uitgebreide streamingmogelijkheden, geweldige applicaties, ze bestaan ​​allemaal. Dit is natuurlijk een stap verder dan het geluid van een flatscreen televisie, en geen enkele andere geluidsbibliotheek integreert zoveel handige functies in een slanke doos.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

#4 / #5 Sonos Beam

Wat is de beste Sonos Speaker?

De Sonos Beam is een kleine soundbar (ongeveer 50% kleiner dan de Sonos Playbar). Het zware gewicht, het rijke geluid van Sonos en alle streamingfuncties van Sonos kosten slechts circa 450 euro. De Sonos Beam heeft vier full-range drivers, drie passieve radiatoren en een tweeter, maar de belangrijkste functie is de HDMI ARC-aansluiting. Het heeft ook Apple AirPlay 2-ondersteuning en Alexa en Siri spraakassistentintegratie.

Waarom zou je u de Sonos Beam kopen?

Het compacte formaat is zeer geschikt voor gebruikers die thuis geen grotere Sonos Playbar kunnen plaatsen, en het lijdt geen twijfel dat we voor een lagere prijs een volledig beeld krijgen van de multiroom- en streamingmogelijkheden van Sonos.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

#5 / #5: Sonos Playbar

Wat is de beste Sonos Speaker?

In wezen biedt de Sonos Playbar dezelfde kernfuncties en streamingfuncties als zijn broers en zussen, maar hij kan ook op een televisie worden aangesloten (dit kan de Sonos Playbase ook). Zoals je zou verwachten, is de met ruimte gevulde presentatie een enorme verbetering van het televisie-geluid. De robuustheid, de dynamiek en de basdiepte zullen nog indrukwekkender zijn in combinatie met de Sonos Sub 2.0 (circa 800 euro). Zoals zijn grootte aangeeft, heeft het, vergeleken met de kleinere Sonos Beam, een groter bereik voor geluidsoverdracht.

Waarom zou u de Sonos Playbar kopen?

De Sonos Playbar is niet goedkoop en de Dali Kubik One biedt je misschien betere audioprestaties, maar het feit dat het televisie geluid en het Sonos-muziekstreamingpakket biedt, maakt het anders dan alle andere producten op de markt. Als dit belangrijk voor je is en een ruimtebesparend surround sound-systeem onpraktisch is, is de Sonos Playbar moeilijk te negeren.

De scherpste prijs wordt via de onderstaande link aangeboden en zo nodig elke dag aangepast. Wij gebruiken betrouwbare externe partijen zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt.

Sonos multiroom systeem

Sonos biedt niet alleen een breedt aanbod aan producten, een grote lijst aan streamingdiensten en de gebruiksvriendelijke applicaties en configuraties. Evenzo kan het systeem blijven groeien door draadloze speakers aan de soundbar-opstelling toe te voegen of ze in een andere kamer te plaatsen. Bovendien, als u spraakbesturing wilt toevoegen, gaat dit gemakkelijk. Hoewel het niet langer nodig is, raden we iedereen die in meerdere kamers werkt aan om ten minste één (“hoofd”) speaker aan te sluiten op uw netwerkrouter, zodat u kunt profiteren van een eigen point-to-point mesh-netwerk. Bovendien is de krachtigere Sonos Boost ontworpen om je wifi-signaalsterkte te verdubbelen, wat ideaal is voor grote huizen / appartementen.

Sonos alternatieven

Als je naar meerdere kamers gaat, is Sonos niet de enige optie. Het bedrijf mag dan wel het eerste zijn, maar grote bedrijven zoals Samsung, Sony en LG, maar ook merken die hoge resolutie ondersteunen (zoals Bluesound) hebben zich bij de concurrentie aangesloten. De steeds populairder wordende (en goedkopere) slimme speakers van Amazon en Google bieden ook multi-room streaming voor hun verschillende spraakgestuurde producten, en met AirPlay 2 heeft de Apple HomePod nu meerdere kamer. Hoewel de meeste concurrenten de multiroomgigant misschien niet omver kunnen werpen, hebben nieuwelingen zoals Audio Pro bewezen dat het mogelijk is om beter geluid te leveren tegen een betere prijs.

Meer Reviews:
< Sonos PLAY:3 review
< Sonos PLAY:5 review
< Sonos Arc review
< Sonos Playbar review
< Sonos Playbase review
< Sonos Port review
< Sonos Beam review
< Sonos Move review
< Sonos One review
< Sonos One SL review
< Sonos Sub 2.0 review
< Sonos Arc vs Sonos Playbar
< Sonos Arc vs Beam vs Playbar vs Playbase
< Sonos aanbiedingen 2020
< Wat is de beste Sonos Speaker?
< Sonos Beam vs Playbar vs Playbase: wat is het beste?

Meer Speaker Reviews:

Meer reviews:
< Soundbars
< Draadloze Speakers
< Draagbare Bluetooth Speakers
< Boekenplank Luidsprekers
< Subwoofers
< Televisies
< Beste Koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven
COOLBLUE AANBIEDINGENTOT 50% KORTING BIJ COOLBLUE! - MEER DAN 2000+ ARTIKELEN AFGEPRIJSD

Vroeger in de folder te vinden, maar nu hier gebundeld: al de aanbiedingen van Coolblue. Zoek jouw favoriete product tussen alle aanbiedingen en je hebt hem de volgende dag in huis tegen een scherpe korting. Maar let op: onze aanbiedingen gaan als warme broodjes over de toonbank, dus wees er snel bij.

Let Op: Korting tot 70% op Bol.com! OP=OP